Windows 7

Informácie o software, ankety...
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Windows 7

Príspevok od používateľa hojko »

Napis, ze ti nejde kluc. Mne obratom poslali dalsi. Ze ti pride dalsi koncom maja, tak to je tvoja hlupost, pretoze to muselo byt uvedene v popise. Takmer vzdy je to automatizovane a po zaplateni do minuty pride kluc ako do spravy, tak aj na mail. Ten co ma prist koncom maja skus stornovat.
dudo64
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dudo64 »

Tak páni tam pisu niekde uplne vzadu, ze dany kluc nie je mozne pouzit na stiahnutie win zo stranky MS, ale hned za tym prilozia odkaz na stiahnutie z nejakej ich stranky - cize v tomto pripade asi ani poslanie noveho kluca nepomoze., nevadi, nestal ani 2 eura, tak to prezijem :-). Prave vseliakych takychto prehmatov som sa obaval a pytal sa do akej miery sa da takymto veciam verit :-). Zaroven, nemusime ist hned do takychto latentnych invektiv, da sa to napisat aj stylom bola to tvoja chyba alebo nabuduce si to pozornejsie precitaj :) Mal som s niecim takymto fakt premieru a uz budem vediet :-)
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

dudo64 napísal:Tak páni tam pisu niekde uplne vzadu, ze dany kluc nie je mozne pouzit na stiahnutie win zo stranky MS, ale hned za tym prilozia odkaz na stiahnutie z nejakej ich stranky - cize v tomto pripade asi ani poslanie noveho kluca nepomoze., nevadi, nestal ani 2 eura, tak to prezijem :-). Prave vseliakych takychto prehmatov som sa obaval a pytal sa do akej miery sa da takymto veciam verit :-). Zaroven, nemusime ist hned do takychto latentnych invektiv, da sa to napisat aj stylom bola to tvoja chyba alebo nabuduce si to pozornejsie precitaj :) Mal som s niecim takymto fakt premieru a uz budem vediet :-)
Ak stál dve eurá tak sa ani nečudujem.

Ja pozerám históriu objednávky mňa stál vyše 5€ (cca 8 dolárov) a v správe mi poslali oficiálny link na microsoft (en-us/software-download/windows10ISO/) s textom : Please install the latest version.

Pozeral si sa či má ten user nejaký feedback alebo si šiel podľa ceny ? Koncom mája ? A to ti príde krabica alebo digitálna verzia - kľúč ?
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

On kupoval asi Win7 a tam pri downloade treba zadat kluc na webe Microsoftu.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

& nesmie to byt OEM kluc.
dudo64
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

heker napísal:On kupoval asi Win7 a tam pri downloade treba zadat kluc na webe Microsoftu.
Presne tak
4040
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa 4040 »

To ,že cez daný kľúč nie je možnosť stiahnúť ISO Win7,zo stránky Microsoft, neznamená, že je chybný kľúč.
dudo64
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

fildinko napísal:
Ak stál dve eurá tak sa ani nečudujem.

Ja pozerám históriu objednávky mňa stál vyše 5€ (cca 8 dolárov) a v správe mi poslali oficiálny link na microsoft (en-us/software-download/windows10ISO/) s textom : Please install the latest version.

Pozeral si sa či má ten user nejaký feedback alebo si šiel podľa ceny ? Koncom mája ? A to ti príde krabica alebo digitálna verzia - kľúč ?
Nie ani jeden nie je krabicovy, objednal som prvy za cca 6 euro a a ten ma prist az koncom maja (asi ho "vyrabaju"), ked som to uvidel,tak som si povedal ze objednam druhy za 2 eura, ze mi to uz moze byt jedno...no a ten prisiel hned, ale s tym klucom mi neslo stiahnut ISO z microsoftu, ale iba z nejakeho ich uloziska...no cize to na mna akurat posobi ako windows z torrentu v bledoruzovom :-), do ktoreho si moze hocikto aj tak cokolvek pridat

Druha vec...nechcel som ani professional, ani ultimate (nic z ich extra veci by som nevyuzil a by to len miesto zaberalo)...toto su oba iba home premium , bol tam este treti a ten mal priamo v nazve napisane "licenzz and keyzz" tak to som ani neskusal.

Kazdopadne, je mi de facto jedno aj ci to bude 10...nevies ci tam maju este tento tvoj overeny co funguje a ak hej, nedal by sa zaslat link :-) Diky

//autoeditácia príspevku (22 Máj 2018, 15:46)
4040 napísal:To ,že cez daný kľúč nie je možnosť stiahnúť ISO Win7,zo stránky Microsoft, neznamená, že je chybný kľúč.
To neberiem, len ze ked nemam original iso a som teda odkazany na nejake z uloziska neviem koho, ci v konecnom hodnoteni nedopadnem tak isto ako keby som to stiahol niekde z torrentu
4040
Guru wannabe
Guru wannabe

Nechápem, prečo iba ISO z Microsoftu a hlavne to overovanie kľúča.Overíš ho pri aktivácií.
http://down.software-deals.eu
dudo64
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

4040 napísal:Nechápem, prečo iba ISO z Microsoftu a hlavne to overovanie kľúča.Overíš ho pri aktivácií.
http://down.software-deals.eu
Lebo som na zahranicnych forach cital, ze jedina cesta ako to mat original a bez rizika ze do tej instalacky niekdo buchne nejaky svoj "darcek" je stiahnut to zasadne a iba z MS stranky...v kombinacii s tym, že tomu hovby rozumiem :-) :oops: Tento zazrak co si poslal by mal byt uplne ok? Ziadny bordel v instalacke? Ak hej tak dakujem velmi pekne, to bolo to co som potreboval :-)
4040
Guru wannabe
Guru wannabe

Už Ti to vysvetlili vyššie, prečo neberie nejaký kľúč.Stiahneš si z tej stránky čisté ISO Win7, podľa toho k a kej verzií máš kľúč.Žiadný bordel v inštalačke nie je , sám som ich použil.
dudo64
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Ok dakujem dakujem
kzS^
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kzS^ »

je mozne este pri x32 verzii sa neda rozdelit disk pri instalovani ? neslo kliknut na moznost novy
Supersonic
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Supersonic »

Najprv musíš zmazať tu particiu a až potom vytvoris 2 nové
kzS^
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kzS^ »

viem tiez som to sformatoval a nic, teraz som dal x64 spravil to iste a ide to normalne
strapaty
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa strapaty »

...myslim ze je to pri vybere disku .. neviem ci vie disk instalacia rozdeli ... lepsie je ale rozdelit ho inou utilitou a potom nemas prolem... uz len instalujes...
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

Príspevok od používateľa K-u-b-i-a-k »

Je potrebné na notebooku s Windows 7 a SSD niečo dodatočne po inštalácii nastavovať? Notebok je rýchly, všetko klape, len raz som čítal nejaký článok o tomto, že je ešte dobré niečo v systéme prestaviť.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Tusim vypnutie indexacie (koli setreniu disku) ale ak to nie je nejaky praveky shit tak to problem nebude.
4040
Guru wannabe
Guru wannabe

Nainštaluj si utilitku SSD Fresh 2018 a tam si pozri, nastav ,čo sa odporúča.
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

Príspevok od používateľa K-u-b-i-a-k »

Vypol som defragmentáciu a hibernáciu.
Napísať odpoveď