theBliZZard napísal:Zdravim. Ma tu niekto skusenost zo zrusenim platby vo wowku? Pomocou "Cancel recurring subscription plan" a potom vypise ze ci naozaj chcem zrusit acc "cancel acc". Ono to nezrusi account vsak.. tusim ze som cital ze je to tak Ale chcem sa len uistit. Diky
Nezrusi ti to account, neboj Iba to zrusi automaticke predplacanie na dalsie mesiace. Tiez to robim vzdy, ked si predplatim nejaky ten mesiac hrania.
Grond napísal:1.4 tam bude volna migracia z DT tusim
Migrácia asi ťažko. Akurát tak paid character transfer. (Ale podľa pravidiel je zakázaný, dokým realm nemá minimálne 90 dní, čiže 1. 4. môžete transferovať hehe).
//autoeditácia príspevku ( 06 Feb 2009, 11:58 )
Už som sa dočkal aj ja
Nightmear napísal:Migrácia asi ťažko. Akurát tak paid character transfer. (Ale podľa pravidiel je zakázaný, dokým realm nemá minimálne 90 dní, čiže 1. 4. môžete transferovať hehe).
//autoeditácia príspevku ( 06 Feb 2009, 11:58 )
Už som sa dočkal aj ja
skoda ze ja mam len 400g ake druhy leasingu ponukaju v showroome?
ked kazdy den das 30minut farmeniu a potom z nafarmeneho povyrabas a predas tak mas cca 1000g/4dni a to je 30min za den ak chces tak farmi viac a zarob viac
vendo napísal:ked kazdy den das 30minut farmeniu a potom z nafarmeneho povyrabas a predas tak mas cca 1000g/4dni a to je 30min za den ak chces tak farmi viac a zarob viac
lol to si nejaky pomaly, sak za tych 30 minut sa da 1000g nafarmit a nie za 4 dni aj ked zalezi od profesii
neviem ci sa to len mne stava, ale som v AB je to 4:1 pre ali...a zrazu sa vsetci najebu na poslednu bazu a vsetky ostatne nam zoberu, ziadny defend, lebo vsetci HK HK HK do piceee....a tak ja tam stojim ako ch*j na baze a dojdu 3ja a som v pi*i, samozrejme prehra...uz ma to celkom sere