tak potom super, mozno sa stretneme v nakom BG, aky nick mas?Fatall napísal:Ja som tiez Blackout, len prispevok hore som napisal hovadinu ze reckoing, sekol som sa
, pomylil som si server s DT.
Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
-
Fatall
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
FatallSchYzo napísal:tak potom super, mozno sa stretneme v nakom BG, aky nick mas?
Kód: Vybrať všetko
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Agamaggan&n=Fatall-
Hotwire
Addict
pekne...mozme sa dohodnut aj presny cas a cislo BG...Fatall napísal:Fatall![]()
Kód: Vybrať všetko
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Agamaggan&n=Fatall
-
Lord PROXI
King
hh tak to choj na battlegrupu Reckoning ( kedze si pisal ze si v Blackout ) ... cize DT a spoll ... na lvl 60 alici dostavaju do drzky, na 70ke vecsina hordy je afk, alebo slackuju, len aby maly honory, a vyhrat WSG je len nahoda, mozno tak 5x denne vyhra hordaFatall napísal:fuha tesne, inac Reckoing je strasne pridrbany battlegroup, alici prehraju prakticky vsetko okrem AV, neprehraju snad len ked nejaka guilda robi premade
hmm asi preto vecsina hordy ide PVE
btw: ohladne tvojich gemou to su tie za 1g od vendora ne ?
taktiez ziadne enchanty ? ... jedine mongoose ? to by som odporucal zmenit, a hned to pojde lepsie
inak musim sa zasa pochvalit ...
Illidari Council DOWN !!!
-
Fatall
Medium Star
Ohladne toho DT kamos spominal ze na 70tke daco strasne, presne vravel ze horda AFK je stale , ale ze WSG vyhravaju vpohode (asi jediny BG). Ja tam mam alta 51 lvl a cakacia doba tam je v priemere asi 20 min.Lord PROXI napísal:hh tak to choj na battlegrupu Reckoning ( kedze si pisal ze si v Blackout ) ... cize DT a spoll ... na lvl 60 alici dostavaju do drzky, na 70ke vecsina hordy je afk, alebo slackuju, len aby maly honory, a vyhrat WSG je len nahoda, mozno tak 5x denne vyhra horda![]()
hmm asi preto vecsina hordy ide PVE![]()
btw: ohladne tvojich gemou to su tie za 1g od vendora ne ?![]()
taktiez ziadne enchanty ? ... jedine mongoose ? to by som odporucal zmenit, a hned to pojde lepsie![]()
inak musim sa zasa pochvalit ...
Illidari Council DOWN !!!
Tie gemy to si trafil, mam tie uplne najsitnejsie co sa daju zohnat u vendora
S goldami som natom strasne zle , nemam ani 300 riding skill (hanba mi) , iked blizzard to odost zjednodusil poslednym patchom a pridal plno daily Q na tom ostrove, nebavi ma proste stale dookola tie iste Q kazdy den robit, ja racej PVP.
PVE tiez ziadna slava, zatial mam vyzametany len KZ a Gruula
-
Lord PROXI
King
na to aby si nemal gemy za 1g nepotrebujes JWC full skill, staci to kupit na AH, alebo chodit dake HC a za badge si ich kupit ...
a ohladne tych daily Q ... zozaciatku som ich robil jak kkt, farmil goldy, potom v tom seklo, a na ostrove som bol jedine ked som siel sunwell farma trashu
radsej sa lognem za brachovho shamika, a idem do sketisu farmit tie velke stromy, ak mam stastie daky ten fel lotus vo vaku
pripadne herbal po celom outlande a v nedelu narobim potky na manu a hodim na AH, horda sa hrnie na raidy a ja si pekne zarobim ... ak ovsem mam stastie a neda daky umelec potky pod cenu
a ohladne tych daily Q ... zozaciatku som ich robil jak kkt, farmil goldy, potom v tom seklo, a na ostrove som bol jedine ked som siel sunwell farma trashu
radsej sa lognem za brachovho shamika, a idem do sketisu farmit tie velke stromy, ak mam stastie daky ten fel lotus vo vaku
pripadne herbal po celom outlande a v nedelu narobim potky na manu a hodim na AH, horda sa hrnie na raidy a ja si pekne zarobim ... ak ovsem mam stastie a neda daky umelec potky pod cenu
-
kukiak
Addict
treba ich zobrat z postovej schranky.:M4jco:. napísal:Celkom ma táto hra chytila, ale mám jednu otázku. Dal som dva itemy do aukcie na predaj, a behom pár minút sa našiel aj kupca, dal som aj minimálnu čiastku a aj buyout, avšak pokial som si pozrel itemy ktoré mám v aukcií, neboli tam žiadne, a peniaze som žiadne nedostal, tak tomu moc nechápem
Neofik
Nahodou aj na neoficialnom servry sa da najst dost slusny pomer ludi napr poznam server kde hravaju cca 6000 - 8000 userov ... nepostrehol som nieako velky rozdiel funkcnosti oproti oficialnemu hadam za 16 hod padol tento server 2 x na 15 min ale to nepokladam za katastrofu ....
-
aruN
Professional
Re: Neofik
ok a online ich je kolko?kelsoo napísal:Nahodou aj na neoficialnom servry sa da najst dost slusny pomer ludi napr poznam server kde hravaju cca 6000 - 8000 userov ... nepostrehol som nieako velky rozdiel funkcnosti oproti oficialnemu hadam za 16 hod padol tento server 2 x na 15 min ale to nepokladam za katastrofu ....
napr na wowscape mas online 6000k + ludi beznearuN napísal:ok a online ich je kolko?
Su tam 6 servrov a momentalne v tejto chvili
1- 6900 online
2- 5989 online
3- 5348 online
4- 314 online
5- 2002 online
6 - 342 online
//autoeditácia príspevku ( 07 Sep 2008, 13:23 )
Presne ESCAPE
aj ked ja hram na wowcrack
vravim teraz vyse 6500
//autoeditácia príspevku ( 07 Sep 2008, 13:31 )

1- 6900 online
2- 5989 online
3- 5348 online
4- 314 online
5- 2002 online
6 - 342 online
//autoeditácia príspevku ( 07 Sep 2008, 13:23 )
Presne ESCAPE
//autoeditácia príspevku ( 07 Sep 2008, 13:31 )
Inak nepise sa 6000K ale 6K ak uz chces pouzivat skratkyKesoman napísal:napr na wowscape mas online 6000k + ludi bezne