Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Johnnny »

vlastne je to trochu iny problem, mam problem s tym ako to nabindovat, viem si nahadzat spelly pod klaves, ci uz cez bongos, alebo v zakladnych bindoch.Akurat mam taky problem ako to nabindovat, ked pozeram videa maju to napr na tlacidlach 1......., F1..... akurat ze pouzivat pri takom bindovani tlacidla WASD mi pride ako neprakticke, takze ako sa riesi toto? kompletny pohyb sa riesi mysou alebo ako?
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

Johnnny napísal:vlastne je to trochu iny problem, mam problem s tym ako to nabindovat, viem si nahadzat spelly pod klaves, ci uz cez bongos, alebo v zakladnych bindoch.Akurat mam taky problem ako to nabindovat, ked pozeram videa maju to napr na tlacidlach 1......., F1..... akurat ze pouzivat pri takom bindovani tlacidla WASD mi pride ako neprakticke, takze ako sa riesi toto? kompletny pohyb sa riesi mysou alebo ako?
ty asi nevies co je bindovat ........... ked to raz mas nabindovane ako nemozes vediet "ako to nabindovat" fakt ako sorry ale trepes tu riadne voloviny tak sak chod do menu key bindings/hocijake menu tvojho bar addonu a nabinduj si pohyb premna zamna aj na home/delete/end/Pdown :roll: kazdu jednu klavesu si mozes zmenit lubovolne kam chces tak stale nechapem o akom "ako to nabindovat" hovoris
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

Johnnny napísal:vlastne je to trochu iny problem, mam problem s tym ako to nabindovat, viem si nahadzat spelly pod klaves, ci uz cez bongos, alebo v zakladnych bindoch.Akurat mam taky problem ako to nabindovat, ked pozeram videa maju to napr na tlacidlach 1......., F1..... akurat ze pouzivat pri takom bindovani tlacidla WASD mi pride ako neprakticke, takze ako sa riesi toto? kompletny pohyb sa riesi mysou alebo ako?
ja pouzivam pridavne tlacidla mysi :wink:
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

asi sa nechapeme, ide mi skor o nejake rady, jednoducho momentalne spellym mysou pohybujem sa WASD klasika.Ale ked si hodim bindy na tlacidla 1..... F1... pohyb cez WASD sa mi zda neprakticky.Takze co odporucate vy? prehodit pohyb na ine tlacidla? pripadne da as zvyknut na WASD a spellyt cislami a tlacidlami od F1-F12? alebo si nastavit pohyb na mys?
pridavne tlacidla na mys nemam :)
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Johnnny napísal:asi sa nechapeme, ide mi skor o nejake rady, jednoducho momentalne spellym mysou pohybujem sa WASD klasika.Ale ked si hodim bindy na tlacidla 1..... F1... pohyb cez WASD sa mi zda neprakticky.Takze co odporucate vy? prehodit pohyb na ine tlacidla? pripadne da as zvyknut na WASD a spellyt cislami a tlacidlami od F1-F12? alebo si nastavit pohyb na mys?
pridavne tlacidla na mys nemam :)
boze to uz len logika da ze ked ovladas nieco WSAD tak sa to proste neda, ved si to nastav napriklad na sipky, alebo ak mas pridavne tlacidla na mysi tak na tie, alebo Home, End, Delete, Page Down, proste to mas uplne jedno, nastav si to tak aby sa ti dobre hralo, alebo ovladaj to WSAD a klikaj na spelly
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

tak neviem, ja napr používam celkom normálne WASD, pár základných kómb mám na 1234, to sa dá klikať v pohode tou istou rogou, a ešte kick a riposte mám nastavené na Q a E (som rogue samozrejme, ale podobne som mal bindy aj za iné classy). Ostatné niesú priamo v boji natoľko urgentné, aby sa nedali v prípade potreby kliknúť myšou. však keď sa hýbeš tlačítkami tak myš môžeš mať stále niekde v okolí action barov a je to iba zlomok sekundy, než na niečo klikneš...
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

ja beham s wsad a vobec mi nieje neprakticke ked mam nabindovane cisla a aj F-ka takze dokopy 24 klaves a este ";" to nalavo od cisel tam mam hodeneho mounta..inde na klavesnici nemam sice sa s tym hra celkom v poho ale radsej tam mam povodne veci ktore tak vyuzivam
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

aha, dik, skusim oba varianty, momentalne skusam WASD a asi 4 nabindovane klavesy :lol: tak dik ze sa nasiel aj niekto kto poradil :)
maj.kl
Star
Star

