Ja som nic take netvrdil. Je to hlupost, samotny iphone dev team nikdy nevydal potvrdenie ze nejaky log existuje... a ti chlapci dokazu dat na iphone linux takze myslim ze by o tom vedeli. Ako hovorim, neexistuje dokaz o existencii nejakej pamate kde su zbytky jb ulozene, su len reci, no nikdy som nevidel ziaden screenshot abo hocico co by to potvrdilo
je to len logicky dobre rozsireny mytus aby apple nestracalo peniaze...
Mam trochu problem s nahravanim hudby cez iTunes, resp. nedari sa mi obnovit len urcita cast playlistov. Vzdy sa mi obnovia uplne vsetky, aj ked zaskrtnem moznost Sync Music > Selected Playlists a tie ktore nechcem odskrtnem...
Mam. Presiel som z Jailbreaku na oficialny, uz ma to nebavilo s hacknutymi vecami... Co je podstatne - Safari uz nepadlo, telefon je zrychleny (a maju sa spravne ukladat snimky z Mailu, nepostrehol som, islo mi to aj predtym)
D!eSel_78 napísal:Mam. Presiel som z Jailbreaku na oficialny, uz ma to nebavilo s hacknutymi vecami... Co je podstatne - Safari uz nepadlo, telefon je zrychleny (a maju sa spravne ukladat snimky z Mailu, nepostrehol som, islo mi to aj predtym)
Digital napísal:Vieme zatial ake zmeny a updaty budu v 2.3 ???
Nie nevieme. Ako je u Apple zvykom tak si svoje novinky drzi doma v kuchyni az do posledneho dna vydania FW. Tazke vsetko co sa bude objavovat na nete teraz tak su len spekulacie a priania majitelov iPhone.
MP4-24 napísal:mno ja som tiez googlil a nasiel som ze este neni na 2.2.1 ale potom este aj take keci ze niekomu to slo aj na 2.2 co je blbost podla mna
2.2 mi slo, neviem co je na tom blbost. Aktualizoval som len preto, aby som mal originalny firm. pred tym, nez milacika odovzdam na reklamacku. Pre pripadnych zvedavcov - zobrali mi ho bez debaty
D!eSel_78 napísal:2.2 mi slo, neviem co je na tom blbost. Aktualizoval som len preto, aby som mal originalny firm. pred tym, nez milacika odovzdam na reklamacku. Pre pripadnych zvedavcov - zobrali mi ho bez debaty
no zobrat ti ho zoberu.. ale ak povies ze pohoda, potom ako sa na to pozrie servisny technik, tak potom to naozaj bude v pohode
Ano JB pre FW 2.2.1 je uz prirpaveny a aj odskusany(nie nou idem pockat az na FW 2.3)
D!eSel_78 napísal:2.2 mi slo, neviem co je na tom blbost. Aktualizoval som len preto, aby som mal originalny firm. pred tym, nez milacika odovzdam na reklamacku. Pre pripadnych zvedavcov - zobrali mi ho bez debaty
Preco by ho nemali zobrat... u operatora neskumaju ci bol prevedeny JB alebo nie.... Operator ma povinnost od Apple ti vymenit iP za novy takze ziadne zbytocne otazky... Ak by som aj isiel na reklamacku tak iP obnovy cez DFU mod a mam po probleme.
will.i.am - reklamoval som HW vady, podmienky som precital - reklamaciu s JB by mi uznat nemohli, len ak by bola chyba sposobena neautorizovanym SW.
dodo_mt - ved ja viem, neboj, citam vase forum resp. to, ktore moderujes