Vsetko okolo nokia 5530xm
Nokia 5530 XpressMusic pri volani mi ukazuje len cislo...
ahojte, chcel by som sa vas opytat cim to je ze ked mi niekto vola na Nokia 5530 XpressMusic tak mi neukaze ze kto ale len jeho cislo, ale ked mu volam ja tak ukazuje komu volam...neviete cim to moze byt?
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Vsetko okolo nokia 5530xm
Kedze je tu tema aj o jej drahsej sestre 5800 tak preco nezalozit aj temu na nokiu 5530xm ktora je teraz velmi vyhodna u naseho magentoveho operatora tak predpokladam ze ju bude vlastnit dost ludi
,skuste pisat vase skusenosti s telefonom a nejake stranky kde sa jej venuju podrobnejsie , mam ju dva dni ,zatial sa len otukavam ale uz ju mam v podstate prerobenu na svoj obraz spolu s aplikaciami tretich stran
oproti iPhone 3GS a SE SATIO je to velmi pomale mal som v T-mobile na pulte polozenu N97,SE SATIO a 5530XM tak viem o com hovorim a o kvalite plastov pomlcimuplink napísal:Nie je pomalá, ani 5800vka nie je pomalá. To je potom každý mobil čo používa Symbian OS pomalý. Pomalý telefón je Samsung Jét, ktorého volajú "super rýchly triskáč" a nie nokia, ktorá ide proste svojím klasickým tempom.
-
uplink
VIP
bonno50 napísal:oproti iPhone 3GS a SE SATIO je to velmi pomale mal som v T-mobile na pulte polozenu N97,SE SATIO a 5530XM tak viem o com hovorim a o kvalite plastov pomlcim
Keď chcete porovnávať neporovnateľné založte si tému detský kútik, kde budete môcť písať keci typu: "Môjho otca mercedes ide rýchlejšie a je lepší ako Vaša škodovka" a pod. Sorry, ale keď nejaký expert porovnáva neporovnateľné s takto priepastným rozdielom, tak mi je z toho kvalitne zle.
-
uplink
VIP
Robil si so symbianmi? Ak áno, tak vieš že je ich zapeklite málo, ktoré sa chytajú rýchlosťou len z polovice na ajfoun. Platforma nedovoluje vytrieskať viac z toho zariadenia. Je brzdený "málo náročným" symbianom. Si zober že WM bol až do dnešných dní relatívne zakotvený, museli ho nakŕmiť 1 GHz Snapdragonom, aby sa rozhýbal [HTC HD2 Leo].
Vlastne ani neviem či je nejaký rýchly mobil ktorý beží na Symbian OS. Bohu žiaľ som bol majiteľom len troch Symbian OS telefónov [6600, N73, N5800]. Takže moje skúsenosti nie sú objektívne, ale nepočul som ešte užívateĺa hovoriť že by prvé revízie FW boli nejako rýchle.
Čiže ešte raz, nokia 5530 XM nie je pomalá, ide svojím tempom, ktoré jej dovoluje Symbian. To že je Symbian pomalý, to je druhá kapitolka.
Vlastne ani neviem či je nejaký rýchly mobil ktorý beží na Symbian OS. Bohu žiaľ som bol majiteľom len troch Symbian OS telefónov [6600, N73, N5800]. Takže moje skúsenosti nie sú objektívne, ale nepočul som ešte užívateĺa hovoriť že by prvé revízie FW boli nejako rýchle.
Čiže ešte raz, nokia 5530 XM nie je pomalá, ide svojím tempom, ktoré jej dovoluje Symbian. To že je Symbian pomalý, to je druhá kapitolka.
ja nechapem naco to tu take rozoberes ten uzivatel sa pytal na ten fon tak som mu povedal ze je pomaly nic viac a ty tu z toho ides robit 3 sv. vojnu
mal som v ruke Fony so Symbian OS a veim ze su pomale tek preto sa cudujem ze na taku Nokiu daju taky OS trosku zbytocna vec
tak to pises jak keby som povedal ze SKODA 120 nie je pomala iba ide tolko kolko jej motor da
tak to pises jak keby som povedal ze SKODA 120 nie je pomala iba ide tolko kolko jej motor da
-
uplink
VIP
Škoda 120 naozaj nie je pomalá, lebo je to darované auto a darovanému koňovi sa na zuby nehľadí
...mna len vytočilo to že si ju porovnal s neporovnateľným. A ako píšem už tretí krát, na Symbian OS nie je pomalá, práveže rýchla. To je to isté ako keby niekto písal že Windows XP bootuje pomaly, lebo nebootuje za 2 sekundy ako Chrome OS povedzme. A pritom sú borci ktorým XP nabootuje za 15-20 sekúnd a sú štastní. Ide o to že je to relatívne, chápeš?
-
cORP.
