Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa metthal »

RainbowSix napísal:aki je podla vas priest ? a ked chem ist za ali tak koho si mam dat human alebo tpaslik ?
priest ja fajny ak ides shadow len to za neho treba vediet, no a ta rasa, zalezi podla toho co chces, humanovia vedie vidiet neviditelnych a este maju bonus spiritu a repky, dwarfovia maju zase imunitu voci poisonom a +5% armor a tiez dokazu hladat truhlice a maju Frost Resistance, gnomovia zase maju odolnost voci korenom a spomalovacka ms-ka, maju Arcane Resistance a bonus Intelectu, night elfovia zase maju stealth pri ktorom ale nemozes bojovat a ani sa hybat, maju tiez Nature Resistance a bonus Dodge a taktiez aby som nezabudol ich duch je ovela rychlejsi ako pri ostatnych rasach a nakoniec Draenaiovia(sakra ja stale neviem ako sa to pise:D) ti zase maju healy co je priazni pri classoch ktore ich nemaju napriklad warrior, zvysuje taktiez sancu ze ti target neresistne kuzlo a to davam aj vsetkym okolo teba a maju Shadow Resistance, take bonusy ako +5 sword skill, JW, EN tak toto nezaratavam lebo to neovplyvnuje vyber rasy, tu mas zakladne info podla ktorych si mozes vybrat
Diablo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Diablo »

pokial viem tak gnomovia nemozu byt priesti
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

ee, gnom priest nieje ... :)
inak oplati sa obcas z AH skupit napr. mithril ore, spravit bary a predat to, obcas sa podary kupit 20ore za 11g, a predat za 20 :)
tak som nafarmil za den na 100% riding :lol:
napr. thorium sa da obcas predat 20ks za 40+ g co nieje zle, a v burning steppes je toho hojne, staci sa tam vecer okolo 12-1 pomotat ked deti uz musia spat, a mate pekne sutrou, cize aj goldiky :)
pripadne mat stastie aby dake moby vyhodili daco pekne aspon zelene a hned su goldiky :)
ale mining a skining je ppci kombo...
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Diablo napísal:pokial viem tak gnomovia nemozu byt priesti
sry to som sa pomylil len chcel som mu napisat o kazdej rase u alikov vies :)
Diablo
Light Star
Light Star

:D neviete kedy vyriesia ten bug na ofiku?s3 okrem headky vyzera ako s2
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Diablo napísal::D neviete kedy vyriesia ten bug na ofiku?s3 okrem headky vyzera ako s2
s3 a s2? co to je?
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

-=wolf=- napísal:s3 a s2? co to je?
mozno set... :?:
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

Diablo napísal::D neviete kedy vyriesia ten bug na ofiku?s3 okrem headky vyzera ako s2
taky bug na ofiku nieje :)
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

vendo napísal:taky bug na ofiku nieje :)
presne tak s nicim takym som sa tam nestretol, kazda arena helma je ina :)
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

sry ze odbocujem od temy ale este spomeniem ze totalne overpowered vo wowku je jednoznacne rogue, az prilis, neviem ci designerom v tej chvili ruplo v bedni alebo co ale rogue ak sa ho chopi skuseny hrac je nicim neporazitelny zial :? a hravo zvladne aj celu grupu o com sme sa predchvilou presvedcili s jednym warlockom, ja lvl 69 warr, on lvl 70 lock a lvl 70 undead rogue si nas podaval jak nic, neznasam ze mozu v combat sapnut alebo zneviditelnit sa, uplne ma vytaca ked ma sapne a zozadu mi da skill co mi uberie polku HP, vtedy ma napada len hlaska "sku*veny blizzard"....sry za vyraz :evil: :evil: :evil: :evil:
K|OZZY
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa K|OZZY »

