my sme mali policajta tiež najvyššieho a bol dokonca taký prísny že vraj nepusil ani svojho syna keď robil.. naštastie mi vyšiel ten najlepší a spravil som bez problémov my sme boli v aute 2, jeden jazdil druhý sedel vzadu inak chalan predomnou nezastavil na prechode keď bol chodec a čakal ale policajt pozeral von oknom
Vodicak
-
evilbanana
Medium Star
Re: Vodicak
no chodil to mi nevadilo ale predstav si že si ideš po vodičák tešíš sa že prídeš domov a pôjdeš sa odviesť a hento sa ti stane 
my sme mali policajta tiež najvyššieho a bol dokonca taký prísny že vraj nepusil ani svojho syna keď robil.. naštastie mi vyšiel ten najlepší a spravil som bez problémov my sme boli v aute 2, jeden jazdil druhý sedel vzadu inak chalan predomnou nezastavil na prechode keď bol chodec a čakal ale policajt pozeral von oknom
hej väčšinou chodia 2 v aute, jeden jazdí a druhý vzadu s policajtom
u nás na skúške tiež poriadne kiksovali, neprešli tuším 3, jeden stál na električkovej trati a nevedel sa otočiť (taká tá otočka o 180 stupňov) a prišla električka a zastala pred ním a bzučala naňho
hneď si vystúpil a išiel domov, mu povedal že ani nemusí prísť na vyhodnotenie...potom jedna prekročila rýchlosť o 20km/h a dalšia neviem, ale tiež žena, 2 kamarátky nespravili, okolo 35 mohli mať
-
evilbanana
Medium Star
www.testynavodicak.sk
tam sa naucis
vozik je parada.. u nas v 99tom ani nemali vozik.. ucil som sa za plnej prevadzky s nalozenou zeleninou.. 
--
prvy krat s vozikom som hned cuval, z jednej strany audi, z druhej mercedes.. na prvu supu
no a druhy den ford ka a z druhej strany nikto, saskoval som tam 5minut
))
--
prvy krat s vozikom som hned cuval, z jednej strany audi, z druhej mercedes.. na prvu supu
S vozíkom je ťažko, cúva presne opačne ako auto...
jj ale je to sranda keď niečo za sebou ťaháš
mňa celkom baví chodiť s vozíkom
S vozikom je to celkom v pohode, zaklad je, ze podla toho v ktorom zrkadle vidis vozik to tej strany treba otocit volantom aby sa vozik vyrovnal. Zabava musi byt cuvat s takymto niecim 
Jeden znamy dostal pred pol rokom od mestskej policie pokutu. Nesuhlasil a tak cela vec isla na dopravny inspektorat. Tam ho predvali, bol odcestovany a tak v jeho nepritomnosti co i len bez dorucenia zasielky o predvolani ho uznali vinnym, 60 eur. Dosliel list do vlasrnych ruk s rozsudkom DI, opat bol prec a tak to neprevzal. O mesiac mu to doniesli policajti osobne domov, ale bol prec, dostali info ze pride o dva dni, tak prisli opat, podlisal to a prevzal. Pokutu mal zaplatit o dakw dva tyzdne od rozhodnutia, ale dorucili to az o mesiac po rozhodnuti. Pokutu nezaplatil, ale jazdi dalej. Je to tym padom ako kazda bez VP alebo marenie rozhodnutia, kedze mu vodicak nikto nevzal a zaroven nema zaplatenu pokutu aj ked je po splatnosti?
-
master23
Light Professional
tak ja som mal tento tyzden skusky a bolo to nasledovne.
1. test, pockat par minut na vyhodnotenie.
2. presun na autocvicisko, tam jedna otazka ohladom auta, mal som ake svetla su.
3. po otazke autocvicisko, slalom, kolme a pozdlzne parkovanie, garaz.
4. jazda, asi 15 minut. mal som stastie, ze komisari neboli z mojho mesta, tak vobec nevedeli kam ist, tak ma viedol instruktor, a ten bol pohodovy.
po jazde sme pockali pokym vsetci dojazdili, a bolo znova vyhodnotenie.
