Windows 10
Re: Windows 10
4040: diky moc, moze byt ze to instaluje uz 3hodiny ?
Moze sa to instalovat aj cely den.
Ano, ten upgrade trva dlho. U niekoho to islo aj 8 hodin na pri SSD.
Ste ma potesili no... aj s dvd to je na tak dlho ?
Na mediu nezalezi, lebo by sa to malo cele nakopirovat na disk, extrahovat a robit migracia. Takze z DVD to bude citat len na zaciatku zrejme.
Nebola tam možnosť stiahnúť ISO ?
stiahol som aj ISO lenze neslo to nabotovat cez hdd tak som dal ten upgrade
ISO nešlo spustiť z Windows ? Dúfam , že si ho pripojil k nejakej virtuálnej mechanike a tak si spustil inštaláciu.
Nie prave ze ja som to robil jak win7,cize uz viem asi preco to neslo... 99% uz mam asi 6hodin takze pockam snad to pojde
//autoeditácia príspevku (19 Sep 2016, 12:02)
Po 24h vyskocila chyba ,tak je toto normalne ?...
//autoeditácia príspevku (19 Sep 2016, 12:02)
Po 24h vyskocila chyba ,tak je toto normalne ?...
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Aka chyba ti vyskocila??? Skusil si otestovat disk cez HDTune a pamate cez MemTest86??? Ak nie, tak to skus otestovat, ze ci sa nejedna o hw problem.
neskusal ale je to novy NTB...nenapisalo aka len ze chyba a mam sa obradit na podporu a stiahol som ISO to nespusti a vypise: The program cant start because WDSUTIL.dll is missing from your computer.Try reinstalling the program to fix thix probelm ...
-
hojko
Site Admin
Ak si stiahol ISO, tak ho napal cez ImgBurn, UltraIso, WinIso alebo Nero ako bootovacie DVD, potom spusti. Pripadne si sprav bootovaci USB kluc. Alebo tu mas postup ako sa da ten problem odstranit: http://answers.microsoft.com/en-us/wind ... 0f7?auth=1 Kazdopadne mam pocit, ze to komplikujes, mal si tam spravit cistu instalaciu a bol by pokoj.
Najlepšie je aj tak, čistá inštalácia Win10.Samozrejme update Win7 na Win10 sa najskôr muselo spraviť cez Win7.Aby som nemal problémy, tak som odpojil disk s OS, dal tam náhradný a nainštaloval som Win7, spojazdnil som akurát sieťovú kartu , aby sa Win7 aktivoval a potom som cez Win7 , spustil Win10 z pripraveného USB kľúča , ktorý som spravil cez Rúfus, žiadný problém.Ak máš voľný disk, tak môžeš skúsiť inštaláciu Win10 cez boot a zadaj tam kľúč k Win7.Ak by bol problém s aktiváciou, tak to sprav ako som napísal.
skusim to teda cez disk
// takze toto som vypalil a dvd mi ani nenabootuje,cez win zacala instalacia nacitalo a teraz zase zistuje aktualizacie... moze byt ?
/// nema niekto funkcnu verziu co je aj odskusana niech stiahnem a napalim ? lebo uz fakt neviem co s tym 3 den
// takze toto som vypalil a dvd mi ani nenabootuje,cez win zacala instalacia nacitalo a teraz zase zistuje aktualizacie... moze byt ?
/// nema niekto funkcnu verziu co je aj odskusana niech stiahnem a napalim ? lebo uz fakt neviem co s tym 3 den
-
ja_som
Star
Viete mi prosím poradiť ako na trvalo zakázať, odstrániť Win defender?
Cez nastavenia ho zakážem, ale po čase sa zase sám aktivuje...
Cez nastavenia ho zakážem, ale po čase sa zase sám aktivuje...
@kzS^
Daj si to na USB cez Rúfus a zapni inštaláciu z Win7, prípadne spusť to USB cez boot a použi kľúč k Win7.
@ja_som
Môžeš aj takto,spusť to ako správca
https://www.filefactory.com/file/1z1s80tqw1uz?ns=1&dd=1
Daj si to na USB cez Rúfus a zapni inštaláciu z Win7, prípadne spusť to USB cez boot a použi kľúč k Win7.
@ja_som
Môžeš aj takto,spusť to ako správca
https://www.filefactory.com/file/1z1s80tqw1uz?ns=1&dd=1
-
ja_som
Star
@4040 vďaka, už som to uhral pomocou "option one" z linku od @hojko
tak uz som to spravil cez toto : https://www.microsoft.com/en-us/softwar ... /windows10
sice to tiez trvalo par hodin ale ide vsetko jak ma
+ da sa tam vytvorit jak USB tak ISO instalacia x32 aj x64
sice to tiez trvalo par hodin ale ide vsetko jak ma