SchYzo napísal:sry ze odbocujem od temy ale este spomeniem ze totalne overpowered vo wowku je jednoznacne rogue, az prilis, neviem ci designerom v tej chvili ruplo v bedni alebo co ale rogue ak sa ho chopi skuseny hrac je nicim neporazitelny zial :? a hravo zvladne aj celu grupu o com sme sa predchvilou presvedcili s jednym warlockom, ja lvl 69 warr, on lvl 70 lock a lvl 70 undead rogue si nas podaval jak nic, neznasam ze mozu v combat sapnut alebo zneviditelnit sa, uplne ma vytaca ked ma sapne a zozadu mi da skill co mi uberie polku HP, vtedy ma napada len hlaska "sku*veny blizzard"....sry za vyraz :evil: :evil: :evil: :evil:
hehe schyzo to je tak ked sa zniekym bijes tak musis poznat jeho skilly atd... @dal ti nieco zozadu co ti zobralo 1/2 HP@ takto to povie iba ten co nepozna... (ambush?) to vies lvl69 a 70 je veelky rozdiel dokonca nieje lvl70 ako lvl70 tak len tolko :D
Diablo
Light Star
Light Star

vendo napísal:taky bug na ofiku nieje :)
aha takze to robi len alikom na drak thule?
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

SchYzo napísal:sry ze odbocujem od temy ale este spomeniem ze totalne overpowered vo wowku je jednoznacne rogue, az prilis, neviem ci designerom v tej chvili ruplo v bedni alebo co ale rogue ak sa ho chopi skuseny hrac je nicim neporazitelny zial :? a hravo zvladne aj celu grupu o com sme sa predchvilou presvedcili s jednym warlockom, ja lvl 69 warr, on lvl 70 lock a lvl 70 undead rogue si nas podaval jak nic, neznasam ze mozu v combat sapnut alebo zneviditelnit sa, uplne ma vytaca ked ma sapne a zozadu mi da skill co mi uberie polku HP, vtedy ma napada len hlaska "sku*veny blizzard"....sry za vyraz :evil: :evil: :evil: :evil:
roguovia si v lockom robili vždy problémy, ale dá sa to zvládnuť. musíš byť aj ty 70, je to bohovský rozdiel, tomu ver. a plošákmi s trochou intuície ho nájdeš.
inaj chcem znova rekreačne začať hrať, čiže hľadám kvalitný neofic server (kluidne aj zahraníčný) FUN. Ale nechcem zase taký kde sa dá dostat na level 1000 000, alebo sa tam u vendorov dá nakupovať T6, to uz je o nicom. Proste klasický server s vyssím lootom a XP. viete poradiť?
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

K|OZZY napísal:hehe schyzo to je tak ked sa zniekym bijes tak musis poznat jeho skilly atd... @dal ti nieco zozadu co ti zobralo 1/2 HP@ takto to povie iba ten co nepozna... (ambush?) to vies lvl69 a 70 je veelky rozdiel dokonca nieje lvl70 ako lvl70 tak len tolko :D
mno uz som 70 a siel som do BG, tam som viacere classy rozsekal jak nic ale rogue ani bohovi lebo furt mi daju ten ****** sap...a ja poznam uz vsetky pvp skilly vsetkych classov len neviem ako sa volaju lebo som za vsetky classy nehral, a proti vsetkym mam pripravenu obranu len proti roguovi sa proste neni ako branit, na jeho sap nemam vobec protiskill
//EDIT: eh a dakujem neznamemu darcovi za k-, lama si ty.
tom.tom11
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tom.tom11 »

Sepiroth napísal:roguovia si v lockom robili vždy problémy, ale dá sa to zvládnuť. musíš byť aj ty 70, je to bohovský rozdiel, tomu ver. a plošákmi s trochou intuície ho nájdeš.
inaj chcem znova rekreačne začať hrať, čiže hľadám kvalitný neofic server (kluidne aj zahraníčný) FUN. Ale nechcem zase taký kde sa dá dostat na level 1000 000, alebo sa tam u vendorov dá nakupovať T6, to uz je o nicom. Proste klasický server s vyssím lootom a XP. viete poradiť?
Myslim ze na onlinegamers je celkom slusny....Xp raty mob 3x,quest 2x,item drop 2x

