aj z ludi co poznam tak ti co maju Tcom tym to nejde a ti co maju iny net tak im to ide...ako to je 100% iste ze je to v TcomeSheep napísal:a nepoznas niekoho kto ma inu pripojku a hraje wowko? chod ku nemu a naloguj sa na ofik ze jak to pojde, samozrejme ak niekoho takeho poznas
Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
-
Everlast_4fun
Amateur
Chlapci keby nieste lenivi a nepozerate len stranky s WoW tak by ste zistili ze T-com vymiena DNS servre . . .Stare nestihaju a kapacitne su pretazene . . .Takze sup na a tam najdete aj ospravedlnenie uzivatelom. . Pripadne skody Vam nahradia . . Zalezi od toho ako mate postavenu zmluvu. . Takze komu sposobili ujmu na majetky ci zisku, ci inych veciach T-com je pre Vas otvoreny a stazovacich listou maju dost. . Bite seeeeen. . .
PS: ale psychicku ujmu Vam nenahradia. . Butete im zbytocne vysvetlovat ze ste zavisli na WoW . . Max Vam preplatia ten tyzden kuponu alebo vam to odrataju s fakturi. .
Kód: Vybrať všetko
www.t-com.skPS: ale psychicku ujmu Vam nenahradia. . Butete im zbytocne vysvetlovat ze ste zavisli na WoW . . Max Vam preplatia ten tyzden kuponu alebo vam to odrataju s fakturi. .
-
xH4wK
ehm asi som slepy ale kde to tam vidis ?Everlast_4fun napísal:Chlapci keby nieste lenivi a nepozerate len stranky s WoW tak by ste zistili ze T-com vymiena DNS servre . . .Stare nestihaju a kapacitne su pretazene . . .Takze sup naa tam najdete aj ospravedlnenie uzivatelom. . Pripadne skody Vam nahradia . . Zalezi od toho ako mate postavenu zmluvu. . Takze komu sposobili ujmu na majetky ci zisku, ci inych veciach T-com je pre Vas otvoreny a stazovacich listou maju dost. . Bite seeeeen. . .Kód: Vybrať všetko
www.t-com.sk
PS: ale psychicku ujmu Vam nenahradia. . Butete im zbytocne vysvetlovat ze ste zavisli na WoW . . Max Vam preplatia ten tyzden kuponu alebo vam to odrataju s fakturi. .
-
Everlast_4fun
Amateur
no poviem ti . . keby to hladas este vcera tak to tam je. . .Omg. . .Vsetci co mali pevne napisanu DNS adresu tak nech si diagnostikuju modem alebo router a zadaju novu. . T-com proste je povinny uvadzat udaje len v casovom rospeti prebiehania opravi alebo nestability servra. .
Sak asi ked ostatnym co T-com net nemaju ide WoW v pohode a tebe nejde a ani mne a ani nikomu co maju t-com tak asi de logicky najdes chybu. .
Asi mame vsetci rovnake chybi na WoW. . Sak to je lol. . Omg ked to tam nevidis tak si zavolaj do T-comu alebo tam chod osobne a zistuj. . Ja proste mam zistene ze je to takto. . A zdroj mam dobry. .
Sak asi ked ostatnym co T-com net nemaju ide WoW v pohode a tebe nejde a ani mne a ani nikomu co maju t-com tak asi de logicky najdes chybu. .
Asi mame vsetci rovnake chybi na WoW. . Sak to je lol. . Omg ked to tam nevidis tak si zavolaj do T-comu alebo tam chod osobne a zistuj. . Ja proste mam zistene ze je to takto. . A zdroj mam dobry. .
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
hm ked si to takto zrozumitelne napisalEverlast_4fun napísal:no poviem ti . . keby to hladas este vcera tak to tam je. . .Omg. . .Vsetci co mali pevne napisanu DNS adresu tak nech si diagnostikuju modem alebo router a zadaju novu. . T-com proste je povinny uvadzat udaje len v casovom rospeti prebiehania opravi alebo nestability servra. .![]()
-
Pantagruel
Star
www.thottbot.com, www.wowhead.comPantagruel napísal:Pocujte ako mam spravit quest Call of Earth ? som shaman
-
Pantagruel
Star
-
Lord PROXI
King
hmm tak ako som pisal tu>
http://www.hojko.com/vsetko-o-world-of- ... -2565.html
tal s timy errormy si neviem dat rady ... napisal som na blizz forum, odpoved ziadna, asi maju hlboko u P* len nech im za to clovek plati ...
v prilohe je su posledne 2 errory ktore som chitil za sebou za cca 2min aj s logovanim do hry ... neviete v com by mohla byt chyba ? mne uz napady dosli uplne a nervy tiez ...
ak by bol problem s kompom ako zistim s cim presnejsie pls ?
http://www.hojko.com/vsetko-o-world-of- ... -2565.html
tal s timy errormy si neviem dat rady ... napisal som na blizz forum, odpoved ziadna, asi maju hlboko u P* len nech im za to clovek plati ...
v prilohe je su posledne 2 errory ktore som chitil za sebou za cca 2min aj s logovanim do hry ... neviete v com by mohla byt chyba ? mne uz napady dosli uplne a nervy tiez ...
ak by bol problem s kompom ako zistim s cim presnejsie pls ?
- Prílohy
-
- Errors.rar
- (163.87 KiB) 36 stiahnutí
tak je to asi hardwarova chyba ktora sa stala nahodou presne vtedy ked si instaloval SP3, pusti si testy RAMky, procaku, grafiky, prezri ci sa komp nepriehrieva, je mozne ze zdroj dodava nestabilne napatie, ci nemas na doske vybuchnute kondenzatory a moze byt X dalsich pricin
mozno si uz daco z toho robil ale nepatam co ti tu uz pisali
btw, ine hry ti idu v pohode, len wowko pada?
mozno si uz daco z toho robil ale nepatam co ti tu uz pisali
btw, ine hry ti idu v pohode, len wowko pada?
-
vendo
Guru
http://kopiko.wbl.sk/mireccko napísal:neviete niekto ako vytvorit server na wow????????
pokial nevlastnis kreditku tak sa inak na ofik ani dostat neda, vytvor si trial konto a do neho napis cisla od WoWka a od datadisku, dostanes samozrejme bonusovy hraci cas 10 dni za registraciu a 30 za kluc od WoWka a potom kupujes karticky alebo platis kreditkouwino napísal:Neviem, ci sa to tu uz nepisalo (pravdepodobne ano), ale chcel by som vediet, ci sa da trial acc update-nut potom na normalny acc s tym, ze si budem kupovat game time kupony.