Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
-
Geogomeogo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
skus vcnserver.net to je instant 80 patch 3.0.9 a ak chces nieco co ma vysoke raty tak zo svk doporucujem wow.mfsoft.sk a zo zahranicia http://www.wocserver.org ten je teraz asi 3.1.0 nesom si isty lebo dlho som tam nehral takže skus
Čo vravíte na Patch 3.1 s odstupom času? Má niekto z Vás už načatý, alebo dokonca aj prejdený Ulduar? (Fakt ma to zaujíma, či sa náhodou nemám vrátiť k WOWku, alebo je to stále len strata času?
)

Nič v zlom, ale strašne to "bije" do očí...Dobermann napísal:drste sa temi a nerozoberajte tu moju gramatiku us som nato stari aby som sa to naucil
-
xH4wK
Ulduar >>>>>>>>>>>>>>>>>> Naxx,Maly,SarthNightmear napísal:Čo vravíte na Patch 3.1 s odstupom času? Má niekto z Vás už načatý, alebo dokonca aj prejdený Ulduar? (Fakt ma to zaujíma, či sa náhodou nemám vrátiť k WOWku, alebo je to stále len strata času?)
Ako zabavou tak obtiaznostou.
Mame ho prejdeny zhruba z polovice (nasa g)
-
xH4wK
Čiže pecaH@wk napísal:Ulduar >>>>>>>>>>>>>>>>>> Naxx,Maly,Sarth
Ako zabavou tak obtiaznostou.
Mame ho prejdeny zhruba z polovice (nasa g)
Ja som prestal hrať hlavne kôli tomu, že WotLK bol až príliš jednoduchý... Dávnejšie v BC ma oveľa viac bavilo, keď sme s gildou na 10. pokus dali Rage Winterchill-a v Mount Hyjal, kde každý bol sústredený na maxime (začínali sme, tak aj gear tomu odpovedal
-
xH4wK
Neboj, v uldu je 10x wipe normalNightmear napísal:Čiže peca
Ja som prestal hrať hlavne kôli tomu, že WotLK bol až príliš jednoduchý... Dávnejšie v BC ma oveľa viac bavilo, keď sme s gildou na 10. pokus dali Rage Winterchill-a v Mount Hyjal, kde každý bol sústredený na maxime (začínali sme, tak aj gear tomu odpovedal) a pocit z úspechu bol neuveritelný... zatiaľ čo WotLK-ove raidy sa začali pravidelne pugovať (treba podotknúť, že "fungujúce" pugy, nie iba 4x Wipe a koniec
) po mesiaci a pol od vydania... A dokonca sa stávalo, že po 1. wipe polovica ľudí leavla so slovami, že tento pug nemá cenu... to už bol naozaj kreténizmus a primitivizmus 1. stupňa
-
Hotwire
Addict
dano neboj pod s5 ulduar sa nepuguje, dokonca ani nove kridlo raidu vo WG sa nepuguje bo je moc tazkeNightmear napísal:Čiže peca
Ja som prestal hrať hlavne kôli tomu, že WotLK bol až príliš jednoduchý... Dávnejšie v BC ma oveľa viac bavilo, keď sme s gildou na 10. pokus dali Rage Winterchill-a v Mount Hyjal, kde každý bol sústredený na maxime (začínali sme, tak aj gear tomu odpovedal) a pocit z úspechu bol neuveritelný... zatiaľ čo WotLK-ove raidy sa začali pravidelne pugovať (treba podotknúť, že "fungujúce" pugy, nie iba 4x Wipe a koniec
) po mesiaci a pol od vydania... A dokonca sa stávalo, že po 1. wipe polovica ľudí leavla so slovami, že tento pug nemá cenu... to už bol naozaj kreténizmus a primitivizmus 1. stupňa
-
xH4wK
-
Lord PROXI
King
-
Hotwire
Addict
pri feare warr nemusi pouzivat trinket ziadna rasa lebo ma berserker rageFIKY napísal:Za hordu by som dal pvp wara ja osobne Undeada hl. kvôli Will of the Forsaken čo je do pvp powa, pri feare , charme a sleepe nemusíš použiť trinket čo je imho veľká výhoda , za aly by som dal asi tiež Elfa
hordacke racial moc nepoznam ale za ali jednoznacne human, ja som rad ze som kedysi siel do humana, teraz ma super racial nemusis pouzivat insigniu miesto toho nejaky iny lepsi trinket, takisto perception celkom pomaha druidov v stealthe najdem skoro vzdy a casto aj roguov