Vojna na Ukrajine (Protest na Ukrajine)

Diskusie na politické témy...
yankee
Medium Star
Medium Star

Re: Protest na Ukrajine

Príspevok od používateľa yankee »

ja som to nikde nenasiel dajte link aj na nejaky iny zdroj
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa jackb »

butthead napísal:Toto je tiez zaujimavy nazor:

http://necenzurovane.sk/14/rusko.html

//autoeditácia príspevku (10 Mar 2014, 15:53)
co vravite na toto ?
tak stranka ma priserny design, ale to prepacim. niekto potrebuje svetu zdelovat svoju pravdu, nebude sa trapit tym, aby sa na to dalo divat. po lziach o Kosove to vsak dalej citat nebudem. je jasne, ze ked niekto nema objektivny nazor na jeden konfilt nie je schopny podavat objektivny nazor ani na ziaden iny.

mna vsak zaujima, preco su kartari a demokraticki volici a zvolenci na strane Ruska. ved na Majdane boli ich pobratimovia. preco na svojich weboch pisu, ze ich zaplatili zido-amarikano-sorosisti? nespinia si tym do svojho?
plus kolko placu pre Kosovo aj dnes a zrazu chcu davat Rusku nieco co jeho nikdy nebolo? ved Krym je tatarsky a ti su moslimovia. a spravny kartar ma pod mikinou tchora kamenara plast s krizom ako pravy ochranca pred vsetkym cudzim a amerikano-zido-moslimom obvzlast. ja som len hlupak, ja to nerozumiem. vysvetli mi to niekto?
nadl
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nadl »

wladas napísal: Skus si to po sebe nabuduce aj precitat. A potom ze kto je tu primitiv...
Čo sa ti na to nedá prečítať? Alebo sa radíš medzí tých ktorý rozbijú to o ím príde do cesty?! :D
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa ramaya »

Trochu OT , ale keď to porovnávam trebárs aj s Ukrajinou a ďalšími západo-európskymi kolóniami ako Slovensko , Poľsko a podobne , tak to vyznieva tragikomicky :? :(
http://zpravy.e15.cz/byznys/zemedelstvi ... oru-738177
Na Novém Zélandu může být půda na venkově prodána zahraničním investorům jen se souhlasem vládní agentury, která zjišťuje, zda tito investoři mají dobrou pověst a zda jejich investice prospěje Novozélanďanům.
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

no vidis a kolko ludi ma rusofobiu, ale ked nas EU preda Cine a Indii (co sa uz aj deje), tak to este len budeme spominat v dobrom na rusov :lol:
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

jackb napísal:tak stranka ma priserny design, ale to prepacim. niekto potrebuje svetu zdelovat svoju pravdu, nebude sa trapit tym, aby sa na to dalo divat. po lziach o Kosove to vsak dalej citat nebudem. je jasne, ze ked niekto nema objektivny nazor na jeden konfilt nie je schopny podavat objektivny nazor ani na ziaden iny.
mna vsak zaujima, preco su kartari a demokraticki volici a zvolenci na strane Ruska. ved na Majdane boli ich pobratimovia. preco na svojich weboch pisu, ze ich zaplatili zido-amarikano-sorosisti? nespinia si tym do svojho?
plus kolko placu pre Kosovo aj dnes a zrazu chcu davat Rusku nieco co jeho nikdy nebolo? ved Krym je tatarsky a ti su moslimovia. a spravny kartar ma pod mikinou tchora kamenara plast s krizom ako pravy ochranca pred vsetkym cudzim a amerikano-zido-moslimom obvzlast. ja som len hlupak, ja to nerozumiem. vysvetli mi to niekto?
to, ze stranka ma priserny dizajn, aj mna zaskocilo ked som prvy raz klikol, ale nie som typ cloveka, ktory hned brble, ale hladam dovod, preco tak stranka vyzera. Najprv som zistil komu patri, cize panovi Pavlikovi a preco ma taku stranku, no zial pan zije len z dochodku a stranku mu niekto urobil dobrovolne. Sam tvrdi, ze vsetko co tam publike pod svoje meno je niecim vypodlozene a publikuje aj cudzie clanky, cize nie vsetky su jeho.
K veci, vsak nech sa sami ludia rozhodnu ci chcu byt sucastou Ruska alebo Ukrajiny, to je tak tazke? Co sa do toho serie USA a EU, tym padom aj samotni Rusi? Nech amici nadalej hladaju tie atomove zbrane v iraku, ktore za celu tu dobu nenasli. Mimochodom vela moslimov mas v oblasti astrachanu. Aj my tu mame na juhu slovenska madarov.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Šebej je proamerický štetka. Jeho vyjadrenia na margo agresívnej americkej zahraničnej politiky sú na šibenicu - hlavne, že Rusov hodnotí takto radikálne.
Waagbistritz69
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Waagbistritz69 »