Príspevok od používateľa maj.kl »

čo chlapci nejaké dobré videjká sa nenájdu? pozrel by som si nejaké ale fakt kvalitné... možno som nejaké ešte nevidel...
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

MicHo napísal:čo chlapci nejaké dobré videjká sa nenájdu? pozrel by som si nejaké ale fakt kvalitné... možno som nejaké ešte nevidel...
www.warcraftmovies.com
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

mam otazku, dalo by sa spravit macro do jedneho tlacitka v ktorom by bolo viac prikazov a nahodne by sa opakovali? napr. /s Ahoj /s cau /s cafko /wave v jednom tlacitku a by sa opakovali nahodne, raz by to zobrazilo wave, inokedy cau... :wink:
warham
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa warham »

mam problem s addonom "Quest helper", ked sa dostanem do hry tak v chat-e mi vypisuje Quest helper need update...
neviete co s tym?
TomAss
King
King

Príspevok od používateľa TomAss »

stiahni si novsiu verziu na verziu tvojho wowka...
jojo44
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa jojo44 »

bart1234 napísal:no uz som sa tam dostal ale :) , ale uz nikdy viac tam asi nebudem hrat :D som tam musel asi pol hodinu cakat kym sa dostanem na rad neviem jak to chodi na inych serveroch ale je to k.... cakat. No ked som spravil prvy q som sa pekne prekvapil my to hodilo hned level 4 myslim si ze je to len pre noobov server :lol: .......
no ja tam mam vip ucet cize necakam ale da sa ten poradovnik preskocit 8) hm no ten server je skor o tom ze das 70 zbuchas dake veci a koncis len v pvp ale dake skilli tam najdes :P :) aj ked je pravda ze tam je lam ak na .......... . osobne tam mam undead priesta a na nom eq full vegneful gladiator + zbran vegneful :) ale je tam jeden pekny bug ze v jednoom queste ho splnim a mam repku z naj alickimy mestamy xD tj. SW,IF,darnasus,exodar a taaq :) cize guardi neutocia a ja si volne beham po alickych mestach a kilim nepripravenych alikov haha xD ale kedze ak sa to chces ok naucit hrat treba skocit na daky blizz :)
warham
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa warham »

TomAss napísal:stiahni si novsiu verziu na verziu tvojho wowka...
no ja mam wow verziu 2.3.3 a ten q helper je 2.4.0...
q helper 2.3.3 som nenasiel... :cry:
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Sheep napísal:mam otazku, dalo by sa spravit macro do jedneho tlacitka v ktorom by bolo viac prikazov a nahodne by sa opakovali? napr. /s Ahoj /s cau /s cafko /wave v jednom tlacitku a by sa opakovali nahodne, raz by to zobrazilo wave, inokedy cau... :wink:
tusim bolo na to prikaz /castquence ci tak nieako ale tusim to bolo iba na spelly
maj.kl
Star
Star

Príspevok od používateľa maj.kl »

cafte chlapi... neviete čo to je za addon? alebo addony? fakt by sa mi zišiel...
Prílohy
bscap0000.jpg
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa LOLCATS »

eePanels skin na mapu,bongos,
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

Ako tak pozeram tak je to Akrios,na warcraftmovies ma tie addony ktore pouziva aj vypisane.
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

no neviem preco ale mi zacalo hadzat toto, pritom mi ziadny novy patch ani nic take nezacne sosat :?
neviete co stym ? skusal som to na 3pc na kazdom z inym acc a stale to iste :cry:

a + jedna funny zbran ... je to na ofiku keby daco :smt044 :indian:
Prílohy
WoWScrnShot_033108_132949.jpg
funny zbran
funny zbran
Napísať odpoveď