Presli na patch 2.3.0 ... a to nesie problemy*****HERO***** napísal:Ako myslis v dost tazkom obdobi ? Pred tyzdnom bezal v pohode .. ci sa tam nieco zmenilo ?
Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
-
xH4wK
-
Lord PROXI
King
- Kontaktovať používateľa:
Vasa postavicka v 3D -> figureprints.com
No nasiel som toto:
http://www.figureprints.com
vasu postavicku vo wowku spravia v 3D, myslim si ze celkom pekne, ale cakam na cenu aku tam hodia, dufam ze nebude prehnana ako za tu "dioramu" ( 300$ ) /vid obr.
http://www.figureprints.com
vasu postavicku vo wowku spravia v 3D, myslim si ze celkom pekne, ale cakam na cenu aku tam hodia, dufam ze nebude prehnana ako za tu "dioramu" ( 300$ ) /vid obr.
-
Donald_
Medium Expert
www.mystiq.cz myslis tym tuto stranku??? lebo tam je status off!!!!!!!kukiak napísal:hovorime o mystiq.cz ? Ak ano.. Tak po novom roku, treba ist najskor ku obvodnej lekarke a ta ti da listok, aby ta ocny lekar vysetril..
hrávam na kryhe a ten patch nový priniesol iba plno pitchovín ak mám pravdu povedať, napríklad looking for group channel, kde prebiehalo hladanie partií aj taký všeobecný medzihráčsky pokec, teraz nefunkčné, iba hláška že sa mám neviem čo v looking for group aby mi bol pristupný, ale asni ked to urobím, neni...
-
blitzkrieg
Professional
-
kukiak
Addict
pozri sa na pravu stranu stranky...slepuchDonald_ napísal:www.mystiq.cz myslis tym tuto stranku??? lebo tam je status off!!!!!!!
-
tom.tom11
Star
Ludia nepsite co je lepsie ako wow tato tema je tu pre tych ktory maju radi wow a chcu sa s nami o nieco podelit alebo sa nieco opytat....ak chcete pisat o L2 tak chodte do topicu o L2
Edit//Tak uz sa to zmazalo
ale aspon viete ze o com sa tu pisalo
Inac neofic servery niesu len max.200ludi ja hravam na onlinegamers....celkom slusny server kde sa najde poobede aj cez 1000ludi a celkom slusne ide
A este sa chcem opytat ja nieco
Nemate niekto link na mangos a vsetko co k nemu treba pokope??aj daky ten navod moze byt aj na rapidshare....Dakujem
Edit//Tak uz sa to zmazalo
Inac neofic servery niesu len max.200ludi ja hravam na onlinegamers....celkom slusny server kde sa najde poobede aj cez 1000ludi a celkom slusne ide
Nemate niekto link na mangos a vsetko co k nemu treba pokope??aj daky ten navod moze byt aj na rapidshare....Dakujem
www.wowresource.eu dufam ze stacitom.tom11 napísal:Ludia nepsite co je lepsie ako wow tato tema je tu pre tych ktory maju radi wow a chcu sa s nami o nieco podelit alebo sa nieco opytat....ak chcete pisat o L2 tak chodte do topicu o L2
Edit//Tak uz sa to zmazaloale aspon viete ze o com sa tu pisalo
-
tom.tom11
Star
jj presne toto som hladal
dik K+ ta neminie 
a este jedna vec co sa instaluje lahsie Mangos alebo Antrix?
EDIT//nainstaloval som mangos...trosku mi trvalo ale som to zvladol
ale teraz ked sa zalogujem tak som tam sam ako postava....ziadne NPC tam niesu neviete kde moze byt problem??
EDIT2//uz su tam npc ale niesu Questy
a este jedna vec co sa instaluje lahsie Mangos alebo Antrix?
EDIT//nainstaloval som mangos...trosku mi trvalo ale som to zvladol
EDIT2//uz su tam npc ale niesu Questy