Vyhrali ste?
V tipose nemam vobec stastie, tam som este nic nevyhral, na zreba mam ako kedy stastie, raz som vymenil 14 zrebov (az kym nedosly vyhry
)
vo vianocnej loterii som vyhral asi 700 sk a v casopise GS (gamestar) som vyhral cossacks2 a Vietkong + tricko
to su asi vsetky moje vyhry, ak ma este nejaka napadne tak doplnim
vo vianocnej loterii som vyhral asi 700 sk a v casopise GS (gamestar) som vyhral cossacks2 a Vietkong + tricko
to su asi vsetky moje vyhry, ak ma este nejaka napadne tak doplnim
-
Old Dirty Bastard
Guru
-
Grosay
Star
- Kontaktovať používateľa:
Ja som vyhral tricko adidas s vlastnou potlacou a este zopar drobnosti... Ale vyhra na ktoru si pamatam, je este zo skolskych cias. Teda - neviem, aka to bola cena, lebo som si to nevyzdvihol. Spoluziacka ma v triede podpichovala, ze som nieco vyhral. A ja ze o com toci a ze to je blbost. Vraj to bolo v novinach. Tak som s nou isiel a ona mi ukazala noviny. VAZNE! Stalo tam moje meno aj ulica. Bola to nejaka sutaz s hokejovymi kartickami. A to som sa vobec do ziadnej sutaze nezapojil. Ani som tie karticky nezbieral.
-
p4ra
Redeemer
Vyhral som sutaz o najlepsie a najkrajsie amaterske fotografie na Pohoda Festivale 2005 organizovanu portalom Zoznam.sk. Domov mi poslali 6 triciek, kde na kazdom bola vytlacena jedna z mojich vytaznych fotiek + nejake dalsie darceky. Vyhral som nieco malo v stavkovych kancelariach, ked som podaval. Ale nejaka velka vyhra este neprisla. Vlastne prisla. Pre mna je najvacsia vyhra moje zdravie, rodina a osobne zivotne uspechy, nech to znie akokolvek divne, je to tak.
EDIT: Este ma napadlo, ked som cital kinjerilov prispevok, ze som tiez vyhral fotak Minolta v RadiuMAX. Bola sutaz pred Vianocami, aby sa povedalo 5 Vesele Vianoce v 5 roznych jazykoch. Som v tej chvili sedel u kamarata doma a on, ze zavolaj, bude sranda. Tak som zavolal, otvoril Google a vykomolil im to po norsky, svedsky a este neviem aky. Ked mi povedali, ze som vyhral som sa tesil, ze parada, nejaky super fotak dostanem. Ale ked som pren prisiel, tak tiez taky na film skaredy bol..
EDIT: Este ma napadlo, ked som cital kinjerilov prispevok, ze som tiez vyhral fotak Minolta v RadiuMAX. Bola sutaz pred Vianocami, aby sa povedalo 5 Vesele Vianoce v 5 roznych jazykoch. Som v tej chvili sedel u kamarata doma a on, ze zavolaj, bude sranda. Tak som zavolal, otvoril Google a vykomolil im to po norsky, svedsky a este neviem aky. Ked mi povedali, ze som vyhral som sa tesil, ze parada, nejaky super fotak dostanem. Ale ked som pren prisiel, tak tiez taky na film skaredy bol..
-
Mistr.Bombastik...1x
Medium Expert
ale akože fakt? tak to ti zavidim podla mna to je jedno čo vyhram ale že som vyhral:))Colortraincleaner napísal:tricko Kukuruku
tricko Milky way
tricko Mars
tikety do kina ... asi tak 4x
rychlovarnu konvicu![]()
100 redbullov
cd Robbieho W![]()
dvd Madonny
...no same veci ktore su totalne k nicomu ( pre mna)
-
blazer
Professional
Za kreslenie nejake trapne ceruzky (to som bol maly)
potom nejaka sutaz s opalovacim kremom (tiez kreslenie), cena: nafukovacia lopta
Z casopisu Macko Pusik
(som bol este mensi
) som vyhral velke LEGO (bez kreslenia)
A teraz mam tiez najviac hlasov v jednej sutazi na nete.
/EDIT: Este tricko s napisom: Mliecna draha
potom nejaka sutaz s opalovacim kremom (tiez kreslenie), cena: nafukovacia lopta
Z casopisu Macko Pusik
A teraz mam tiez najviac hlasov v jednej sutazi na nete.
/EDIT: Este tricko s napisom: Mliecna draha
-
will.i.am
Darca
ja som toho vyhral viac. najprv to bol mobil. dost sunka, no na ten cas to bolo celkom fajn. bolo to v telerane, ale kedze som bol sopel, dal som ho fotrovcom...
Potom to bolo minuly rok tricko adidas s nickom v sutazi na stonline.sk (spravil som si tam 5 nickov a kazdy den zrebovali 30tich, takze to bola istota
)
a raz na diskoteke v tombole taku knihu o pamiatkach unesco na slovensku. hlavne ze hned dalsia cena bol liter hrusky
to je asi vsetko...
Potom to bolo minuly rok tricko adidas s nickom v sutazi na stonline.sk (spravil som si tam 5 nickov a kazdy den zrebovali 30tich, takze to bola istota
a raz na diskoteke v tombole taku knihu o pamiatkach unesco na slovensku. hlavne ze hned dalsia cena bol liter hrusky
to je asi vsetko...