Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Hotwire
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Sheep napísal:a nepoznas niekoho kto ma inu pripojku a hraje wowko? chod ku nemu a naloguj sa na ofik ze jak to pojde, samozrejme ak niekoho takeho poznas
aj z ludi co poznam tak ti co maju Tcom tym to nejde a ti co maju iny net tak im to ide...ako to je 100% iste ze je to v Tcome
Everlast_4fun
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Everlast_4fun »

Chlapci keby nieste lenivi a nepozerate len stranky s WoW tak by ste zistili ze T-com vymiena DNS servre . . .Stare nestihaju a kapacitne su pretazene . . .Takze sup na

Kód: Vybrať všetko

www.t-com.sk
a tam najdete aj ospravedlnenie uzivatelom. . Pripadne skody Vam nahradia . . Zalezi od toho ako mate postavenu zmluvu. . Takze komu sposobili ujmu na majetky ci zisku, ci inych veciach T-com je pre Vas otvoreny a stazovacich listou maju dost. . Bite seeeeen. . .

PS: ale psychicku ujmu Vam nenahradia. . Butete im zbytocne vysvetlovat ze ste zavisli na WoW . . Max Vam preplatia ten tyzden kuponu alebo vam to odrataju s fakturi. .
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Everlast_4fun napísal:Chlapci keby nieste lenivi a nepozerate len stranky s WoW tak by ste zistili ze T-com vymiena DNS servre . . .Stare nestihaju a kapacitne su pretazene . . .Takze sup na

Kód: Vybrať všetko

www.t-com.sk
a tam najdete aj ospravedlnenie uzivatelom. . Pripadne skody Vam nahradia . . Zalezi od toho ako mate postavenu zmluvu. . Takze komu sposobili ujmu na majetky ci zisku, ci inych veciach T-com je pre Vas otvoreny a stazovacich listou maju dost. . Bite seeeeen. . .

PS: ale psychicku ujmu Vam nenahradia. . Butete im zbytocne vysvetlovat ze ste zavisli na WoW . . Max Vam preplatia ten tyzden kuponu alebo vam to odrataju s fakturi. .
ehm asi som slepy ale kde to tam vidis ?
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

hehe ja mam chello a fici mi :-) akurat DT je zlagovane ci t-com vymiena alebo nevymiena dns servre..na laughing skulle kde je moje momentalne utocisko vsetko bez problemov
Everlast_4fun
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Everlast_4fun »

no poviem ti . . keby to hladas este vcera tak to tam je. . .Omg. . .Vsetci co mali pevne napisanu DNS adresu tak nech si diagnostikuju modem alebo router a zadaju novu. . T-com proste je povinny uvadzat udaje len v casovom rospeti prebiehania opravi alebo nestability servra. . :roll:

Sak asi ked ostatnym co T-com net nemaju ide WoW v pohode a tebe nejde a ani mne a ani nikomu co maju t-com tak asi de logicky najdes chybu. .
Asi mame vsetci rovnake chybi na WoW. . Sak to je lol. . Omg ked to tam nevidis tak si zavolaj do T-comu alebo tam chod osobne a zistuj. . Ja proste mam zistene ze je to takto. . A zdroj mam dobry. .
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Everlast_4fun napísal:no poviem ti . . keby to hladas este vcera tak to tam je. . .Omg. . .Vsetci co mali pevne napisanu DNS adresu tak nech si diagnostikuju modem alebo router a zadaju novu. . T-com proste je povinny uvadzat udaje len v casovom rospeti prebiehania opravi alebo nestability servra. . :roll:

Sak asi ked ostatnym co T-com net nemaju ide WoW v pohode a tebe nejde a ani mne a ani nikomu co maju t-com tak asi de logicky najdes chybu. .
Asi mame vsetci rovnake chybi na WoW. . Sak to je lol. . Omg ked to tam nevidis tak si zavolaj do T-comu alebo tam chod osobne a zistuj. . Ja proste mam zistene ze je to takto. . A zdroj mam dobry. .
hm ked si to takto zrozumitelne napisal :lol: ...ale uz to ide, Tcom poslal kamosovi mail kde pisu ze od vcera vecera je to opravene. enjoy the game
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D!eSel_78 »

Pantagruel napísal:MystiQ zase blbne ! :(
nj. to je pekne napc. Radsej si zaplat ofik, neolutujes ;)
Pantagruel
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantagruel »

Pocujte ako mam spravit quest Call of Earth ? som shaman
Kesoman
Star
Star

Príspevok od používateľa Kesoman »

Pantagruel napísal:Pocujte ako mam spravit quest Call of Earth ? som shaman
www.thottbot.com, www.wowhead.com
Pantagruel
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantagruel »

Thnx...inak Anthoria je down? Nemozem sa lognut :(
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

hmm tak ako som pisal tu>
http://www.hojko.com/vsetko-o-world-of- ... -2565.html
tal s timy errormy si neviem dat rady ... napisal som na blizz forum, odpoved ziadna, asi maju hlboko u P* len nech im za to clovek plati ...

v prilohe je su posledne 2 errory ktore som chitil za sebou za cca 2min aj s logovanim do hry ... neviete v com by mohla byt chyba ? mne uz napady dosli uplne a nervy tiez ...

ak by bol problem s kompom ako zistim s cim presnejsie pls ?
Prílohy
Errors.rar
(163.87 KiB) 36 stiahnutí
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

tak je to asi hardwarova chyba ktora sa stala nahodou presne vtedy ked si instaloval SP3, pusti si testy RAMky, procaku, grafiky, prezri ci sa komp nepriehrieva, je mozne ze zdroj dodava nestabilne napatie, ci nemas na doske vybuchnute kondenzatory a moze byt X dalsich pricin

mozno si uz daco z toho robil ale nepatam co ti tu uz pisali

btw, ine hry ti idu v pohode, len wowko pada?
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

errory? ramka v prdeli :wink:
mireccko
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa mireccko »

neviete niekto ako vytvorit server na wow????????
Sheep
Addict
Addict

mireccko napísal:neviete niekto ako vytvorit server na wow????????
http://kopiko.wbl.sk/
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa LOLCATS »

http://www.ac-web.org/
2.4.2
Podla toho to zvladne aj uplna lama :)
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Neviem, ci sa to tu uz nepisalo (pravdepodobne ano), ale chcel by som vediet, ci sa da trial acc update-nut potom na normalny acc s tym, ze si budem kupovat game time kupony.
Sheep
Addict
Addict

wino napísal:Neviem, ci sa to tu uz nepisalo (pravdepodobne ano), ale chcel by som vediet, ci sa da trial acc update-nut potom na normalny acc s tym, ze si budem kupovat game time kupony.
pokial nevlastnis kreditku tak sa inak na ofik ani dostat neda, vytvor si trial konto a do neho napis cisla od WoWka a od datadisku, dostanes samozrejme bonusovy hraci cas 10 dni za registraciu a 30 za kluc od WoWka a potom kupujes karticky alebo platis kreditkou :)
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

No ja som si stiahol trial verziu WoWka. Samozrejme som si vytvoril ucet. Takze ak som spravne pochopil tak si musim zakupit original hru v krabici ak chces hrat pomocou game time kuponov?
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

nie, ak chces hrat hocijako si musis este kupit krabice :-) od normal wowa a od datacu spolu teraz cca 1300-1400sk a potom sup do banky a emboska alebo karticky, ale odporucam kreditku ooovela pohodlnejsie 8)
Napísať odpoveď