162 cm. ehm fakt ked som docitala vase prispevky musim uznat ze ste vsetci vysokyyy. ale mne to nevadi ,ved nieje to mile ked vidite parik a chalan vysoky a baba tak po plecia?:P:) tak akurat
mam cca 188 a staci mi to a vobec nevidim vtom problem ze by si vysoka zena nemohla najst chalana praveze mne sa pacia vysoke baby ak poznate daku co je osamela nex mi napise
Tak ja mám cca 195/90 , takže som pomerne vysoký a nie som chudý, čiže sa to dá . Čo sa týka výhod, tak si myslím, že to má dáke, ako, že človek vidí zo všadiaľ všade, dočiahne kam chce, síce sem tam buchnem hlavou, ale tak nevadí, aspoň sa okolie zasmeje . A priateľka má asi cca 165 čiže sranda .
mam 192 cm...
vyhody? nemyslim ze by to bolo odlisne v niecom inom ako u nizsich ludi ale napeiklad na veci, ktore su vo vyssich skrinkach, si musi mama davat slolicku a ja tam v pohode dociahnem. alem oze to byt aj nevyhoda, lebo to niekedy vyuzivaju aj v skole
nevyhoda asi len to ze asi pred pol rokov, ked som zacal dost prusko rast som sa zacal dost hrbit ale to uz je viac menej v pohode... a vlasne este ze v suterene si niekedy fajnovo treskmen hlavu ale na to som si uz zvykol
No tak ja mam 173 cm, ale na chalana je to malo...chcel som byt vyssi, aspon mat tych 185, ale tak co uz narobim, som taky stupel, pytal som sa aj na rastove injekcie, ale kedze mam tolko rokov, kolko mam, tak mi doktorka povedala, ze uz by mi to nepomohlo, no co uz. A vysokych ludi beriem s respektom - minule pri mne na diske stal taky asi 190 cm chlap, vyholeny na koleno, cely potetovany, ruky asi take ako ja nohy, no proste skrina a stacil mi jeho pohlad, hehe, takze asi tak.
mam neico teste pod 180cm uplne presne neviem...
z rodiny som asi najvyssi a dost dlho sa mi aj v okoli zdalo ze som a len co som prisiel na strednu tak sa musim na spoluziakov nektorych pozerat z dola a uz si taky vysoky nepripadam
volake vyhody a nevyhody to nema kedze je to taky priemer
Ja mam nieco cez 190 cm mam 16 rokov ale hadam uz nenarastiem
vyhody uz boli spominane a k nevyhodam pridam len to, ze vyzera divne ked si clovek ktory ma 190cm + sadne na motorku a sem tam musi davat pozor aj na zavesene reklamy v tescu a hypernove