Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
Re: Všetko okolo iPhone
Môžeš si stiahovať aplikacie z iTunes bez jailbreaku, ale ak chceš zadarmo aplikacie ktore su v iTunes platene, musiš nat Jailbreak.
FW tam budes mat pravdepodobne najnovsi. A ak nie, tak pre 3G/3GS a 4 sa da jednoducho nainstalovat obycajnym pripojenim k PC a spustenim aktualizacie v iTunes.
Najnovsia verzia je pricom 4.1, za par dni (alebo pre niekoho uz teraz
) to bude 4.2.
Najnovsia verzia je pricom 4.1, za par dni (alebo pre niekoho uz teraz
a keď si tam dám nejakú hru stiahnutú z warezusten32 napísal:Môžeš si stiahovať aplikacie z iTunes bez jailbreaku, ale ak chceš zadarmo aplikacie ktore su v iTunes platene, musiš nat Jailbreak.
a podla toho čo si napísal by to malo byť tak že keď si tam spravím JB a pôjdem napr. cez mobil na iTunes tak to budem môcť sťahovať zadarmo? je to tak či nie?
bez jailbreaku tam warez samozrejme nedas
warezove apikacie sa nestahuju priamo z AppleStore (iTunes) .. to by bolo
warezove apikacie sa nestahuju priamo z AppleStore (iTunes) .. to by bolo
no ja mám teraz obyčajnú nokiu bez OS čiže hru len skopírujem na kartu a hotovo. tu to je trochu zložitejšie 
ako funguje bluetooth? dá sa poslať fotka aj na iné mobily či je to stále nejaké obmedzené(3GS)...alebo je na to nejaká aplikácia?
pls mohli by ste niekto odfotiť nejaký text v časáku chcem to vidieť či je to dobre čitatelné
ako funguje bluetooth? dá sa poslať fotka aj na iné mobily či je to stále nejaké obmedzené(3GS)...alebo je na to nejaká aplikácia?
pls mohli by ste niekto odfotiť nejaký text v časáku chcem to vidieť či je to dobre čitatelné
Fotene cez 3GS. Podla mna celkom solidne. Tiez ho dost casto pouzivam na fotenie poznamok a nemam problem.
-
moosha
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Fotka sa cez Bluetooth neda poslat vobec... v legalnej rovine. Ak jailbreaknes telefon a cez CydiaMarket stiahnes package iBlueNova (tusim BigBoss alebo modmyi repo, nie som si isty), tak posielas komu chces a co chces 
-
dildo
Expert
Ale nie je tam podpora iOS4 ..
čiže pri najnovšom FW mi ten program nepôjde?dildo napísal:Ale nie je tam podpora iOS4 ..
ten JB je takýto jednoduchý?
http://devlife.eu/mobilne-telefony/ipho ... dnoduchsi/
-
moosha
Darca
Pri verzii 4.0.1 bol
. Pri aktualnom FW je to uz trochu tazsie, ale stale sa to da lahko zvladnut 
Treba si pockat na iOS4.2. Tam uz bude aj unlock. A pripravuje sa aj Pwnage tool pre windows.
Výde do Vianoc ten iOS4.2???rochedo napísal:Treba si pockat na iOS4.2. Tam uz bude aj unlock. A pripravuje sa aj Pwnage tool pre windows.
unlock čoho, jakože operátora si môžeš dať hociakého či jak?
Pwnage tool pre windows - ale toto si budem môcť stiahnuť hocikedy na počítač nie?
aké sú teraz ceny nových nejak mi uniklo to hlavné tak asi budem uvažovať nad starším, resp. novým z bazaru
čo by som si mal všímat pri kúpe takého mobilu?
iOS 4.2 este v novembri. Cca 1-2 tyzdne a bude to vypustene. Unlock je to ze telefon ti bude fungovat s lubovolnou simkartou.
prehrává iPhone aj Javahry?
Nie
Prehra len to co najdes v Appstore pripadne Cydia.
Poradte ja mam mobil CPV709 a vizera to ako iphone ale newim zohnat do toho hry neviete de bi som nejake zohnal?
OT: rochedo: jesiiis, ten praveky Hrac, to cislo s RA niekde este mam
-
dildo
Expert
predpokladam ze do toho CPV pojdu len java hry..
-
moosha
Darca
Telefon roka vyhralo HTC - chapem, proste sa im iPhone nepacil...
ale ZNACKA ROKA? Ako mohlo HTC vyhrat znacku roka, ked Apple isiel v tomto roku neskutocnym sposobom hore?
ale ZNACKA ROKA? Ako mohlo HTC vyhrat znacku roka, ked Apple isiel v tomto roku neskutocnym sposobom hore?