Vojna na Ukrajine

Diskusie na politické témy...
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Vojna na Ukrajine

Príspevok od používateľa Blastbit »

jackb napísal: 29 okt 2024, 8:19 tak preco si svoje riesis na adresu obracov Ukrajiny? preco o nich otvorene a vedome klames?
prestan si ich riesit, prestan prekladat ruske lzi aspon rok a potom bude vidiet, ze si v pohode.
ale tebe prekaza, ze si Ukrajinci brania svoju krajinu a jej buducnost, preto tu otravujes zdielanim ruskych blbosti.
pritom tvrdis, ze ti ide o nestranny pohlad. tomu sa dalo verim kym si vedome zacal vypisovat vedome lzi o Ukrajincoch.
ked som ta s tym komfrontoval, ignoroval si to a zdielal si novu loz. :smt006
Prečo klameš o uživateloch fora že písali, že sa Suchoj nedá zostreliť ?
Prečo klameš, že užívatelia fora písali že severokorejci budú kopať zákopy ?
Prečo si o mne klamal spred roka, že som rasistický voči obyvateľom Afriky + nedodal si citáciu ?
Prečo klameš, že Slováci zabili v Rakusku nejakých ludí, hoci vraždili Maďar a Rus/Ukrajinec so slovenským občianstvom ?
Prečo nepovieš, že niekoľko Slovákov bolo zabitích vo Viedni českým imigrantom po ktorého si v CR prišli kukláči ? To je akože v poriadku ?
mLuks
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mLuks »

Blastbit napísal: 29 okt 2024, 8:34
Prečo si o mne klamal spred roka, že som rasistický voči obyvateľom Afriky + nedodal si citáciu ?
ze zrovna ty sa toto pytas co obvinujes a tiez nedodas citacie
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

mLuks napísal: 29 okt 2024, 8:52 ze zrovna ty sa toto pytas co obvinujes a tiez nedodas citacie
Dodávam v úvodzovkách kto čo písal a kedy.
Prečo si sa navážal do eMPika ohľadom zákopov ? Prečo si jackba nezastavil ked písal kraviny o Suchojoch a ked obvinil userov na fore, že písali o severokorejcoch ktorí maju kopať len zákopy. No a diskusiu s ArkanoviTigrovi ani detailne nekomentujem, on si rypne v bezvýznamnej veci a ty hned sprška grcov, obvinení a narážok ako je to u teba bežné. Fakt si čitaj po sebe tie príspevky. So mnou sa ani nesnaž rozputať štvrtý flame. :wink:
Takže k severokorejcom a k zákopom :
Ked 1. ešte nikto z nás na 100% nevie aké budú úlohy severokorejcov na fronte, to zistíme pri ich nasadení.
Ked 2. kto vie z nás zaručiť/nezaručiť, že nejaký ten severokorejec bude/nebude kopať zákopy vo výnimočnej situácii.

Autoeditácia príspevku po 8 hod 44 min 25 sek:
UA by to určite pomohlo https://www.novinky.cz/clanek/valka-na- ... y-40495016
" Prorazeno: Zelenskyj pro svůj plán vítězství potřebuje americké tomahawky "
" Plán vítězství ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského v tajné části
kapitoly o nejaderném odstrašení, obsahuje žádost o americké rakety Tomahawk "
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Bavlna dnes rano padlo na okupovany Luhansk. Dalsi sklad municie v lufte. Len tak dalej
mLuks
Addict
Addict

