sa chcem spytat ted ked to davas cez kreditku co k tomu potrebujes na tej kreditke? aky to ma byt typ karty a ci ktomu treba nejaku sluzbu z banky navyse? lebo asi to zacnem cvakat cez kreditku, tie game karticky su strasne drahe...
zatial som tam moc nebehal bo este robim par veci na DT..idem vymazat low lvl altov a nechavam si vratit stare alicke postavy...nech mozem obcas s kamosmi zahrat ktory ostali u Ali
no a k tomu novemu jedno velke plus co som si hned v OGR vsimol bolo to ze nevsimol som si zaidny spam na trade a generali ako sa celkom casto stavalo na DT a vsetci pekne pisali po anglicky...co je len plus aspon si trochu precvicim svoje znalosti
Mrk napísal:zatial som tam moc nebehal bo este robim par veci na DT..idem vymazat low lvl altov a nechavam si vratit stare alicke postavy...nech mozem obcas s kamosmi zahrat ktory ostali u Ali
no a k tomu novemu jedno velke plus co som si hned v OGR vsimol bolo to ze nevsimol som si zaidny spam na trade a generali ako sa celkom casto stavalo na DT a vsetci pekne pisali po anglicky...co je len plus aspon si trochu precvicim svoje znalosti
no s tou anglinou mas pravdu, teda poznal som jedneho v pohode manika na DT ale vedel len anglicky a 99% DT nevie anglicky, takze tych svojich 70 lvlov expil dost pracne, teraz odisiel na iny server...
ja momentalne hram na Kazzaku a istotne je to o niecom inom ako na DT ale mozno si niekedy spravim nejaky char na Drak Thule tiez je tam kopec znamych lidiciek tak .. no uvidim to je ale len hudba buducnosti
Sheep napísal:sa chcem spytat ted ked to davas cez kreditku co k tomu potrebujes na tej kreditke? aky to ma byt typ karty a ci ktomu treba nejaku sluzbu z banky navyse? lebo asi to zacnem cvakat cez kreditku, tie game karticky su strasne drahe...
priprav sa že ti budú 1Odní posielať kreditku a dalších 1Odní ti budú posielať pin... krása... kks... ja už mám doma kreditku dnes mi prišla... čakám kedy mi príde skur**ný pin aby som si mohol ísť dať povoliť limity na platbu cez internet a fijú si dobiť hranie...
Mrk? aku classu hras? aktivne? dobry gear? momentalne potrebujeme par class a ked uz si na tom Dramamawe
pre kazdy pripad keby cosi potrebujes ohladom kam si sa to dostal etc whisp ingame Lobogo/Tierjandis
som warlock, gear neni bohvieco bo ten char ma malo nahrane, idem cisto pvp...takze pve ponuky neprimam
a niak aktivne uz moc nie..uz pomenej bo nieje tolko casu a taktiez tolko chuti
MicHo napísal:priprav sa že ti budú 1Odní posielať kreditku a dalších 1Odní ti budú posielať pin... krása... kks... ja už mám doma kreditku dnes mi prišla... čakám kedy mi príde skur**ný pin aby som si mohol ísť dať povoliť limity na platbu cez internet a fijú si dobiť hranie...
za to aby som to mal vsetko do 48 hod som platil tusim 2000 Sk takze sa ta aj s tymto da vybabrat...
hehe no vis ono islo o to ze som mal mesiac pauzu kvoli skole...a ked som sa rozhodol ze idem zahrat tak zrazu vo vsetkych obchodoch nemali tie kupony...samozrejme vacsine kamaratom to platili rodicia alebo cez kupony...takze som bol nahrany..toto bolo najrychlejsie riesenie