Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
preed
Expert
Expert

Príspevok od používateľa preed »

SchYzo napísal:lol no tipni si :lol: rovno sa spytaj ci sa da preniest aj na ofik...alebo nie napis blizzardu a pytaj sa ich :lol:
niektore servery to robia lebo chcu viac hracov proste screen postavy a vytvoria ti ju tam
Pacho_007
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Pacho_007 »

jaj tak ale ze by sa dalo preniest uplne vsetko to sa neda.....neva len to som chcel vedet....na tom sargerasi je zalostne malo ludi tak som stel ist aspon na narnias....dobre ale diky za info
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

H@wk napísal:Yep je to quartz
omg to ty hras 24/7? nebol si to ty nahodou kto pred par tyzdnami nevedel na aky server sa ma pripojit bo je novy na ofiku?
Hotwire
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Sheep napísal:omg to ty hras 24/7? nebol si to ty nahodou kto pred par tyzdnami nevedel na aky server sa ma pripojit bo je novy na ofiku?
yop, ale zozaciatku neexpil az tak rychlo..asi ho potom zacali boostovat to vtedy neni problem...ja som kamosa vyexpil v TBC 60-70 za par hodin...
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

asi blba otazka ale furt nwm co znamena pug :D
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

SchYzo napísal:yop, ale zozaciatku neexpil az tak rychlo..asi ho potom zacali boostovat to vtedy neni problem...ja som kamosa vyexpil v TBC 60-70 za par hodin...
mna nikto neboostoval mg, raz, dvakrat ma niekto pretiahol dungom kvoli par itemom, inak klasika, ked som potreboval kill elitu zohnal som si heal atp... od lvl 50-58 u paladina sa mi expilo uplne v pohode, od 58-68 to slo este rychlejsie lebo OL, a od 68-80 sa to zase spomalilo, to som daval tak 2-3 lvl za den iba, cca 4-6 hod level
Najlepsie je zobrat vsetky q co len idu a potom z q helperom plnit a odovzdavat naraz a potom zase nabrat kopu plnit, tak to ide relativne rychlo
Sheep napísal:omg to ty hras 24/7? nebol si to ty nahodou kto pred par tyzdnami nevedel na aky server sa ma pripojit bo je novy na ofiku?
nie, kvoli praci hram cez precovne dni od cca 16:40 do 21:00 ak je nejaky raid tak samozrejme dlhsie a cez vikendy od kedy vstanem tak do kedy som unaveny :P
Danielson
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Danielson »

H@wk napísal:nie, kvoli praci hram cez precovne dni od cca 16:40 do 21:00 ak je nejaky raid tak samozrejme dlhsie a cez vikendy od kedy vstanem tak do kedy som unaveny :P
Rofl, a také dačo že real life na pivo a podobne? :o

Ale takýmto tempom môžeš byť aj v top gildách, ktore vyžadujú byť denne pripojený asopň 4 hodiny :D
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Nightmear napísal:Rofl, a také dačo že real life na pivo a podobne? :o

Ale takýmto tempom môžeš byť aj v top gildách, ktore vyžadujú byť denne pripojený asopň 4 hodiny :D
Get a Life or get a Dream, ja mam radsej ten dream ked ludia na svete su vecsinou take svine. :P
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Nightmear napísal:Rofl, a také dačo že real life na pivo a podobne? :o

som ti hovoril ze on pivo nerad len kofolu :lol: ale tak h@wk zajdi s nami obcas aspon na tu kofolu hehe
debo3000
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa debo3000 »

H@wk napísal:nie, kvoli praci hram cez precovne dni od cca 16:40 do 21:00 ak je nejaky raid tak samozrejme dlhsie a cez vikendy od kedy vstanem tak do kedy som unaveny :P
odporucam cvokara...
Sheep
Addict
Addict

H@wk napísal:Get a Life or get a Dream, ja mam radsej ten dream ked ludia na svete su vecsinou take svine. :P
vo wowku su taktiez
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

H@wk napísal:Get a Life or get a Dream, ja mam radsej ten dream ked ludia na svete su vecsinou take svine. :P
chlapce liec sa :roll: ved toto uz neni normalne dat za mesiac 1->80, som o tebe rozpraval u nas v guilde a akoze neverili mi ze existuje taky clovek :lol:
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

no pri dnesnom rychlom expeni to neni problem :)
u mna ked som zacinal, teiz som sedel pri tom dlhe hodiny, bavilo ma to, vytrhol som sa z bezneho stereotypu, sadnut si kazdy den do baru a prist domov smradlavy ako popolnik, ale zase netvrdim, ze som vysedaval cele dni len doma za compom :D
_hOOk!_
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa _hOOk!_ »

By som rád vedel, koľko za WoWkom sedel Prandur :lol:
theBliZZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa theBliZZard »

Tak co viem, niekedy v davnejsiom rozhovore Kungen spominal play time 200+h, co podla mna na HC styl hrania nie vobec je vela

/jaaaaj, preklep... malo byt 200+ dni a nie hodin :)
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

tak to je niako malo...sak to je nieco cez 8 dni ...to je velmi malo :D
Sheep
Addict
Addict

_hOOk!_ napísal:By som rád vedel, koľko za WoWkom sedel Prandur :lol:
na mna sa ani zdaleka nechyta :D
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

theBliZZard napísal:Tak co viem, niekedy v davnejsiom rozhovore Kungen spominal play time 200+h, co podla mna na HC styl hrania nie vobec je vela
200h ? to tak mozno v klasiku ... ved ja mam cca 110-115 hodin ( mozno uz viac ) a to sa lognem, spravim zopar daily Q a znova sa lognem na raid ... tot asi vse ...
hoci je fakt ze zasa casto ho online nevydat, ale 200 na to co ma odchodene je sakra malo, alebo je az tak skilla hrac ... :)
len by som bol zvedavy koho ma alta ( ak vobec dakeho ma ) raz som videl ked som expil dakeho altika, tak sme sli daky dung z helfire ... a ze healovat bude daky Malmedico ... pozeram BD, no zbohom, pride daky nafukany blb z trapnim altikom, prisiel priest skoro full epax, T2-T3 som len tak pozeral ze to je co za blazna .. :lol: len nechcel prezradit koho to je alt ... :(
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Wishmaster »

Pomylil sa, opravil na 200+ dni ;)
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

ako sa vlastne Hardcore expi ???
ziadne chatovanie / iba Q a kilenie creepov co su vecsieho lvl ? abo ako
lebo ked si predstavim ze by som mal znovu robit dalsi 70 no dakujem !!
vsak vtedy tiez som obcas nesiel v sobotu von lebo som hral cely den a tak proste psycho sem tam cez weekend !! sa mi to nepodobalo ... ja a neist von a pit ... ale vtiahlo ma to
Napísať odpoveď