Však, lebo on chúďatko musí šetriť. Vtedy keď sme vstúpili do NATO a vyrazili cca 30 tis. mužov (prip. žien) z armády nad tým asi nepremýšľali, že kopec z nich má už minimálne tých 15 rokov odslúžených a pôjdu do výsluhových dôchodkov, čo sa premietne do negatívnych čísel. Teraz vyhodia 900 ľudí, a čo budú robiť ? Prax v armáde nie je ktovie čo, jasné SBS ich vezmú, ale robiť za 350eur v SBS celý deň na nohách, 12,16,24 hodinové služby musí byť teda pôžitok. Tí čo majú Céčko vodičák budú robiť šoférov, ale kopec ľudí opäť na to doplatí. Alebo oddídu do výsluhového dôchodku a zas budú vytvárať negatívne čísla. Opäť sa dostaneme k tomu, že armáda bude mať nedostatok ľudí a možno sa, aj daktoré benefity vrátia späť.Son-Goku napísal:aj tak sa chysta galko znizit stav o 900 ludi
Vojsko SR (Existuje Stredna vojenska škola? )
Re: Vojsko SR (Existuje Stredna vojenska škola? )
armada na sr je bieda cirkus a rodinkarstvo normalne sa tam uz neda dostat to iste plati aj pre policiu.mozno zacne vladu drbat nato a diplomati z usa ze sme sa k niecomu zaviazali a zmeni sa to ale sance tomu nedavam.ak teda niekto tuzi pre armadu nech skusi legiu
Son-Goku: Legia je podla zakonov ilegalna, takze v skratke by sa to dalo prelozit, ako keby si mu poradil "Ak tuzis po aute, tak si ho ukradni"
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Shark_360: ak dostanes povolenie od prezidenta tak mozes ist do cudzinecnej legie legalne, ci?
So súhlasom prezidenta SR môžeš vstúpiť do cudzineckej légie, dokonca som dávnejšie postrehol v televízii hovorcu prezidenta, že každý kto požiada o povolenie slúžiť v cudzineckej légii a žiadosť bude spĺňať všetky potrebné náležitosti, mal by dostať od prezidenta povolenie. Bohužiaľ už sa nevyjadroval aké náležitosti to boli.Hellboy248 napísal:Shark_360: ak dostanes povolenie od prezidenta tak mozes ist do cudzinecnej legie legalne, ci?
tak to mozeme aplikovat aj na teba napriklad.podla niektorich sa k fighterom davaju ludia ktori maju malo rozumu aby si nasli zmysuplnejsiu pracu.paci sa ti to?mne nie.kazdemu co sa paci ja zas nechapem co vydia ludia na piatkovych alebo sobotnajsich ozran party.ColdRain napísal:podla mna to je atraktivne len pre ludi ktorym to sposobi okamzity narast pohlavneho udu, ze maju maskace a su "profi vojaci"
S tym povolenim prezidenta suhlasim. Lenze som nikdy nepocul o tom, ze by bez nejakeho poriadneho dovodu niekomu tu vynimku udelil. Myslim, ze argument "lebo chcem" tam moc neuspeje. Ak sem niekto napise skusenosti s tymto, tak si to rad precitam
.
Väčšina o povolenie prezidenta ani nepožiada. Ak majú rozum tak im na to ani nik nepríde. Ale hlupáci, ktorí rozhlasujú, že idú do légie a potom vešajú svoje foto dakde na internet si to doslova pýtajú, alebo sa chvastajú, že slúžili v légii. Ak by si prišiel s dákou slušnou výhovorkou, že trebars odchádzať pracovať do zahraničia (aby ťa nik zbytočne nehľadal) a išiel by si do légie nik si to ani nevšimne, lebo skrátka dôstojníci z cudzineckej légie ťa neprídu natrieť, že tam slúžiš. Navyše dostaneš nové meno (nemusíš ho prijať ale v tomto prípade slúžiš pod svojim vlastným menom, odporúča sa asi len ak máš povolenie od prezidenta), ak sa nemýlim a prijal si meno, ktoré ti dala légia tak za 5 ročný kontrakt (to je myslím základ) nemôžeš navštíviť svoju vlasť. Takže nikde nevešať svoje foto atď, nechvastať sa a nemal by byť problém.Shark_360 napísal:S tym povolenim prezidenta suhlasim. Lenze som nikdy nepocul o tom, ze by bez nejakeho poriadneho dovodu niekomu tu vynimku udelil. Myslim, ze argument "lebo chcem" tam moc neuspeje. Ak sem niekto napise skusenosti s tymto, tak si to rad precitam.
ked uz je rec o legii...
KTO MI VIE PORADIT AKO VYSTUPIT S OSSR PODPISAL SOM SA DIABLOVI
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
chod k alergologicke a daj si testy na co najviac veci, urcite sa ti aspon par najde pozitivnych, a tym padom by si mal dostat "nesposobily" na vykon funkciepinky555 napísal:KTO MI VIE PORADIT AKO VYSTUPIT S OSSR PODPISAL SOM SA DIABLOVI
myslim teda