Kód: Vybrať všetko

http://www.onlinegamers.cz/worldofwarcraft 
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

vsak jasne ked ma equip tak si da aj 4 naraz .... a ty mas zeleno modry equip tak si pri nom neprdnes
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

tom.tom11 napísal:Myslim ze na onlinegamers je celkom slusny....Xp raty mob 3x,quest 2x,item drop 2x

Kód: Vybrať všetko

http://www.onlinegamers.cz/worldofwarcraft 
tu hravam ja a musim povedat ze lutujem to obcas, tolko lam je tam ze az, jeden mi raz napise, "pod ekspit na alikov" tak co si o nom pomyslite? alebo "co je to cod?" a toto ma najviac dostalo, dakto do LFG kanalu napisal: "hej XXX daj si ma prec z ignoru" akoze tak takychto ludi ja nemusim a prave hladam nieaky mudrejsi server :?
nErD. ' z
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nErD. ' z »

-=wolf=- napísal:tu hravam ja a musim povedat ze lutujem to obcas, tolko lam je tam ze az, jeden mi raz napise, "pod ekspit na alikov" tak co si o nom pomyslite? alebo "co je to cod?" a toto ma najviac dostalo, dakto do LFG kanalu napisal: "hej XXX daj si ma prec z ignoru" akoze tak takychto ludi ja nemusim a prave hladam nieaky mudrejsi server :?
Narnias je totalne debilny server ako aj cely OG.cz ... ak by niekto chcel fakt kvalitny server blizzlike (cisty blizzlike, male raty) tak jednoznacne odporucam http://www.wow-tranzer.org/ (da sa regnut len cez pozvanku - odporucam popytat sa na fore o pozvanku, mne ju poslali behom pol hodiny ;) ) nevyhoda je, že fičí na 2.2.3 bez BC, čiže max. lvl 60 (no outland etc.), ale mne to len vyhovuje ;) . Ludi byva online teraz napr. okolo 220-250 a uptime možno 5 hodin priemerny (mne sa ešte nestalo, že by padol, ale uptime piše že hej takže tak... :P ) GMka sa o server dosť staraju a je to aj vidieť ;) Questy su prelozene do cestiny (co ma celkom prekvapilo, aj keď nie uplne vestky ale skoro... Ale to nieje podstatne). Guildy su asi 4 a poriadne nie 20 v ktorych hraju dvaja ludia... Hrači su v pohode :). Btw. TranZer je jednym z najstarsich wow CZ servrov...

A druhy odporucam wow.fakaheda.eu - bol to skvely server, ale začal padávať, ved si kuknite uptime na ich stranke. Teraz tam nehravam, ale ked bezal normalne bol to dost dobry server - vela hracov hravalo neboli bugy... Teraz si myslim ze by sa tam hodil wipe bo katastrofalne to pada, regnut sa da len cez pozvanky :( ...
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

tranzer bol kedysi RP server na ktorom som hraval http://www.tranzer-rp-server.org/ avsak zanikol a odvtedy znikol tamten Tranzer ale ten je uz PvP :( nepoznate nieaky RP server CZ/SK kde su vyssie raty lebo blizzlike ma uz nebavi, nechem take raty ze z prvej 70 alebo 60 ale staci nieake 3x alebo 5x, LEN NECH JE RP!!! :(
nErD. ' z
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nErD. ' z »

-=wolf=- napísal:tranzer bol kedysi RP server na ktorom som hraval http://www.tranzer-rp-server.org/ avsak zanikol a odvtedy znikol tamten Tranzer ale ten je uz PvP :( nepoznate nieaky RP server CZ/SK kde su vyssie raty lebo blizzlike ma uz nebavi, nechem take raty ze z prvej 70 alebo 60 ale staci nieake 3x alebo 5x, LEN NECH JE RP!!! :(
RP sú dobré servre :) skus www.blacksunserver.com aj ten mám otestovaný ale obávam sa že bude blizzlike, ved konieckoncov sa presvedč sám o inom Svk/cz servri neviem :P...
Napísať odpoveď