Windows 7
Re: Windows 7
Myslím, že win ako táký niečo takéto nemá aspoň som to nikde nevidel, možno by to šlo cez nejaký soft
Cawes pred nedavnom mi vyhodilo modrú smrť po reštarte nejde už ani windows zapnuť musím ho opraviť cez "system recovery options" niekedy oprawí ale niekedy nie tažke dať len new win zase !
pls help
Zdravím, chcel by som sa spýtať, zapol som počítač a zrazu som mal na ploche ikonu Domáca skupina, pred asi 2 dňami prebehla ten typ aktualizácie, keď sa pri spustení počítača nahodí modrá obrazovka a vypisuje všetko čo sa aktualizuje, ale odvtedy som mla už počítač spustení a tá ikonka tam nebola, ako sa mi mohla zjaviť na ploche sama? Neišla ani odstrániť z plochy, klikol som na ňu a prečítal pomocníka a následne som ju otvoril, že si pozrem čo to je, vypísalo mi ponuku všetkého čo sa dá zdielať, tak som to nejako odklikal a dal na ďalší krok, potom som to len vypol, pozrem na plochu a ikonka bola preč. Takéto veci sa mi už tuším staliaj na predchádzajúcich systémoch keď bolo treba niečo overiť/potvrdiť a ak som to vykonal tak ponuka zmizla, no neviem prečo mi dalo na plochu domácu skupinu.
No ved to bolo zrejme len nieco na odsuhlasanie ake subory sa mozu prenasat medzi ostatnymi PC co mas doma 
vlado.m napísal:Mam ultimate verziu. Nedaju sa mi zoradit subory a priecinky podla vlastnej uvahy, stale to uklada podla nazvu, velkosti, atd..... a nikde to nejde zmenit...cim to?
Nikto neporadi??....stracam sa v priecinkoch.....
pouzivaj nejaky progam na spravu suborov, napr. Total Commander
ak nainstalujem anglicky windows 7, da sa tam dodatocne dat slovensky jazyk?
niektori tvrdia ze windows update ponuka moznost zmenit jazyk...
ja mam w7 profesional en, nic take sa mi ale zatial nestalo.
preto to robim rucne podla tohto navodu
potrebujes na to ale language pack.. (ten ti mozem dodat)
a, ak mas w7 ultimate, ide to jednoduchsie cez ovladaci panel
ja mam w7 profesional en, nic take sa mi ale zatial nestalo.
preto to robim rucne podla tohto navodu
potrebujes na to ale language pack.. (ten ti mozem dodat)
a, ak mas w7 ultimate, ide to jednoduchsie cez ovladaci panel
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Ano da sa tam dat vramci Updatu..Ale musis mat Ultimate alebo Enterprise verziu 
Na profesional darmo ocakavas
Na profesional darmo ocakavas
nasiel som este toto:
http://www.mydigitallife.info/2009/08/2 ... oad-links/
http://www.mydigitallife.info/2009/08/2 ... oad-links/
ako sa da vyhladat vo windowse bez instalacie programu, nejaky subor, ktory ma napr. na druhom mieste pismeno h?
Prosim nemate niekto funkcni Sound Driver?Skusal som nainstalovat SoundMAX ale vyhodi mi to error.Nechce sa mi hladat je to surne
-
Grim
Darca
sharky-no - ?h
ak len tak to mam zadat, tak to nefunguje... 
no skusil som znova, a ide
chyba bola v tom ze som prehliadaval daky adresar kde take subory neboli, a ono ked zrolujes nizzsie tak uz hazde baars jake vysledky s pismenkom h.. diky
chyba bola v tom ze som prehliadaval daky adresar kde take subory neboli, a ono ked zrolujes nizzsie tak uz hazde baars jake vysledky s pismenkom h.. diky
-
Soviet
Darca
Prosim netryzni ma aj ty dneska..To dnes uz fakt vsetkym drbe na hlavy s prepacenim?wEsT napísal:Prosim nemate niekto funkcni Sound Driver?Skusal som nainstalovat SoundMAX ale vyhodi mi to error.Nechce sa mi hladat je to surne
Ano chytim driver, ktory nema nic spolocne s tvojim PC a nainstalujem..Dava to zmysel? Pre teba ako vidim ano...Ci si z pänisu vytiahnem aky mas pocitac a dam ti linku na stiahnutie ovladaca na zvuk?
To mas ako keby som ti povedal:
Vies co kup mi topanky, mne sa nechce (ziadne cislo ake nosim nic ti nepoviem). Ake kupis?
A ak nevie, aky ma HW a nema nan ovladace, staci pouzit napr. Device Doctor. 
Ahojte, mam problem s notebookom. Je tam windows 7.. dnes som ho zapol, nacita sa asus ikona a potom by mala nabehnut ikona startovania windowsu, no nabehne len cierna obrazovka a nic, komp sa potom po 5 minutach cca restartne a zase to iste spravi...
Jedine co som skusil a co ide je bios, skusil som defaul no nepomoholo... potom sa mi raz podarilo nahodit taku obrazovku, kde som dal "chcek memory windows" a tam daco kontrolovalo na 99 sa to seklo a bolo to cca 10 min tak a potom zase reset a cierna obrazovka , nevies co sa mohlo stat?
Jedine co som skusil a co ide je bios, skusil som defaul no nepomoholo... potom sa mi raz podarilo nahodit taku obrazovku, kde som dal "chcek memory windows" a tam daco kontrolovalo na 99 sa to seklo a bolo to cca 10 min tak a potom zase reset a cierna obrazovka , nevies co sa mohlo stat?
Nevie niekto kde zapnem ten info panel, ktorý je v prieskumníkovi úplne dole v zložke a ukazuje napr. názov súboru, veľkosť a pod.? V prílohe som to zakreslil do obrázku (tie otázniky). Mal som tam pred pár dňami taký bledomodrý panel a tam mi všetko ukazovalo a teraz som si všimol, že tam nie je. Skúšal som dať obnoviť nastavenia zobrazenia zložky, no nepomohlo.
Ďakujem za radu
// super, díky moc gothar
(k+)
Ďakujem za radu
// super, díky moc gothar