na low lvli ti vsetko co treba postaci aj za goldy z questov (resp este coppery, max silverykostak napísal:jasne ze burning blade ale potrebujem len par na mining a eng.. potom uz budem farmmit sam
Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
dovolim si nesuhlasit. Gathering profesie su jeden z naj prijmov pocas lvlingu a takisto je ovela lahsie vyskillovat to ked si v tej zone ako potom na 80tke behat a hladat nody, herby atdSchYzo napísal:na low lvli ti vsetko co treba postaci aj za goldy z questov (resp este coppery, max silvery) a kym das lvl 80 + prequestis cely northrend tak budes uz mat par tisiciek goldov na ucte, za to si tiez nakupis flying riding skilly atd...potom si zacni expit profesie, dovtedy to je imho strata casu
-
Hotwire
Addict
tak kazdy ma svoju "taktiku", zalezi na tom ci typek chce co najrychlejsie vyexpit alebo pritom expit profesie...kazdopadne ak ma jednu gathering a druhu crafting profesiu navyse take ze jedna zavisi od druhej takisto by mu mali postacit prachy za questy resp matros co si sam nafarmiWaldo napísal:dovolim si nesuhlasit. Gathering profesie su jeden z naj prijmov pocas lvlingu a takisto je ovela lahsie vyskillovat to ked si v tej zone ako potom na 80tke behat a hladat nody, herby atd
-
Hotwire
Addict
problem je zjavne v tvojom pc....neviem mozno ramka? skus preinstalovat wow, ked nepojde skus preinstalovat win, ked nepojde tak problem je v hwRoman** napísal:Mam problem s wow-kom keď hram asi 30 min wow vyhodi mi error s dovodom: Memory couldn´t read a potom už nezapnem wow a musim reštartovať PC pls poradte čo mam robiť.
ehm mi chces povedat ze ked si vezmem skinning + mining a po ceste minujem to co uvidim a vyskinnujem tak ma to neskutocne vela zdrzi? Preco by si musel mat hned crafting profesiu? aj kebyze nechces zo zaciatku dve gathering tak vezmem aspon jednu a vylvlim si mining popri lvleni ... nie nie je to strata casu a potom na 80tke si vylvlim ten crafting pomocou materialu co som nafarmil popri lvleni.SchYzo napísal:tak kazdy ma svoju "taktiku", zalezi na tom ci typek chce co najrychlejsie vyexpit alebo pritom expit profesie...kazdopadne ak ma jednu gathering a druhu crafting profesiu navyse take ze jedna zavisi od druhej takisto by mu mali postacit prachy za questy resp matros co si sam nafarmitakze nesuhlasim s svojim nesuhlasenim
Spocitaj si co je vacsia strata casu. Ci lvlenie gathering profesie popri behani po tej krajine alebo to ked na 80tke musis vlastne znovu prebehnut celu krajinu.
Ja momentalne lvlim locka a som 67 a mam played ledva nad 4 dni a to mam vylvlene mining a JC na odpovedajucu uroven. Strata casu to rozhodne nie je.
Mining + skinning ti do 80tky zarobi aj niekolko tisic.
-
Hotwire
Addict
ja som skor narazal na to ze pyta prachy na profesie...som hovoril ze si vystaci s tym co si nafarmi.....mno popri lvleni zbierat to strata casu neni ale z toho potom len nevylvlis crafting profesiu to by si musel mat kur*a stastie na mineraly ze ich popri questeni nazbieras dostatok....Waldo napísal:ehm mi chces povedat ze ked si vezmem skinning + mining a po ceste minujem to co uvidim a vyskinnujem tak ma to neskutocne vela zdrzi? Preco by si musel mat hned crafting profesiu? aj kebyze nechces zo zaciatku dve gathering tak vezmem aspon jednu a vylvlim si mining popri lvleni ... nie nie je to strata casu a potom na 80tke si vylvlim ten crafting pomocou materialu co som nafarmil popri lvleni.
Spocitaj si co je vacsia strata casu. Ci lvlenie gathering profesie popri behani po tej krajine alebo to ked na 80tke musis vlastne znovu prebehnut celu krajinu.
Ja momentalne lvlim locka a som 67 a mam played ledva nad 4 dni a to mam vylvlene mining a JC na odpovedajucu uroven. Strata casu to rozhodne nie je.
Mining + skinning ti do 80tky zarobi aj niekolko tisic.
No tak som bud stastlivec alebo nemas pravdu. Normalne som pri lvleni vzdy nazbieral vsetko potrebne na JC (na minulych charoch taktiez skins na LW, herby na alch a o clothoch na tailoring ani nevravim). A este mi aj vela veci ostalo. kazdych 10 lvlov zhruba som v meste vytrenoval crafting co zabralo max 20 minut poslal som vycraftene veci altovi, disenchantol a boli z toho dalsie peniaze.SchYzo napísal:ja som skor narazal na to ze pyta prachy na profesie...som hovoril ze si vystaci s tym co si nafarmi.....mno popri lvleni zbierat to strata casu neni ale z toho potom len nevylvlis crafting profesiu to by si musel mat kur*a stastie na mineraly ze ich popri questeni nazbieras dostatok....
Na 60tke som mal cez 2500 a dual spec + riding skill.
Edit: a ano peniaze na profesie nepotrebujes. Ja som len reagoval na tvoje "strata casu"
-
Hotwire
Addict
tak ja ked som expil BS dakedy tak to co som nafarmil pri questeni mi zdaleka nestacilo a stravil som dlhe hodiny, hlavne farmenim mithrilu na BS quest na armorsmitha (potom som to aj tak vymenil za weaponsmithaWaldo napísal:No tak som bud stastlivec alebo nemas pravdu. Normalne som pri lvleni vzdy nazbieral vsetko potrebne na JC (na minulych charoch taktiez skins na LW, herby na alch a o clothoch na tailoring ani nevravim). A este mi aj vela veci ostalo. kazdych 10 lvlov zhruba som v meste vytrenoval crafting co zabralo max 20 minut poslal som vycraftene veci altovi, disenchantol a boli z toho dalsie peniaze.
-
Royalflush
Guru wannabe
asi myslis invite a friend ze? Staci si to prelozit.... pise tam, ze pre nasu krajinu to nie je podporovane (podporovane je napriklad Rakusko a podobne...)kostak napísal:Cau niekde v acc managery som videl ze sa da dostat 30dni zadarmo neviete ako to mam ziskat ked na to kliknem tak mi vipise niaku chybu neviete poradit
-
Royalflush
Guru wannabe
-
xH4wK