Všetko lepšie, ako voda plná ťažkých kovov a vápnikawladas napísal:vysoko kvalitna pitna voda (osmoticka voda) a destilovana voda cize ciste H2O ma od seba veeeeelmi daleko
do fajky skor tu destilovanu ked uz tak, vsak to nepijes
Vodné fajky
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Vodne fajky
na pitie, vo fajke to nema zmysel 
vodnu fajku nemusim.. tak smiesne to vtedy clapota:)
velice pekna
zavidim
zavidim
ved to clapotanie tomu dodava posvatnu atmosferulumir napísal:vodnu fajku nemusim.. tak smiesne to vtedy clapota:)
pri fajke sa skvele uvolnim. kedze nie som fajciarka, tak mam z toho exaticke zazitky
necitala som celu diskusiu, ale co si myslite o skodlivosti? dali by ste fajku svojmu 13-rocnemu decku? (alebo, ked mate 13, uz fajcite fajku?
dufam, ze nie celkom OT
13 rocnemu ee... zasa netreba to prehanat...
som totiz zazila, v jednej nemeckej rodine fajcili spolu fajku, ako ked my jeme doma pri telke cokoladu
podla mna tiez extrem. takze hranica ako na cigarety? alebo obciansky?
tak samozrejme je to tabak tak az od 18 oficialne
ale v dnesnej dobe je bezne ze 13rocny fajcia cigarety? urcite hej
ale v dnesnej dobe je bezne ze 13rocny fajcia cigarety? urcite hej
aha, vidis. ja som si ani neuvedomila, ze nejake oficialne existuje
podla mna 16+ sa da. ale je to menej skodlive ako cigarety?
oficialne to je rovnako skodlive
neoficialne 100x menej nez cigarety
ale je
vsetko co hori a vdychujes je svojim sposobom skodlive
neoficialne 100x menej nez cigarety
vsetko co hori a vdychujes je svojim sposobom skodlive
-
jin
VIP
13 je ešte málo a ajtak - tomu dieťaťu to vtedy ešte nechutí, nemá z toho nič. Osobne ťahám od 15tich.
Ohľadom škodlivosti tu už bolo popísané v téme habadej - niektorí vravia tak, niektorí zasa opačne.
Inak dávam do pozornosti - nový tabak jeff´s seven elements, už mám objednané dve príchute, v štvrtok sa bude testovať a rovnako idem testnúť elektrický uhlík. Potom podám review
Ohľadom škodlivosti tu už bolo popísané v téme habadej - niektorí vravia tak, niektorí zasa opačne.
Inak dávam do pozornosti - nový tabak jeff´s seven elements, už mám objednané dve príchute, v štvrtok sa bude testovať a rovnako idem testnúť elektrický uhlík. Potom podám review
keby boli prachy tak mi elements uz davno lezia na stole... pri najblizsej navsteve blavy sa ale hned kupuju...
// pre k- darcu: je to spinava smradlava diera co sa hrdi titulom hlavne mesto a ktoru som oblukom obisiel pri vybere mojho dalsieho pobytu po strednej skole... u mna si nezasluzi aby som ju volal Bratislava.... ak sa ti to nepaci mozes mi dat akurat tak pusu na zalud ty lokalpatriot z vyje*** blavy
// pre k- darcu: je to spinava smradlava diera co sa hrdi titulom hlavne mesto a ktoru som oblukom obisiel pri vybere mojho dalsieho pobytu po strednej skole... u mna si nezasluzi aby som ju volal Bratislava.... ak sa ti to nepaci mozes mi dat akurat tak pusu na zalud ty lokalpatriot z vyje*** blavy
-
javatar
Hardcore addict
ten elektricky uhlik vyzera zaujmavo - ale ako je to s jeho portabilitou? bude stacit potom uz len sitko a uhlik a nebudem musiet riesit alobal? tesim sa na review 
-
jin
VIP
Nuž portabilita - všade, kde bude prúdjavatar napísal:ten elektricky uhlik vyzera zaujmavo - ale ako je to s jeho portabilitou? bude stacit potom uz len sitko a uhlik a nebudem musiet riesit alobal? tesim sa na review
Okrem hentoho všetkého som objednal aj novú vodnicu - Nomad 78cm. Takže sa ide testovať o 106
jin: naco je tebe este dalsia vodnica? a preco prave nomad? je tam sice super odolna a krasna vaza(ktora stoji tolko co polka tej fajky) - ale stale to je aladin...
-
javatar
Hardcore addict
no ja som naposledy mal vodnu fajku v krcme (a vyzera ze tento trend bude pokracovat) - a tam sice prud je ale zasuvka velmi nie, preto sa pytam
a ohladom toho alobal/sitko? ides normalne na korunku davat alobal aj ked sa z el. uhlika popol do tabaku neprepadne?
a ohladom toho alobal/sitko? ides normalne na korunku davat alobal aj ked sa z el. uhlika popol do tabaku neprepadne?
-
jin
VIP
Najbližší rok nemám cestu do arabského sveta, ani nikto z okolia a po hentom modeli som sa už obzeral veľmi dlhú dobu. Naviac sa nám dizajnovo hodí do domu a jedna zo starších fajok z Jordánska už ukončila svoju púť. Zvar na tele neuniesol tie litre melasy z Al-FakheruMaki napísal:jin: naco je tebe este dalsia vodnica? a preco prave nomad? je tam sice super odolna a krasna vaza(ktora stoji tolko co polka tej fajky) - ale stale to je aladin...
Jo, na korunku normálne plánujem natiahnuť alobal, ako vždy a budem sledovať, ako funguje prenos tepla a prúdenie vzduchu. Ak sa alobal neosvedčí, použijem sítko.javatar napísal:a ohladom toho alobal/sitko? ides normalne na korunku davat alobal aj ked sa z el. uhlika popol do tabaku neprepadne?
ten elektrický uhlík ma fakt zaujíma, dúfam, že bude recenzia čo najpodrobnejšiajin napísal:13 je ešte málo a ajtak - tomu dieťaťu to vtedy ešte nechutí, nemá z toho nič. Osobne ťahám od 15tich.
-
Silmer
Darca
a takisto aj tu fajku , ci sa potom oplati kupit ..kedze uz dlhsiu dobu rozmyslam o kupe vodnej fajky