//diky 17.
1. test, pockat par minut na vyhodnotenie.
2. presun na autocvicisko, tam jedna otazka ohladom auta, mal som ake svetla su.
3. po otazke autocvicisko, slalom, kolme a pozdlzne parkovanie, garaz.
4. jazda, asi 15 minut. mal som stastie, ze komisari neboli z mojho mesta, tak vobec nevedeli kam ist, tak ma viedol instruktor, a ten bol pohodovy.
po jazde sme pockali pokym vsetci dojazdili, a bolo znova vyhodnotenie.
//diky 17.
-
viper1993
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
master23: Kolme parkovanie? Nie nahodou to sikme? Lebo kolme nam vsetci vraveli ze sa na skuskach nerobi.
u nás to bolo tak že bol najprv taký cvičný test len s inštruktorom bez fízlov,potom test s policajtmi,jazdy, a až po všetkom sme sa vrátili do budovy autoškoly kde vyhlásili tých čo nespravili. Ked začali hovorit tie priezviská a ja som medzi nimi nebol tak všetok stres opadol,to bol ten najkrajší pocit v ten den. Inak som robil vodičák na motorku. V deň ked sa jazdilo pred policajtom neskutočne pršalo a ešte jazdit na motorke
. No dost som si veril a odjazdil som to ako pánko bez jedinej chyby. A ešte pôjdem robit další vodičák na budúci rok na A-čko (motorka s neobmedzením objemom do 25kw), takže zase staré časy a kopec srandy. 
Slalom, kolmé = "garáž" + pozdĺžne.viper1993 napísal:master23: Kolme parkovanie? Nie nahodou to sikme? Lebo kolme nam vsetci vraveli ze sa na skuskach nerobi.
-
viper1993
Medium Professional
Tak potom to mame my asi nejako inac rozostavene alebo co
. Najskor idem slalom potom cuvam do sikmeho parkovania, z neho vyjdem, cuvam do pozdlzneho a ked vyjdem z pozdlzneho tak cuvam do garaze. Pokial kolme = garaz tak u nas kolme volaju klasicke parkovanie do praveho uhla.
Najprv slalom, začínaš doľava, potom cúvaním do "garáže" (kolmé parkovanie), vyjdeš, zacúvaš pozdĺžne parkovanie a zacúvaš do štartovacieho boxu čo je kvázi ďalšia garáž ale už netočíš sa na ňu kolmo ale ideš takmer rovno.
-
master23
Light Professional
tak trocha som to nacrtol v skicari. tak nejak to vypadalo.
najpr som mal slalom (zaciatok v garazi), potom kolme parkovanie, vysiel som z neho, potom parkovat do pozdlzneho, vyjst, a spät do garaze.
neslo mi to sem vlozit, pisalo, ze pripona bmp neni povolena, tak som to zmenil na .jpg, a zas to pisalo, ze to musi byt .bmp
tak som to dal na imageshack
http://imageshack.us/photo/my-images/84 ... cisko.png/
najpr som mal slalom (zaciatok v garazi), potom kolme parkovanie, vysiel som z neho, potom parkovat do pozdlzneho, vyjst, a spät do garaze.
neslo mi to sem vlozit, pisalo, ze pripona bmp neni povolena, tak som to zmenil na .jpg, a zas to pisalo, ze to musi byt .bmp
tak som to dal na imageshack
http://imageshack.us/photo/my-images/84 ... cisko.png/
-
viper1993
Medium Professional
Hej, takto to mame aj my akurat namiesto kolmeho mame sikme. Kolme vraj robit nebudeme.
Ja som to mal presne ako master. Žiadne šikmé.
V utorok idem na skusky. Testy nemam problem pisat na 55 bodov, z konstrukcie auta nejako zaimprovizujem, kuzele som zatial este nerobil cele, v nedelu idem trenovat kolme a pozdlzne parkovanie. Jazdit celkom v pohode jazdim podla mna, za tych 15 minut hadam ziadny pruser nespravim.
-
mato951
Star
Tak držím palce a vidím že si z NR u koho presnejšie robiš?