SchYzo napísal:j ludia sry zmylil som sa, rogue neni az tak overpowered asi mal fakt len dobry equip bo teraz uz mam ja lepsi a kosim ich po desiatkach
vravel som... ale aj tak, nikdy mi nikto nedokázal v dueloch narobiť toľko strastí ako roguni. i ked sa dajú poraziť ak si dobrý hráč, je to vždy ťažšie než trebars palach....
Sepiroth napísal:vravel som... ale aj tak, nikdy mi nikto nedokázal v dueloch narobiť toľko strastí ako roguni. i ked sa dajú poraziť ak si dobrý hráč, je to vždy ťažšie než trebars palach....
btw neviete poradit nejake dobre rozlozenie skillov na tej liste pre arms warriora? ja ich mam sice tak ulozene ze v pohode sa mi robi pvp len ovlada sa mi to trochu "od ruky"
SchYzo napísal:btw neviete poradit nejake dobre rozlozenie skillov na tej liste pre arms warriora? ja ich mam sice tak ulozene ze v pohode sa mi robi pvp len ovlada sa mi to trochu "od ruky"
omg tak si to nadstav tak aby sa ti to neovladalo od ruky ale tak ako potrebujes,hadam nechces aby sme ti tu pisali na ktore policko mas dat mortal strike,harmstring......
aruN napísal:omg tak si to nadstav tak aby sa ti to neovladalo od ruky ale tak ako potrebujes,hadam nechces aby sme ti tu pisali na ktore policko mas dat mortal strike,harmstring......
slovo screen ti nic nehovori?
/edit: OMFG KED UZ SA NEPODPISES TAK MI ASPON NENADAVAJ DO KKTOV, sam potom vyzeras jak kkt , daktorym uz fakt ta hra lezie na mozog...alebo si o sebe vela myslia...
aruN napísal:Nezbadal som nikde ze by si sa zmienil o Screene.
Ale uz nebudme OT
ok, prepacte vsetci co to zle pochopili. len som chcel ci by sa niekto nepodelil o skusenosti apod. aby som si svoje hranie vylepsil ale ked nie tak nic, to ovladanie mi zas az tak velmi nevadi