vztah medzi ludmi po rozchode..
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
nucli
Medium Expert
no..tejto temy sa chytim aj ja, kedze do toho mam co povedat - poznam to dievca (takmer 3 roky, z toho pol roka vztah) a tak zbezne aj autora tejto temy. dovod preco sa o nom v tomto zmysle vyjadrovala bol z mojho pohladu v poriadku
po ich rozchode co som pocul tak autor tejto temy naopak sam rozsiroval klamlive reci (rozumej kecy,dristy a polopravdy) a vkladal jej do ust slova ktore nikdy nepovedala, preto myslim ze ona ma plne pravo mu take nieco nedarovat len tak, a myslim ze to robi primeranym, nie ziadnym prehnanym sposobom, aj ked to presne nesledujem ale nakolko ju poznam, urcite to nieje celkom tak ze kde pride tam ta osocuje, mily brainwirm.
k teme vseobecne - zatial sa mi nestalo aby po rozchode s babou som mal nejake podobne problemy, najhorsi stav je u mna neutralita s jednou babou, s ktorou to bol len ulet a nevidame sa, so zvysnymi udrziavam kontakt a sme dobrymi kamaratmi, aj ked rozchody neboli vzdy najprijemnejsie.
/ edit : zabudol som dodat, ze to urcite nie je z toho dovodu ze by sa snazila nejako prekryt svoje city k nemu, to viem urcite a na 100 %
k teme vseobecne - zatial sa mi nestalo aby po rozchode s babou som mal nejake podobne problemy, najhorsi stav je u mna neutralita s jednou babou, s ktorou to bol len ulet a nevidame sa, so zvysnymi udrziavam kontakt a sme dobrymi kamaratmi, aj ked rozchody neboli vzdy najprijemnejsie.
/ edit : zabudol som dodat, ze to urcite nie je z toho dovodu ze by sa snazila nejako prekryt svoje city k nemu, to viem urcite a na 100 %
no jo tierz nevies ako to bolo lebo tiez ti urcite vsetko nepovedala mal na tom podiel vo velkej miere jej brat co som si s nou vykecal. a ja som jej vobec nevkladal do ust polopravdy a lzi, iba veci ktore mi sama este skor povedala a teras ich popiera ale to je jedno. myslim ze do toho nejak nevidis aj ket je mi jasne ze si s nou zrejme rozpraval teras niekedy.. neviem ci o tom vies ale ket zacala chodit so mnou, tiez sa o tebe najkrajsie nevyjadrovala no. Uz len preto ze ta podje*ala by som jej nejak neveril. Mna podje*ala 2 krat pri plnom vedomi. Bonzol ju kamos ktory to viel prvy krat tak som pritlacil a priznala sa no.nucli napísal:no..tejto temy sa chytim aj ja, kedze do toho mam co povedat - poznam to dievca (takmer 3 roky, z toho pol roka vztah) a tak zbezne aj autora tejto temy. dovod preco sa o nom v tomto zmysle vyjadrovala bol z mojho podlahu v poriadkupo ich rozchode co som pocul tak autor tejto temy naopak sam rozsiroval klamlive reci (rozumej kecy,dristy a polopravdy) a vkladal jej do ust slova ktore nikdy nepovedala, preto myslim ze ona ma plne pravo mu take nieco nedarovat len tak, a myslim ze to robi primeranym, nie ziadnym prehnanym sposobom, aj ked to presne nesledujem ale nakolko ju poznam, urcite to nieje celkom tak ze kde pride tam ta osocuje, mily brainwirm.
A akoze ket zacala chodit na intrak, tak mi vravela stale aka bola schlastana co popili ze ryhala z balkona atd.. a ket som sa s nou asi o dva mesiace rozpraval tak tvrdila ze ani raz nebola ozrata. Ona si sama sebe odporuje a uz iba to ze hovori ze ja jej vkladam do ust lzi ma dostatocne irituje. ty si zjavny priklad.
Pozri myslis ze keby som si vymyslal mal by som potrebu zakladat tuto temu? aby som sa jej pomstil abo co? ved som tu anonymne a poznaju ma tu dokopy dvaja ludia. Este mam aj zmeneny nick.
-
jin
VIP
Agree.puzzle napísal:S tou prvou vetou moc nesúhlasím (nikdy nehovor nikdy), nakoľko poznám pár ľudí, čo sa rozišli a v pohode fungujú ako kamaráti a berú to proste ako kolobeh života (proste čo sa malo stať, či má stať, sa proste stalo, resp. stane).
brainwirm: Nuž holka nechce pred svojím okolím vyzerať ako mrcha, že sa s Tebou rozišla a za druhé Ťa zrejme berie, ako uzavretú kapitolu. Inak nevieš či náhodou nemá niekoho iného? Nakoľko to by vysvetľovalo, prečo sa s Tebou už nechce rozprávať ani stretnúť aj ten divný argument na rozchod.
nema nikoho co som s nou rozpraval ani nikoho nechce a vsetkych napadnikov doradu posiela docerta.jin napísal:Agree.
brainwirm: Nuž holka nechce pred svojím okolím vyzerať ako mrcha, že sa s Tebou rozišla a za druhé Ťa zrejme berie, ako uzavretú kapitolu. Inak nevieš či náhodou nemá niekoho iného? Nakoľko to by vysvetľovalo, prečo sa s Tebou už nechce rozprávať ani stretnúť aj ten divný argument na rozchod.
