VYHRAL SOM LOTO ! AKO PREZIT ? :)

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Noobsz DJ
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Re: VYHRAL SOM LOTO ! AKO PREZIT ? :)

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

ROKI49 - Stupavu poznám celkom dobre a viem, že aj tam sú lokality, kde pýtajú podľa mňa priveľa za pozemky a domy. I keď zasa niet sa čo čudovať. Stupava je pod Karpatami, má privádzač na diaľnicu a je kúsok od BA. To robí Stupavu zaujímavou lokalitou. U nás v meste sú pozemky preto tak drahé, lebo je veľmi málo miest, kde je povolené výstavba. Náš primátor nechce dopustiť, aby sa z nášho mesta stalo satelitné mestečko Bratislavy.
Pilifo - ono sa dá aj na "západe" kúpiť lacnejší pozemok/dom/byt. Len to už je treba ísť ďalej od BA, najlepšie na "maďare". Poprípade ísť na Záhorie až za Malacky. Napríklad Kuchyňa, Rohožník, Sološnica, Veľké/Malé Leváre, okolie Kútov, Senice alebo Skalice.

No ale toto už bolo dosť mimo pôvodnej témy, tak končím s OT :psssst:
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

vladenko007 napísal:V Košiciach kúpiš 2 izb. prerobený byt na sídlisku za 45-55 tisíc.
jedine na tahanovciach. alebo s totalne debilnou lokalitou/dispoziciou.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

Pilifo napísal:...ale neverím, že by sa našlo až toľko ľudí, ktorým by sa nechcelo do konca života nič robiť. To by musel byť výherca niekto od našich spoluobčanov :D
Nechodit denne do zamestnania a nerobit nic, to su dve rozdielne veci.

Uz tu tusim niekto spomenul, ze by si pestoval vlastnu zeleninu pre svoju potrebu a prip. by si aj privyrobil, ja som spomenul vcely a med, kazdy by mohol robit co ho bavi a kedy ho bavi, vdaka internetu by nemal problem to predat, mozno z toho nezbohatne, ale to uz ani nepotrebuje, v tomto pripade.

Taktiez su zamestnania na zakazky, chcem pracu, zoberiem, nechcem, vynecham, takze keby som chcel nieco robit, budem, ked sa mi nechce, dam si pauzu.
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa robo1152 »

Ako uz bolo spomínané 300k nie je zas až tak veľa, hlavne ak žijete na západe....
Keby vyhrám takúto sumu určite by som hneď neskončil v práci ako mnoho ľudí uvažuje, časť by som urcite investoval do bývania buď nejaký byt alebo malý nizkoenergeticky domček pri Bratislave a chodil nadalej do práce, už len žiť z výplaty bez výdavkov na nájom/hypo tak som vysmiaty do konca života (samozrejme ak by som neprišiel o pracu :-) ) a ďalšiu časť zjavne do ďalšieho bytu na prenájom (určite to nie je najlepšia investícia na svete, ale je s tým najmenej roboty a pri najmoch v BA celkom slušný pasívny prijem) a ak by som prišiel na lepší spôsob ako investovať by som časom druhý byt predal a použil peniaze inak... Samozrejme nejaká dovolenka hneď po výhre, na ktorú by som si bežne finančne netrúfol :-)
Určite by som takú sumu bral inak, keby som žil ešte v rodnom meste kde by som kúpil novostavbu 3izbaku za 40 tisic a žil z nejakého 500 euroveho platu ale momentálne už to beriem inak...
Každopádne čo som počul od známeho, ktorý ma blízko k niekomu vyššie postavenemu v Tipose, tak vyhrať nejaké väčšie sumy sa tam nedá, sem tam že niečo pustia ale jackpoty sa zbierajú a keď je tam slušná suma sa to deli medzi "vyvolených", takže asi zbytočne fantazírovať, čo by bolo keby :-)
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

no ono je sranda, ze ta pravdepodobnost by nebola o moc vyssia ani keby sa to dalo naozaj vyhrat. kazdopadne co znamena, ze sem tam nieco pustia? inac ani sa necudujem, velke peniaze, statna firma, viacej ani netreba.
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa robo1152 »

Tak ako napriklad bolo uz tu spominane, vie sa o niekom kto vyhral cez 300k, zas otazne je ci aj on niekoho nepoznal, tym sa asi potom tiez nechváli ;-)
Co to presne ale znamená neviem, nechcel o tom moc rozprávať a jemu asi tiez nepovedali podrobnosti, niektoré veci je lepsie nevediet :-D ale co som pochopil tak ze cas od casu niekto vyhra aj "vyssiu" sumu (30, 50, 100, 200, 300k) aby to nebolo az take podozrivé ;-)
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

a potom v tej TV sutazi Hra o Niké ked tam vyhrala 65 rocna babka 500k aj to bolo zmanipulovane? c´mon
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

guess.whoo - ja tiez velmi neverim ze by to manipulovali, ale momentalne vazne neviem, mne je podozrive ze to nejde nazivo ale zo zaznamu, toto si vazne pyta o zneuzitie, pritomna je tam len nejaka notarka, 1 osoba na ktorej to stoji.

Predstav si, ze by sa to vysielalo nazivo a raz by sa zistilo ze jedno zrebovanie slo zo zaznamu, bol by z toho obrovsky skandal, no u nas to ide zo zaznamu stale. Nie je nic jednoduchsie, ako zrebovat 2x a potom 1 zrebovanie vynechat, samozrejme by mohli najst overeneho cloveka, znameho znameho, na ktoreho nieco maju a vedia ze neprehovori a kto by aj, ked mu nieco nechaju, len povie ze zle investoval a vysvetli preco nema viac.

Netvrdim ze to takto prebieha, len ten zaznam podobnym spekulaciam nahrava, preco to vlastne nejde live?

Inak ten priklad nie je prave stastny, po prve, Nike je sukromna firma, nie statna a po druhe, ved prave taka stara babka, ktora ani poriadne nevie o co ide, je idealna osoba na oblbovanie.
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

o to ci to ide alebo nejde live ani nejde, ten nastroj ako vytiahnut iste cisla bude zabudovany priamo v stroji. inac sa mozes zrebovania zucastnovat aj osobne, uz to viac krat avizovali.
a mne sa hlavne nezda, ze by obcas pustali vyhry medzi pospolity lud aby sa nepovedalo. aj tak sa tym nebude na slovensku nikto chvalit, tak aky by to malo zmysel?
Napísať odpoveď