Vyhrali ste?
-
xXPAINKILLERXx
Star
- Kontaktovať používateľa:
som si este spomenul na jednu vec co sme "vyhrali"..
kedysi, este ked to bolo v mode, nam prisla posta na ocovo meno ze sme vyhrali =1 000 000= SK a ze mame niekam zavolat (samozrejme ze na audiotextove cislo) a dozvieme sa o tom viac..
mali to spravene dost "vierohodne", bola tam aj mapka SR a napisani aj dalsi ludia co vyhrali..
nuz tak sme to zahodili
kedysi, este ked to bolo v mode, nam prisla posta na ocovo meno ze sme vyhrali =1 000 000= SK a ze mame niekam zavolat (samozrejme ze na audiotextove cislo) a dozvieme sa o tom viac..
mali to spravene dost "vierohodne", bola tam aj mapka SR a napisani aj dalsi ludia co vyhrali..
nuz tak sme to zahodili
no vyhry nic zaujimave:
Zapasi - nieco do 500skk raz som podal a aj vyhral
Automat ruleta - hral som prvy raz aj naposledy vklad 40sk vyhra 475skk
Ruleta velka - vklad 100sk (pozvany) vyhra 2300Sk druhy krat 100sk vyhra 1050Sk viac som nehral
v skole oko - vyhra 140sk
(cista)
nefinancne hry:
3x 1. miesto v holdem poker na prebojovanie do finale
a potom 3miesto vo finale holdem poker v pko uz ani neviem co tam bolo hlavne vecne ceny..
nic ine ...
stastie v hre laska nic moc ale uz nesadam za gamblerinu iba bezvkladove hry
Zapasi - nieco do 500skk raz som podal a aj vyhral
Automat ruleta - hral som prvy raz aj naposledy vklad 40sk vyhra 475skk
Ruleta velka - vklad 100sk (pozvany) vyhra 2300Sk druhy krat 100sk vyhra 1050Sk viac som nehral
v skole oko - vyhra 140sk
nefinancne hry:
3x 1. miesto v holdem poker na prebojovanie do finale
a potom 3miesto vo finale holdem poker v pko uz ani neviem co tam bolo hlavne vecne ceny..
nic ine ...
stastie v hre laska nic moc ale uz nesadam za gamblerinu iba bezvkladove hry
raz sme nemali ziadne peniaze a chceli sme ist na festival a chybalo nam kazdemu nieco cez 100vku (to su u nas 4 piva) tak sme vyhrali v tipose s tou hrou co bezi na obrazovke. gulicka pada na hracie pole. asi jedina moja vyhra a aj to iba 100vka za 10sk. vyherne cisla 18 a 25 
inak som nevyhral nic take. nemam stastie v hre, zeby sa to skrylo v niecom inom?
inak som nevyhral nic take. nemam stastie v hre, zeby sa to skrylo v niecom inom?
-
Začiatok Konca
Professional
-
Nopredsaja
Amateur
Re: Vyhrali ste?
Ja som vyhrala balicek kozmetiky Rimmel
) A to je asi tak vsetko....
//hojko: Zhananie refferalov nie je dovolene, vid. pravidla fora.
//hojko: Zhananie refferalov nie je dovolene, vid. pravidla fora.
NIČ V Živote som nevyhral !
-
Chesterka
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Ja osobne som nikdy nič nevyhrala okrem plyšáka v tombole v nejakom cirkuse keď som mala asi 6 rokov
ale mamka skoro každý mesiac vyhráva také tie večere, pri ktorých vám prezentujú rôzne produkty. Raz vyhrala aj sadu nožov na to, že do telefónu odpovedala tete či používa plynovú alebo elektrickú trúbu
ale ešte si spomínam, že na jednom stieracom lose sme vyhrali 20 €. To je asi tak všetko
Ja som vyhral tričko Quiksilver v hodnote 35€.Inak asi nič 
EDIT: // Vlastne som ešte vyhral 7 lístkov na festival Rudava
.Bolo tam úplne skvele.A ak počítame poker tak raz 1. miesto z 9600 ľudí (bohužial internetový freeroll) to bola výhra 60€
EDIT: // Vlastne som ešte vyhral 7 lístkov na festival Rudava
-
Scorpion90
King
Raz som bol s priatelkou v drogerii a "donutila" ma kupit si tam parfum (ja davam prednost objednavke z netu, ale ona chcela vyskusat, ako vonia), potom som este na jej naliehanie vyplnil listok do sutaze, kt. sa v predajni hadzal do takej krabice. Uz som na tu sutaz uplne zabudol, az mi raz susedka povedala, ze visim na plagate na dverach drogerie, ze som vyhral 2. cenu - digitalnu vahu
Tak sa aspon mozem vazit raz za cas, kolko som zas pribral
Tak sa aspon mozem vazit raz za cas, kolko som zas pribral
Moja jedina vyhra je plysove kofola prasiatko
inak na vyhry nemam stastie...