Wifi Router
-
Komo
Star
- Kontaktovať používateľa:
Wifi Router
Zdravicko.
Mam otazocku. Potreboval by som kupit router (co najlacnejsi) ktory by mal vediet "naemulovat" MAC adresu, proste potrebujem si poriesit taku malu domacu wifi siet (ku notasku) zeby som nemusel tahat kable atd...a aby vedel pouzivat MAC adresu desktopu, ktory je na net pripojeny a MAC sluzi vlastne ako kontrola...nevadilo by ani keby mal veci ako WEP atd...ale to je viac-menej zaklad.
Mam otazocku. Potreboval by som kupit router (co najlacnejsi) ktory by mal vediet "naemulovat" MAC adresu, proste potrebujem si poriesit taku malu domacu wifi siet (ku notasku) zeby som nemusel tahat kable atd...a aby vedel pouzivat MAC adresu desktopu, ktory je na net pripojeny a MAC sluzi vlastne ako kontrola...nevadilo by ani keby mal veci ako WEP atd...ale to je viac-menej zaklad.
-
Gizmoo
Medium Star
zdravim .. mam otazku.. aj ja mam zaujem o takuto vecicku..ale sa do toho nevyznam a neviem ako to funguje.. na stolovom pc mam dsl od t-comu.. pripajam sa cez usb modem.. bude sa mi to dako spojit s tymto routerom.. lebo sestra aj ja mame notebooky z wifi a bolo by to pre mna idealnejsie ako cez kabel.. vdaka za odpoved..
-
jjj
Guru wannabe
Ak ti zalezi trosku na kvalite tak skus Ovislink WT-2000R funguje aj ako apecko aj ako 4portovy router. Klonovat mac adresu vie a vykon je v pohode ..ma aj primitivny firewall.
No sice na Linksys sa to nehrabe ale za tie prachy je myslim super.
http://www.wlanshop.sk/shop.php?result= ... u=WT-2000R
No sice na Linksys sa to nehrabe ale za tie prachy je myslim super.
http://www.wlanshop.sk/shop.php?result= ... u=WT-2000R
-
Komo
Star
Situacia sa kus zmenila...na strehe mam wifi antenu, ktorej signal putuje do routera a odtial Eth kablom na PC...
Nechcem kupovat dalsi router, povazujem to za zbytocne vyhodene peniaze, ale hladam take riesenie, ktore by rozbocovalo signal z Eth kabla do vzduchu. Proste nejaky adapter, ktory vie vyslat signal do vzduchu bez nutnosti pouzitia dalsieho routera. Vdaka.
Nechcem kupovat dalsi router, povazujem to za zbytocne vyhodene peniaze, ale hladam take riesenie, ktore by rozbocovalo signal z Eth kabla do vzduchu. Proste nejaky adapter, ktory vie vyslat signal do vzduchu bez nutnosti pouzitia dalsieho routera. Vdaka.
Ak si kupis router tak modem mozes vyhodit uz ti bude zbytocny...Gizmoo napísal:zdravim .. mam otazku.. aj ja mam zaujem o takuto vecicku..ale sa do toho nevyznam a neviem ako to funguje.. na stolovom pc mam dsl od t-comu.. pripajam sa cez usb modem.. bude sa mi to dako spojit s tymto routerom.. lebo sestra aj ja mame notebooky z wifi a bolo by to pre mna idealnejsie ako cez kabel.. vdaka za odpoved..