Addict
priamo na ten fon som sa nepytal kedze ho uz mam ,mne sa nezda ze by bolo pomaly ,mam taky pocit ze nokie ako 5800 a 5530 teraz su na tom rychlostou lepsie ako spomynany touchkwiz u samsungu co ani nieje otvoreny os cize tak ,k iphonu ,mal som aj iphone aj n95 klasik aj n95 8gb no nejaky problem z rychlostou som nemal zo ziadnym ,proste je to iny os a ma na hw aj ine poziadavky ,k iphonu ,mal som pouzival som ,uznaval som aj ciastocne uznavam ten telfon ,no z itunes sa mi chce zvracat ,to je skratka nieco strasne ,mne sa totiz nejako nepaci ak si aj nieco dam do telefonu cez pc tak vsetko synchronizovat ,podla mna toto maju vymyslene strasne ,niesom zastanca ani jednej platformy kedze na android a wm som zo symbianu mal toho pomerne velmi vela + ten applebonno50 napísal:ja nechapem naco to tu take rozoberes ten uzivatel sa pytal na ten fon tak som mu povedal ze je pomaly nic viac a ty tu z toho ides robit 3 sv. vojnu
mal som v ruke Fony so Symbian OS a veim ze su pomale tek preto sa cudujem ze na taku Nokiu daju taky OS trosku zbytocna vec
//autoeditácia príspevku ( 22 Nov 2009, 15:37 )
ludia potrebujem pomoc chcem sa spytat kto viac telefonuje do dna tak ma zaujima ze kolko mu vydrzi telefon ,alebo sa pytam co je to aktivne pouzivanie ? pretoze teraz je pol 4 po obede ,telefon som vybral z nabijacky okolo pol 8 rana ,pocas dna som absolvoval cca 2 hodiny telefonatov a mam o dve palicky menej na ukazovateli baterie ,je mozne aby sa tak strasne pri telefonovani vybijala ? resp aj pri prezerani 25minutoveho serialu klesla o jednu palicku ? alebo to mam reklamovat ako vadnu bateriu ? pretoze nieje mozne aby som nabijal tento telefon dva krat do dna
-
Andreso
Medium Professional
Neviem, či ti poradím, ale túto baterku treba pri prvom nabíjaní: 1.)úplne vybiť. 2.)napojiť na sieť a po 15 minútach (keď ukáže plnú baterku) odpojiť, vytiahnuť baterku a potom nabíjať znova 12 hodín. Mám to z 1 webky,takže to môj výmysel nie je.
Určite je abnormálne, aby po 25 minútach filmu klesla baterka o 1 stupeň.
Spolužiak ju má a vydrží mu také 2 dni s wi-fi, telefonátmi a na 1/2-3/4 jase.
Určite je abnormálne, aby po 25 minútach filmu klesla baterka o 1 stupeň.
-
uplink
VIP
2 cORP.:Talk time Up to 8 h 45 min (2G) / 5 h (3G) takže ak z neho voláš 2 hodiny a máš zapnuté 3G, tak je v paži skoro polovica baterky. Čiže je to dosť reálne. Mne tiež ten telefón moc nevydržal, ale tak ja som sa s ním hral, púštal som na ňom videá atp. Problém je že je veľký papkáčik s malou baterkou. Má obrovský display s veľkým kontrastom a jeho hudobný výkon je na úrovni malých stolových reproduktorov. Takže ono to ide ruka k ruke. Ak chceš väčšíu výdrž, vypni na ňom 3G minimálne.
Ináč tie factory data sú chybné. Píšu že vydrží v standby 408 hodín čo je 17 dní. Dovolím si o tom silne pochybovať
. Tak isto píšu že vydrží prehrávať hudbu 35 hodín, to je ďalší balast. Buď my nevieme nabíjať tie batérie čo sú k nemu a mali by ich začať vyrábať s poriadnym návodom, alebo s nejakým predprogramovaným cyklom, kde by telefón navigoval človeka ako ho nabiť, alebo by mali začať udávať reálne časy. Ono už len to je divné že od výroby dostaneš z "polovice" nabitý mobil, ktorý je vlastne nabitý možno z 10%. Proste je to celé divné. Je to podobná politika ako "minimal system requirements". Napíšu teoretické minimum a maximum, ale od pravdy to má tak ďaleko ako Moskva od New Yorku.
Ináč tie factory data sú chybné. Píšu že vydrží v standby 408 hodín čo je 17 dní. Dovolím si o tom silne pochybovať
-
cORP.
Addict
hej hej uplink len problem je v tom ze ja nemam 5800 ale len 5530 ktora zial 3g nemauplink napísal:2 cORP.:Talk time Up to 8 h 45 min (2G) / 5 h (3G) takže ak z neho voláš 2 hodiny a máš zapnuté 3G, tak je v paži skoro polovica baterky. Čiže je to dosť reálne. Mne tiež ten telefón moc nevydržal, ale tak ja som sa s ním hral, púštal som na ňom videá atp. Problém je že je veľký papkáčik s malou baterkou. Má obrovský display s veľkým kontrastom a jeho hudobný výkon je na úrovni malých stolových reproduktorov. Takže ono to ide ruka k ruke. Ak chceš väčšíu výdrž, vypni na ňom 3G minimálne.
Ináč tie factory data sú chybné. Píšu že vydrží v standby 408 hodín čo je 17 dní. Dovolím si o tom silne pochybovať. Tak isto píšu že vydrží prehrávať hudbu 35 hodín, to je ďalší balast. Buď my nevieme nabíjať tie batérie čo sú k nemu a mali by ich začať vyrábať s poriadnym návodom, alebo s nejakým predprogramovaným cyklom, kde by telefón navigoval človeka ako ho nabiť, alebo by mali začať udávať reálne časy. Ono už len to je divné že od výroby dostaneš z "polovice" nabitý mobil, ktorý je vlastne nabitý možno z 10%. Proste je to celé divné. Je to podobná politika ako "minimal system requirements". Napíšu teoretické minimum a maximum, ale od pravdy to má tak ďaleko ako Moskva od New Yorku.
-
cORP.
Addict
tak nie pretoze nejako mi to nevychadza casovo ,kedze ju plne mam nabit na 15 vybrat bateriu a znova 12 nabit ? problem vidim len v tom ze co ak mi symbian po dvoch hodinach zahlasi ze je plne nabita ? mne sa tak zda ze potom sa bateria uz nenabijaAndreso napísal:Nabíjal si ju 1x tak, ako som ti písal ja?
+Je dosť možné, že je buď zlá baterka, alebo je proste niekde chyba na obvode.
->jasná reklamácia