Tak podte vsetci. Pred 8 rokmi boli informacie, ze ako NATO to konvecnce prehrame a to som napisal.
Co s tym ma Solovijov.
V teme o COVIDe, som sa do nikoho nenavazal. beardie zdielal vyroky ludi bez potrebnej odbornosti ci konsenzu a ja som si dovoloval ho na to upozornovat. no ako som len mohol. beardie ma pravdu aj ked vedome klame, to je Bozi zakon. on ale mohol mna urazat a babrat sa v mojom sukromi. len on moze, a ja ma mu nesmiem protirecit ani sa mu vysmievat
Budeme naozaj cele dni vypisovat, ze co sme vedeli pred 8 rokmi a co si hovorili daky Moskali pred rokom, ked zacali dostavat po papuliach?
Ano, v krajinach, kde je v zime chladno maju vybavu do chladu. Maju vybavu do stredoeuropskeho chladu aj na juhu Europy? A je dostatocne voci chladu v Rusku? O tom je cely "skandal oblecenie"
retkvic, nehovorim o sebe v tretej osobe. netusim o akej reklame hovoris, kedze slovenske reklamy skutocne nesledujem a celkovo minimum slovenskej produkcie, lebo pre mna nie je zaujimava. uzivatel videl konvencny utok na vychod z Pobaltia idealisticky (ruzove okuliare) a to som korigoval protinozorom.
on sa mi preto vyhraza mucenim. hlavne ignoruje, ze som to napisal pred rokmi a po stratach na zivotoch, technike a s neschopnym velenim a inou verejnou mienkou by to dopadlo inak. on tvrdi, ze ja si myslim, ze aj po roku porazok sa v Moskalsku nic nezmenilo a dopadlo by to ako si dovolil napisat pred rokmi. nie je to uplne z cesty?
a to je niekto, kto tvrdi, ze z +8°C staci proti -30°C kupit dalsie ponozky a rukavice z Aliexpresu. alebo kupit potrebnu vybavu (optiku) je to iste co kupovat inak nepotrebne zmysly, ktore bud ukradnu, alebo o vela rokov predaju online, aby sa tym mohol chvalit po internetoch, ze co on ma.
Autoeditácia príspevku po 1 min 35 sek:
gogo956 napísal: 13 máj 2023, 16:51
ale Jackb je proti ruskej invazii na Ua, nie je rusofil
Dakujem
Ja som nesuhlasil ani s okupaciou Krymu, lebo ten je tatarsky a Tatari chcu naspat pod Kyjiv. Len som napisal, ze z dovodov A a B si nemyslim, ktore v tom case mnohi potvrdili v mediach nemalo NATO na vitazstvo v konvencnej vojne, v ktorej by sa Moskali branili. Z toho tu robi, ze sa zucastnujem na podpore terorizmu, treba ma liecit a mucit. A dalsi pisti, ze sa za taketo spravanie musim spravat slusne.
militarol napísal: 13 máj 2023, 16:38
a bude tvrdit uz uplne hovadiny, ze na zaklade teraz dostupnej reality na Ukrajine je jasne, ze NATO by bolo porazene Ruskom. Ako to uz je co? Preco by to niekto tvrdil? Moze to tvrdit clovek pri zmysloch?
kde som tvrdil, ze by to tak bolo dnes? aj na to mozes dat citaciu.
militarol napísal: 13 máj 2023, 16:38
v europskej casti Ruska je pocasie porovnatelne s Antarktidou
aj toto budes musiet odcitovat