Zdravim,
Ked stlacim spojkovy pedal alebo ho pustam tak v urcitom bode pocujem ako ked vrzga spruzinka zacalo to vcera robit naobed a kedze sa jedna o Audi A4 rv.2011 v ktorej som mal pekne tichucko tak mi to dost prekaza a citim sa jak v nasom starom formane ked sme ho mali ... Neviete nahodou co to moze byt ?
zatial som nezaznamenal zle preradzovanie alebo ze spojka nezabera. Ide ako ma len pri stlaceni pedala je to na sekundu hnusny zvuk.
Vrzgavy zvuk pri stlaceni spojkoveho pedala
Re: Vrzgavy zvuk pri stlaceni spojkoveho pedala
mne to tiez raz takto vrzgalo na alfe az raz sa pedal po stlaceni spojky nevratil a ostal stlaceny a odisiel nejaky valcek, teda obe a mohol som ich meniť aj s olejom
-
Duressae
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
A kolko ta vysla oprava ?
sto? ale je to jedno lebo ja som mal uplne ine auto ako ty a ani to nemusi byt rovnaka zavada, len sa snazim povedat ze to daj pozriet cim skor lebo teraz to moze byt banalita ale postupne to prejde do niecoho vacsieho, spojka je dolezita a ked ti to vypadne na krizovatke je to velmi neprijemne a nepohnes sa
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Mňa to tiež čaká na Volve, oprava toho vŕzgania okolo 250€, a ak mám smolu tak aj celá spojka (900+€).