-
nucli
Medium Expert
Rozhodne nie, jej okolie (tym nemyslim vratane mna, pretoze som ho nepoznal) sa jej cudovalo ze si s nim zacala a pokracovala v tom rok aj nieco.jin napísal:Agree.
brainwirm: Nuž holka nechce pred svojím okolím vyzerať ako mrcha, že sa s Tebou rozišla
to si mi povedal ty sam, hned po tom co ste sa rozisli, ona to mesiac na to rozhodne poprela. pravdu viete len vy dvaja. mna taketo veci uz velmi netrapiabrainwirm napísal: neviem ci o tom vies ale ket zacala chodit so mnou, tiez sa o tebe najkrajsie nevyjadrovala no.
-
bolek
Guru
puzzle: Súhlasím, podľa mňa je to dosť úbohé, keď po rozchode dvaja ľudia na seba kydajú, prípadne ak sa do toho miešajú iní ľudia a šíria nezmysly a dohady o tom, čo vôbec nie je pravda. Keď ste sa rozišli, je to medzi vami, vy najlepšie viete, ako to bolo a čo je medzi vami a je len na vás, či chcete ostať kamarátmi alebo nie. ale ak nechce, tak ju nedonútiš...
ja uz kaslem jasom o nej tiez pekne veci nehovoril, ale hovoril som aspon pravdu. alebo aspon to co mi ona sama povedala. ci uz si srala do huby abo ne to uz neje moj bordel. Akoze bolo to take ze laska a nenavist dokopy.. ale
rad by som s nou vychadzal skratka normalne.. nechcem s nou uz nic aj ket spomienky stale bolia a myslim ze nikdy neprestanu. Momentalne celkom chapem v akej je ona pozicii, vyska intrak atd. Ja uz som jej odpustil.. vsetko. Jej spolocnost vobec nevyhladavam, nevidel som sa s nou uz mesiac ale urcite sa este stretneme tak sa uvidi
.
A touto temou som nechcel sledovat konkretne moj osobny problem, ale ket ste to uz takto zacali nevadi
. skor som chcel nacrtnut problem celkovo.. lebo toto sa deje velmi casto hlavne v mojom okoli.. vela zien hovri o byvalich ze su to hajzli, a pritom bezdovodne, a co ich poznam tak su to uplne v pohode chlapici. Chel som vediet ci su taketo anomalie bezne aj inde
ci sa s tym stretavate atd.
rad by som s nou vychadzal skratka normalne.. nechcem s nou uz nic aj ket spomienky stale bolia a myslim ze nikdy neprestanu. Momentalne celkom chapem v akej je ona pozicii, vyska intrak atd. Ja uz som jej odpustil.. vsetko. Jej spolocnost vobec nevyhladavam, nevidel som sa s nou uz mesiac ale urcite sa este stretneme tak sa uvidi
A touto temou som nechcel sledovat konkretne moj osobny problem, ale ket ste to uz takto zacali nevadi
tak ja z mojej skusenosti poviem s mojou ex som sa nerozisiel v najlepsiom kedze som ju podj*bal (teraz ma neukamenujte-olutoval som to a je mi to fakt luto,aj som sa jej ospravedlnil),nepoviem,ze sme spolu nejak super kamosi,ale ani na seba nehovorime nic..proste normalka zdravime sa,obcas komunikacia typu ako sa mas...je to hlavne preto,ze je na mojej skole...no,ale poviem vam pripad mojej kamosky,ktory je o nieco poetickejsi
kamoska sa rozisla s jej priatelom po roku a pol pretoze ju upodozrieval,ze ho ma len na peniaze a tak..aj ju udrel...no,ale to pekne na tom,ze este asi mesiac po rozchode ju chodil po nociach navstevovat...asi nemusim vysvetlovat naco
ked mi to vravela a pytal som sa jej preco to urobila tak jej odpoved :lebo mi to chybalo
takze vztah moze pokracovat aj po rozchode po tejto stranke...vsak pani...asi by to nebolo najhorsie
i ked moju terajsiu partnerku velmi lubim a aj ked sme nemali este v tomto smere nic...tak mi to zatial ani nechyba...clovek ked ma osobu rad tak si na to pocka a neberie to nijak katastrofalne 
-
midnight_man
Guru