Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
-
xH4wK
4 all co rypu : je moja vec ako dlho a ako casto hram, je to moj zivot, co je pre vas cudne je pre mna normalne, 100 ludi 100 chuti, mna bavi hranie hier , vas bavi sediet v smrade v krcme, fajcit a chodit vsade zafajceny, mna nie, nerad pijem len aby som sa pred niekym ukazal, mna take nieco netaha, iba ak je nejaka prilezitost takze nestarajte sa do toho ako kde casto hram lebo je to moja vec, nechcem byt emo
ale netusite co som v zivote zazil a preco mam taky pohlad na svet, takze zdrzte sa komentarov ze sa mam ist liecit.
-
Andr3w
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Moja rec, nechapem ako sa niekto moze starat do tych co su schopny cely vikend hrat a hrat, niekto hra, niekto si cely masturbuje niekto cely vikend chlasta...je to presne to iste ako ine veci akurat to niekto nepochopi...ja osobne nie som ziadny hardcore hrac i ked wow hram kazdy den:) urcite to pride par ludom divne ale taktiez si radsej zahram daky dobry raid vo wow nez lezat niekde vyvalny v krcme...ale to nepochopi ten co ma uplne ine zaujmy tak ako ja nepochopim druhych:)H@wk napísal:4 all co rypu : je moja vec ako dlho a ako casto hram, je to moj zivot, co je pre vas cudne je pre mna normalne, 100 ludi 100 chuti, mna bavi hranie hier , vas bavi sediet v smrade v krcme, fajcit a chodit vsade zafajceny, mna nie, nerad pijem len aby som sa pred niekym ukazal, mna take nieco netaha, iba ak je nejaka prilezitost takze nestarajte sa do toho ako kde casto hram lebo je to moja vec, nechcem byt emoale netusite co som v zivote zazil a preco mam taky pohlad na svet, takze zdrzte sa komentarov ze sa mam ist liecit.
pocuj ale aj tak, ano je jasne preukazatelne ze ten kto viac hra tak aj rychlejsie bude expit, ale stale mi to pride vyexpene prilis rychlo, museli ti s tymi Q vela pomahat, vela ta boostovat. Ja som vyexpil uplne sam a bolo to nadlho a nezalezalo ci som pred pocitacom denne 15 hodin alebo menej ako 5 hodin, pretoze stale to bolo nadlho, ale nevsimal som si toho moc proste som hral hral az dokym neprisla 70, neskor 80 a bral som to tak pozvolna, ked pridem nedavam si podmienky ze dnes sprvim 100 Q, dnes nafaramim 500g, dnes musim dat aspon 2 raidy, proste neberiem to tak drsne, som pohodak, expil som dlho ale mal som z toho asi vacsiu radost. Sem tam v hre po nejakom raide len tak hrame BGcka, kecame...a tak nasiel som si v hre super kamosov a bavi ma to aj bez toho aby som mal cely T7, imba eq a reskilloval kazdeho v BG, 1900 arena rating a dalsich veci.H@wk napísal:4 all co rypu : je moja vec ako dlho a ako casto hram, je to moj zivot, co je pre vas cudne je pre mna normalne, 100 ludi 100 chuti, mna bavi hranie hier , vas bavi sediet v smrade v krcme, fajcit a chodit vsade zafajceny, mna nie, nerad pijem len aby som sa pred niekym ukazal, mna take nieco netaha, iba ak je nejaka prilezitost takze nestarajte sa do toho ako kde casto hram lebo je to moja vec, nechcem byt emoale netusite co som v zivote zazil a preco mam taky pohlad na svet, takze zdrzte sa komentarov ze sa mam ist liecit.
