Vysoké teploty na grafickej karte
Vysoké teploty na grafickej karte
No takže dnes som nainštaloval Riva Tuner nech sa pozrem na teploty mojej GeForce 6600, no čo som neskôr uvidel ma trochu prekvapilo a teploty ktoré som našiel sa mi zdajú byť zvýšené od normálnych teplôt približne o 10 C°. Pri nečinnosti grafika dosahuje teploty 61-64 C° , pri hre sa začne dvíhať na 77-80 C°. Chcel by som sa opýtať či tieto teploty sú normálne a ak áno aké najvyššie bezpečné teploty môže táto karta dosahovať?
Re: Vysoké teploty na grafickej karte
Nenapísal si či to máš grafiku v notebooku alebo v desktope. A či máš pasívny alebo aktívny chladič
Ale aj tak si myslím, že tieto teploty sú v norme. Ja mam Nvidiu GeForce 8600 GT a v normále mám tiež 60 stupňov..a pri hraní niekedy dosahujem až 85 stupňov. Ale je to tým že ja mám pasívny chladič. Grafika vydrží teploty až 120 stupňov v najväčšej záťaži, ale to už sa automaticky vypne grafická karta a reštartuje sa počítač aby sa ochránil hardware. 
To, že tá GPU toľko vydrží, je jedna vec, ale ako dlho to vydrží, to už je niečo iné.
-
hornblower
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Podla mna vela, ja mam 48 stupnov na svojej 6600GT a do 70 aj to v lete, pri zatazi