ty hlavne nekomentuj moje diskusie s inými uživateľmi, ty si ten posledný, kto by si to mal dovoliť vzhľadom na tvoje prestrelky s viacerími užívateľmi fora, ale dohľadaj radšej tie citácie, kde som ťa mal akože urážať, keď jackbovi vyčítaš, že on nedáva citácie. Lebo presne toto robíš, vyčítaš druhým to, čo robíš ty sám.
Prečo si sa navážal do eMPika ohľadom zákopov ? Ked 2. kto vie z nás zaručiť/nezaručiť, že nejaký ten severokorejec bude/nebude kopať zákopy vo výnimočnej situácii.
Pretože empiko napísal, že si myslí, že korejci aj tak do bojov vôbec nezasiahnu a budú len niekde v tyle. Pointa nie je či bude niekedy nejaký korejec kopať zákop, pointa je, že prioritne tam nešli kopať tie zákopy ale bojovať, teda nebyť v tyle ale byť priamo na bojisku a to je každému jasné.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Prvý si si dneska ty držku obtieral o mňa, predtým o iných, tak si ťa budem komentovať koľko uznám za vhodné aj tvoj opakovaný flame. :wink:
Je eMPikova vec, ako si svoj názor na severokorejcov napísal, možno nemá hneď pravdu, no časom ju mať môže, čas vo vojne ukáže čo bude.
Ty si ten posledný čo by mal napr vyčítať to, že je niekto posthunter a číha na príspevky (posthunting), lebo viem, že staremusomarovi si to ty prvý vytkol no v inej téme. Zametaj si tiež pred vlastným prahom ako v mnohom inom (rôzne a viaceré témy kde píšeš najmä polopravdy).
Nie tak dávno si to vytkol AT že to robí v tejto téme, ale presne ako aj vtedy bolo písané, ty a jackb vypisujete fabulácie (nie len to) do tejto témy tak vám ďalší odpíšu rovnakou mincou. Končím tvoj opäť začatý flame (tento mesiac u teba 4x len v tejto téme). :smt006

Aktuálne tak 40 minút dozadu - https://dennikn.sk/minuta/tema/6826/vojna-na-ukrajine
" V JAR vyvolala rozpory vo vláde dohoda o bezvízovom režime pre ukrajinských diplomatov."
" Ukrajina plánuje povolať do armády ďalších 160-tisíc ľudí, čo by znamenalo pokrytie jej potrieb na 85 %,
oznámil tajomník bezpečnostnej rady Olexandr Lytvynenko. Doteraz na Ukrajine mobilizovali celkovo 1,5 milióna občanov. "

Edit nižšie - Vyčital som mu to čo robíš ty celé roky. Pozri si historiu svojich príspevkov. Diskusná prestrelka. Viacerí nie sú 3-4 ľudia.
H*vno si oponoval, písal si do osobnej roviny, ale nemusím ani posielať citácie, stačí keď si ľudia prečítajú posledných 10 strán čo si vypisoval.
mLuks
Addict
Addict

Blastbit napísal: 29 okt 2024, 18:15 Prvý si si dneska ty držku obtieral o mňa
pretože jacbovi vyčítaš niečo čo robíš ty sám, už xyz mesiacov ma tu z niečoho obviňuješ bez dôkazov, bez citácií a teraz to vyčítaš jackbovi, ale ako vravíš "pozametaj si pred vlastným prahom"
Je eMPikova vec, ako si svoj názor na severokorejcov napísal,
A je moja vec, že ja mu na to oponujem, navyše, keď už dnes je skoro isté, že empiko sa mýli. Ty ale budeš odvádzať pozornosť od pointy mojho príspevku na teba a to bolo tvoje obviňovanie mňa bez citácií a budeš sa ňa radšej pýtať, že prečo sa navážam do empika. To nie je tvoje starosť, tvoja starosť má byť doložiť citácie.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Viac prispievajúcich jedincov je viac-menej mimo reality v mnohom a v otázke Ukrajiny ešte viac...
Časť s dobrým úmyslom. Niektorí evidentne s iným...
Hodnotenie iných nie je ideál no toto je fórum názorov. Ak je hodnotenie akotak so snahou o objektivitu a nie nablblé výryvy.
Bez ohľadu komu sa to "podarí".
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

160,000 people planned to be drafted into Ukrainian forces, National Security and Defense Council head says
https://kyivindependent.com/160-000-peo ... tary-says/
retkvic
Addict
Addict

Príspevok od používateľa retkvic »

jackb napísal: 29 okt 2024, 17:58 Bavlna dnes rano padlo na okupovany Luhansk. Dalsi sklad municie v lufte. Len tak dalej
Z toho by sa dal zmixovať zaujímavý beet song.
Okno na prvý pohľad prekvapivo vydržalo, hoci parapetná doska slušne poskočila.
mLuks
Addict
Addict