naprosto souhlasimAndr3w napísal:Moja rec, nechapem ako sa niekto moze starat do tych co su schopny cely vikend hrat a hrat, niekto hra, niekto si cely masturbuje niekto cely vikend chlasta...je to presne to iste ako ine veci akurat to niekto nepochopi...ja osobne nie som ziadny hardcore hrac i ked wow hram kazdy den:) urcite to pride par ludom divne ale taktiez si radsej zahram daky dobry raid vo wow nez lezat niekde vyvalny v krcme...ale to nepochopi ten co ma uplne ine zaujmy tak ako ja nepochopim druhych:)
-
Wishmaster
Medium Professional
-
matus19860306
Novice
cawte
ako funguje ta aukcia, lebo sa v tom nevyznam. dik
-
Hotwire
Addict
nenavazajte sa do H@wka je to jeho vec. a za druhe ten kto hra vela neznamena ze je magor alebo ze ine nerobi....ja dakedy hram aj 14 hodin denne (cca) ale dakedy zas ani hodinu lebo nemam naladu....a cez tyzden ked som v Kosiciach tak nehram vobec a chodim racej s kamaratmi von na pivo...takze prestante kritizovat zivotny styl inych najprv sa pozerajte sami na seba
-
Wishmaster
Medium Professional
s inscription mozes robit glyphy, ktorymi vylepsis spelly a abilitky - nieco take ako enchanting na itemy.. Lenze toto je na tie abilitkyMarosc napísal:A načo je dobre to inscription? A tie A rune of teleportation kúpim v každom meste 1 ks alebo aj viac v jednom meste?
napr.
Glyph of Mangle(druid) - Increases the duration of Mangle by 6 sec.
Glyph of Inner Fire(priest) - Increases the charges on your Inner Fire spell by 20.
-
Marosc
Expert
A to je už v novom datadisku? Alebo sa to dá naučiť aj s TBC?Wishmaster napísal:s inscription mozes robit glyphy, ktorymi vylepsis spelly a abilitky - nieco take ako enchanting na itemy.. Lenze toto je na tie abilitky
napr.
Glyph of Mangle(druid) - Increases the duration of Mangle by 6 sec.
Glyph of Inner Fire(priest) - Increases the charges on your Inner Fire spell by 20.
-
Wishmaster
Medium Professional
Profesia inscription prisla s datadiskom Wrath of the lich kingMarosc napísal:A to je už v novom datadisku? Alebo sa to dá naučiť aj s TBC?
Edit: Neviete ako sa vola addon pre huntera, co meria opozdenie ci co steady shot-ky? Neviem ci ste videli video SK Gaming vs M`uru a ten hunter, co mal nad steady shotkou taky biely cast bar ci co
inscription prisla patchom 3.0.8 co bolo pred wotlk takze sa to da naucit aj bez toho ale len do 375 (asi) ten najvyzsi skill bude asi az v northrendeWishmaster napísal:Profesia inscription prisla s datadiskom Wrath of the lich king
Edit: Neviete ako sa vola addon pre huntera, co meria opozdenie ci co steady shot-ky? Neviem ci ste videli video SK Gaming vs M`uru a ten hunter, co mal nad steady shotkou taky biely cast bar ci co
Zdravim
Potrebujem poradit ohladne wow. Na zaciatok chcem povedat, ze som absolutny zaciatocnik a preto poprosim o strpenie aj pri otazkach, ktore sa Vam budu zdat absolutne banalne. Takze mam nainstalovany wow aj datadisk wrath of the lich king. Po nespocetnom patchovani, ktore nasledovalo po instalacii, som spustil hru, avsak hned prvy problem je, ze pyta nick a heslo. Ja vsak chcem hrat wow na free servere(aspon pre zaciatok) a preto neviem ako dalej, pretoze ak sa nemylim na vytvorenie accountu treba orig. kod z hry? To je zatial hlavny problem a ziadam o pomoc. Moze sa to pre vatsinu z Vas zdat primitivna otazka, ale poprosim o akukolvek pomoc. zaroven by som bol rad, keby ste mi zdelili aky je good free server a ako sa nan prihlasim.
Dakujem
Potrebujem poradit ohladne wow. Na zaciatok chcem povedat, ze som absolutny zaciatocnik a preto poprosim o strpenie aj pri otazkach, ktore sa Vam budu zdat absolutne banalne. Takze mam nainstalovany wow aj datadisk wrath of the lich king. Po nespocetnom patchovani, ktore nasledovalo po instalacii, som spustil hru, avsak hned prvy problem je, ze pyta nick a heslo. Ja vsak chcem hrat wow na free servere(aspon pre zaciatok) a preto neviem ako dalej, pretoze ak sa nemylim na vytvorenie accountu treba orig. kod z hry? To je zatial hlavny problem a ziadam o pomoc. Moze sa to pre vatsinu z Vas zdat primitivna otazka, ale poprosim o akukolvek pomoc. zaroven by som bol rad, keby ste mi zdelili aky je good free server a ako sa nan prihlasim.
Dakujem
-
Hotwire
Addict
nikdy som na freecku nehral ale tipujem ze oni tam uz nejaky ten navod mat buduIbra napísal:Zdravim
Dakujem