Výber ďalšej vysokej školy
-
zdravotnik
Light Professional
Výber ďalšej vysokej školy
Takže pomaličky sa mi to skracuje (3. ročník). Tvrdo si idem za svojím cieľom ísť na právo, ale viete ako to tam chodí... (obáločka a už študujem
). Mám semináre z dejepisu, matiky a angličtiny. Lenže ako viete, vždy treba mať niečo v zálohe, akú školu a odbor by ste mi odporučili? Na techniku moc nechcem ísť, lebo fyzika mi moc nejde a čo sa jazykov týka, tak tam som taký šedý priemer. Za rady Ďakujem 
-
Vigor
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: Výber ďalšej vysokej školy
Jezisi, uz som tu niekomu pisal. Ak sa tam chces dostat a nieco preto spravis, dostanes sa tam. Bodka. Zas nerobte z toho nejaky nemozny ciel, dostat sa na pravo, dostanes sa tam ako na hocijaku inu VS(nemyslim obory, kam beru 10, 30 pod. mnozstvo ludi). Na kazdej fakulte beru rocne 250-300 studentov, aj viac.zdravotnik napísal:... (obáločka a už študujem). ...
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Pozri, keď sa pripravuješ, neviem, prečo by si sa na to právo nedostal. Fakt to nie je tak, že všetko je o obáločkách, aj keď si to ľudia myslia. Aj ja som makala, aby som sa dostala na VŠ a tiež si každý myslel, že cez obáločky.
Ale vôbec to tak bežne nefunguje, neboj.
Môžeš si dať prihlášku na rôzne právnické fakulty. A keby to aj nevyšlo a fakt na to právo chceš ísť, skúsiš o rok.