Ukrajina: Vítězné demokratické povstání vedené nacionalisty. Dělníci rozděleni do dvou proti sobě stojících táborů. Stát na pokraji bankrotu. Výsledek povstání v rukou světových mocností…
V Kyjevě a dalších ukrajinských městech je pro tuto chvíli hra u konce. Převládl institucionální program: vláda národní jednoty; volby na konci května; revize ústavy a zvolení nového prezidenta, co nejdříve to bude možné. Jediné, co se neví, je, co bude s průmyslovou a důlní oblastí východní Ukrajiny a s Krymem, poloostrovem v Černém moři, který Ukrajina „pronajala“ ruské flotile…
http://protikapitalu.org/down/MC-KPK-06-bulletin_cz.pdf

a ako P.S. výborný rozhovor o majdanských protestoch: http://pratelekomunizace.wordpress.com/ ... ikalistou/
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

http://deliandiver.org/2014/03/nacional ... xkurz.html

Trochu historicky pohlad na Ukrajinsky nacionalizmus
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

http://www.sme.sk/c/7139118/flasikova-o ... znava.html - mňa je***. Tak zrovna od nej by som isto neočakával podporu tejto krymskej záležitosti. Aj keď..... jedna lastovička leto nerobí.
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Ja som len zvedavý, že keď Putin neustúpi a EU zavedie tvrdšie sankcie a Rusko zastaví plyna ja ropu tak ako to chcú nahradiť a čím?

Je jednoduché zaviesť sankcie ale čo potom?
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

preco by mal zastavit plyn? kam ho asi tak bude predavat?
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Čína, Južná Kórea, Irán, Sýria.

Keď sa pritvrdia sankcie až na Putina a jeho oligarchov tak čo iné by mohlo byť odpoveďou ako zastaviť plyn a ropu?

Potom že keď zavedie EU tvrdé sankcie tak Putin zoštátni všetky zahraničné firmy z EU v Rusku.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Cesar napísal:Čína, Južná Kórea, Irán, Sýria.
kadial?
hughito
Redeemer
Redeemer

Tuším sa čosi buduje/je vybudované, neviem presne, každopádne, tieto krajiny neponúknu takú dobrú cenu ako Západ.
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

Cesar napísal:Čína, Južná Kórea, Irán, Sýria.

Keď sa pritvrdia sankcie až na Putina a jeho oligarchov tak čo iné by mohlo byť odpoveďou ako zastaviť plyn a ropu?

Potom že keď zavedie EU tvrdé sankcie tak Putin zoštátni všetky zahraničné firmy z EU v Rusku.
A mozno prave o to ide americanom. Vyprovokovat rusov, aby odstavili ropu a plyn. Potom uz len potrebuju ziskat Krym a potiahnut ropovod z Turecka a maju vystarane...
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Ukrajinskí poslanci za radikálnu stranu Sloboda napadli riaditeľa televízie. "Demokracia" :roll:

http://www.ta3.com/clanok/1036996/ukraj ... vizie.html
hughito
Redeemer
Redeemer

Tak to dopadá, keď sa k moci dostávajú profašistické sily. To ani nevravím o tom, ako v uliciach vyčíňa Pravý sektor. Zaujímavé, že toto Západu nevadí. Proste - ak ide o ekonomické záujmy, dejiny jasne ukázali, že nejaký ten fašizmus nikomu problém nerobí. :roll:
Napísať odpoveď