Mám taky problem, ze ani za Boha si neviem nainstalovat ziadnu temu do mobilu. Samozrejme tie temy su kompatibilne s telefonom, ale stale mi vypisuje, ze je tam nejaka chyba . Pomozte mi prosim Vas...
Dakujem
cORP. napísal:tak nie pretoze nejako mi to nevychadza casovo ,kedze ju plne mam nabit na 15 vybrat bateriu a znova 12 nabit ? problem vidim len v tom ze co ak mi symbian po dvoch hodinach zahlasi ze je plne nabita ? mne sa tak zda ze potom sa bateria uz nenabija
nabija. vola sa to formatovanie baterky. symbian si mysli ze je nabita, no ona si do uplneho maxima este cucia nejake miliampere...
nevie mi niekto poradit ked konvertujem videa to toho mobilu tak to robim cez total video converter a neviem ake mam tam nastavit parametre aby to vyzeralo co najlepsie v mobile....a este kde mam kopirovat hudbu na kartu aby som potom mohol v mobile vidiet jednotlive zlozky s pesnickami...
mindy87 napísal:nevie mi niekto poradit ked konvertujem videa to toho mobilu tak to robim cez total video converter a neviem ake mam tam nastavit parametre aby to vyzeralo co najlepsie v mobile....a este kde mam kopirovat hudbu na kartu aby som potom mohol v mobile vidiet jednotlive zlozky s pesnickami...
nastav kompresiu .mp4, staci ti preset pre iPhone, nokia to prehra v pohode, mam to odskusane.
co sa tyka zobrazovania zloziek potrebujes alternativnu aplikaciu, bud folder view alebo power mp3, pozri si forum na www.5800.cz je tam kopa uzitocnych aplikacii a rozobera sa tam aj tato tema
ked si date sťahuj v menu nacita vam tam nieco? mna sa opyta, ze ci sa ma napojit na net a potom zacne nacitavat a napise, ze sa nieco nedalo nacitat, ze nech to skusim neskor... pls co s tym? treba nieco v telefone nastavit??
//autoeditácia príspevku ( 24 Dec 2009, 22:15 )
skusal uz niekto aktualizovat FW?? Straca sa tym zaruka??
Cau, pls ako sa daju automaticky postahovat obrazky k pesnickam?? Ked ju prehrava, tak na pozadi, aby som nemal default obrazok ako pri kazdej pesnicke... ale, aby som tam mal obrazok albumu... da sa to tak, ze automaticky to najde a prideli obrazok??... nasiel som tam take, ze si sam mozem pridelit, ale zas ku kazdemu, aby som sam hladal a este ho tam daval to sa mi nechce... dik za odpoved
Blade.m: predpokladam, ze obrazok albumu berie telefon z ID3 tagov, takze staci lubovolny ID3 Tag editor, vybrat cely album a vlozit obrazok... a potom nakopirovat do telefonu...
uplink vidim ze sem obcas prispievas tak sa ta spytam ,ako je mozne ze tuto temu som zalozil este v starom hojku ja a teraz je zobrazena ako tema vytvorena niekym uplne inym ?
cORP. napísal:uplink vidim ze sem obcas prispievas tak sa ta spytam ,ako je mozne ze tuto temu som zalozil este v starom hojku ja a teraz je zobrazena ako tema vytvorena niekym uplne inym ?