Blastbit napísal: 29 okt 2024, 18:15 Pozri si historiu svojich príspevkov. "
ty hlavne uz najdi v historii tie prispevky v ktorych som ta mal udajne urazat.
Viacerí nie sú 3-4 ľudia.
zase tvoje vlastne definicie slovenciny?
neskl. viacero (aspoň dvaja): na mnohých, viacerých miestach sa vyskytli problémy
KSSJ si vies najst aj ty. Ci zase je blastbit mudrejsi nez ludia ktori napisali slovniky slovenskeho jazyka?
H*vno si oponoval, písal si do osobnej roviny,
ty to robis pravidelne, ked ti dojdu argumenty,ked sa snazis vysmievat z mojich preklepov, ci hodnotit moje pschychicke stavy. A nie prvy post na empika vobec nebol osobny.
ale nemusím ani posielať citácie, stačí keď si ľudia prečítajú posledných 10 strán čo si vypisoval.
este ras a polopate lebo ti to zade menej pali, reagoval som na teba, ze si jackbovi napisal ze obvinuje inych a bez dokazov, bez citacii. Ale ty robis to iste voci mna, ked mna obvinujes za som ta niekde udajne urazal a nikdy si nedolozil moje citacie, resp. Linky na posty, v ktorych ma byt to udajne urazanie. Co ma s tymto spolocnych poslednych 10 stran? Nic. Tak nevymyslaj, neprekrucaj.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Odpisoval som vždy tak ako aj ty. 3 z 50 ľudí nie sú viacerí.
Ak vkročia severokorejci na Ukrajinu, má na nich UA zaútočiť.
Dnes - https://www.novinky.cz/clanek/valka-na- ... e-40495042
Vzápätí - " Bidenovo vyjádření mnoho neznamená a je nepřesné."
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Význam a hrozby severokorejské armády na Ukrajině | ARMYWEB.cz
https://www.armyweb.cz/clanek/severokor ... d=36754225
mLuks
Addict
Addict

Blastbit napísal: 30 okt 2024, 9:37 3 z 50 ľudí nie sú viacerí.
Tazko sa diskutuje s niekym, kto ma vlastne definicie slov, tak ako sa mu to hodi. Mas to tam napisane "biele na ciernom" (ak mas tmavy mod fora), este som to zvyraznil, ze "aspon dvaja" ty napises, ze 3 z 50 nie su viaceri. KSSJ nie je vymyslena knizka, tam nie je napisane to, co sa komu prisnilo.

Alebo si ides v duchu tejto vlady, "Slovencina ma byt Blastbitovska a ziadna ina."
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Poznáš rozdiel medzi slovami pár, niekoľko, viacero, viacerí, pri vyšších počtoch ?
K téme o Ukrajine - Priznanie ukrajinského generála, žial realita, nie nejaké fabulácie.
" Fronta se na Donbasu sesypala " https://www.novinky.cz/clanek/valka-na- ... l-40495069
mLuks
Addict
Addict

Pri akych vyssich poctoch? A kolko je uz vyssi pocet? A kto tie rozdieli definoval? Ty?

Znovu sme pri tom istom co stale, ty argumentujes svojimi vymyslami a domienakmi a ja faktami. Faktom je to co sa pise v KSSJ, faktom nie je tvoja vlastna definicia.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Mal som iný príspevok, ale nebudem sa tebou zaoberať.
Vyššie počty z množstva, ani dlžka frontu ti tiež nič nehovorí.
O vojne nemáš skoro vôbec nič, čo tu dokazuješ už min.10 strán.
Nie ? Od 469 do 480, len si pekne čítaj, čo si písal a akým štýlom.
Aktuálne - https://www.e15.cz/ukrajina-vs-rusko-ko ... a-aktualne
Náznaky - severokorejci budú nasadení voči Ukrajincom v rámci pechoty.
mLuks
Addict
Addict

O vojne mam toho vela, nemozem za to, ze aj ty aj AT ste schopni sa 10 stran natahovat na jednom, dvoch slovach. A nie je to aj tak 10 stran znovu klames a prehanas zbytocne.
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

Máš toho veľa, len keby sa aj Ukrajincom darilo tak ako to tu popisuješ...
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

Neviem kam to dat, tak asi sem https://dennikn.sk/minuta/4276648/ , je to spekulacia, ale podobne poziare sa nahodou stali uz v Nemecku, Cechach, Polsku a inych krajinych EU. Vzdy sa ukazalo, ze za tym bolo Rusko. U nas neviem, ci vobec nejake realne vysetrovanie bude. V kazdom pripade je to uchvatne, ze sa to stalo prave v den, ked nas premier sa isiel strcit Putinovi do zadku az po celnky a okydat nasich spojencov a partnerov.
Napísať odpoveď