Vyber noveho telefonu

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Zaxman: Pretoze niektore telefony sa robia vo viacerych verziach, napriklad aj spominana E51 je v dvoch veziach. Prva je s fotakom a druha bez, inak potom je to identicky telefon. Pozeral som recenzie na viacerych strankach, aj diskusie k telefonu a vyzera to tak, ze som uz uplne rozhodnuty.
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D!eSel_78 »

hojko napísal:Zaxman: Pretoze niektore telefony sa robia vo viacerych verziach, napriklad aj spominana E51 je v dvoch veziach. Prva je s fotakom a druha bez, inak potom je to identicky telefon. Pozeral som recenzie na viacerych strankach, aj diskusie k telefonu a vyzera to tak, ze som uz uplne rozhodnuty.
Tak teda gratulujem k novemu telefonu, neprehlupis ;)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Tak E51 je uz od soboty doma, ale nemal som pamatovku a tak som sa s tym ani nehral. Vcera som si kupil 8GB pamatovku a vzalo ju v pohode, hoci sa uvadza, ze berie len 4GB, ale po precitani par diskusii na nete som zistil, ze nie je problem s 8GB kartou.

Prekopirovat zoznam sa mi poradilo na zaklade obelixovej rady cez Outlook 2007, ale SMS este stale nemam, takze sa s tym musim potrapit.

Co sa tyka samotneho telefonu, ak je dost velky, predsalen je asi o 2cm vyssi ako bol SE K610i a nesedi tak dobre v ruke, trochu sa mi smyka, ale to bude kvoli kovevemu krytu..., casom si snad na to zvyknem.

Ovladanie je pre mna zlozite, pretoze som nikdy Nokiu nemal a fugoval som posledne roky na Siemense a potom Sony Ericssone, takze sa s tym dost trapim. Za par dni sa snad do toho dostanem. Display povazujem za velmi dobry, je dostatocne velky, tlacitka su tiez dostatocne velke, ale zda sa mi, ze vydavaju trosku silnejsi zvuk po klikani, to sa vsak isto po urcitom case pouzivania vytrati. Tlacitko na zapinanie ci nastavenie hlasitosti ide velmi tazko stlacit, doslova som si pri prvom pouziti myslel, ze ci nie je poskodene, ale aj tu dufam, ze sa to po case vyklika a uz to pojde lahsie. Na radiu mi chyba RDS, ale to som vyriesil stiahnutim zoznamu stanic z netu a naslednym ulozenim do telefonu, takze som si RDS nahradil zoznamom.

S aplikaciami som sa este moc nehral, nainstaloval som tam QIP, Operu a este par aplikacii, fungovalo to v pohode, tu by som problem nevidel. Nahodil som tam aj par hier, ani tu nebol ziadny problem. Uvidim ako sa to bude spravat v pripade unsigned aplikacii, zrejme bude nutne pouzit hack alebo si ich davat overit cez net.

Zatial som z telefonu dost mimo, musim si zvyknut na ovladanie, ale myslim, ze to bude v pohode.
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D!eSel_78 »

No tak ohladom toho tlacitka na zapnutie a tych na hlasitost - nevyklikaju sa, je to naozaj dost slaba stranka. V Symbiane budes prve dni patrat, ci je to alebo tamto v Nastrojoch, Pracovni atd., ale nebude to dlho trvat :) Co sa tyka klavesnice, tak ta sa casom prisposobi. Inak je pravda, ze v ruke to nieje to prave orechove, ale na to si privyknes. To je tak pri prechode vzdy, Nokia je tensia a vyssia ako SE, cize to je pochopitelne ze si trosku mimo. Inak ohladom SMS - Skus ich v SE prekopirovat na kartu SIM, novsie typy maju pamat na viac SMSiek. Pri Nokiach sa dali zalohovat jednoducho, ale pri prechode z SE an Nokiu narazis na nekompabilitu, s tym nenarobis nic.
Napísať odpoveď