Zdravim,
mam celkom zaujimavy problem... Niekedy (nie vzdy) sa mi stane, ze ked nieco zapojim do USB portu (napr. flash disk, gamepad, iPod a pod - nezalezi co) tak sa PC vypne. Neviete cim to moze byt?
Vypinanie PC po pripojeni USB
Re: Vypinanie PC po pripojeni USB
Mohol by si napísať, čo máš za zostavu a OS.
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Gigabyte doska, že?
Toto iste som mal aj ja, mne to robilo z dovodu statickej elektriny. Pred pripojenim do USB portu zober fotak,usb flash disk atd.. a chod po radiatori, tym padom to vybijes a ked to das do pc tak uz by ti to nemalo robit, mne toto pomohlo
.
To iste robilo kamosovi ale on mal USB port rozpadnuty...ze vlastne trcali iba drotiky,a ked tam zasunul USB (mys,kabel atd) tak mu vyplo NB
nie, ide o ASUSBiGTomEE napísal:Gigabyte doska, že?
vdaka, vyzera ze to je tymto, k+IMI napísal:Toto iste som mal aj ja, mne to robilo z dovodu statickej elektriny. Pred pripojenim do USB portu zober fotak,usb flash disk atd.. a chod po radiatori, tym padom to vybijes a ked to das do pc tak uz by ti to nemalo robit, mne toto pomohlo.
pozri device manager ci mas vsetko spravne nainstalovane, popripade hod do PC dvdcko ku MB a preinstaluj
Ono to moze byt aj"rozdielom potencialov".
Zjednodusene-kostra pocitaca a kostra USB zariadenia by mali by na jedom potenciali-zem.Z urcitych dovodov vsak nemusia byt a je medzi nimi meratelne napetie aj niekolko votov a prave toto moze byt dovodom restartovania sa PC,ako aj dalsich veci ako napr.brumenie reprosustav...
Zjednodusene-kostra pocitaca a kostra USB zariadenia by mali by na jedom potenciali-zem.Z urcitych dovodov vsak nemusia byt a je medzi nimi meratelne napetie aj niekolko votov a prave toto moze byt dovodom restartovania sa PC,ako aj dalsich veci ako napr.brumenie reprosustav...