Windows 7
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Windows 7
Napis, ze ti nejde kluc. Mne obratom poslali dalsi. Ze ti pride dalsi koncom maja, tak to je tvoja hlupost, pretoze to muselo byt uvedene v popise. Takmer vzdy je to automatizovane a po zaplateni do minuty pride kluc ako do spravy, tak aj na mail. Ten co ma prist koncom maja skus stornovat.
Tak páni tam pisu niekde uplne vzadu, ze dany kluc nie je mozne pouzit na stiahnutie win zo stranky MS, ale hned za tym prilozia odkaz na stiahnutie z nejakej ich stranky - cize v tomto pripade asi ani poslanie noveho kluca nepomoze., nevadi, nestal ani 2 eura, tak to prezijem
. Prave vseliakych takychto prehmatov som sa obaval a pytal sa do akej miery sa da takymto veciam verit
. Zaroven, nemusime ist hned do takychto latentnych invektiv, da sa to napisat aj stylom bola to tvoja chyba alebo nabuduce si to pozornejsie precitaj
Mal som s niecim takymto fakt premieru a uz budem vediet 
Ak stál dve eurá tak sa ani nečudujem.dudo64 napísal:Tak páni tam pisu niekde uplne vzadu, ze dany kluc nie je mozne pouzit na stiahnutie win zo stranky MS, ale hned za tym prilozia odkaz na stiahnutie z nejakej ich stranky - cize v tomto pripade asi ani poslanie noveho kluca nepomoze., nevadi, nestal ani 2 eura, tak to prezijem. Prave vseliakych takychto prehmatov som sa obaval a pytal sa do akej miery sa da takymto veciam verit
. Zaroven, nemusime ist hned do takychto latentnych invektiv, da sa to napisat aj stylom bola to tvoja chyba alebo nabuduce si to pozornejsie precitaj
Mal som s niecim takymto fakt premieru a uz budem vediet
Ja pozerám históriu objednávky mňa stál vyše 5€ (cca 8 dolárov) a v správe mi poslali oficiálny link na microsoft (en-us/software-download/windows10ISO/) s textom : Please install the latest version.
Pozeral si sa či má ten user nejaký feedback alebo si šiel podľa ceny ? Koncom mája ? A to ti príde krabica alebo digitálna verzia - kľúč ?
On kupoval asi Win7 a tam pri downloade treba zadat kluc na webe Microsoftu.
& nesmie to byt OEM kluc.
Presne takheker napísal:On kupoval asi Win7 a tam pri downloade treba zadat kluc na webe Microsoftu.
To ,že cez daný kľúč nie je možnosť stiahnúť ISO Win7,zo stránky Microsoft, neznamená, že je chybný kľúč.
Nie ani jeden nie je krabicovy, objednal som prvy za cca 6 euro a a ten ma prist az koncom maja (asi ho "vyrabaju"), ked som to uvidel,tak som si povedal ze objednam druhy za 2 eura, ze mi to uz moze byt jedno...no a ten prisiel hned, ale s tym klucom mi neslo stiahnut ISO z microsoftu, ale iba z nejakeho ich uloziska...no cize to na mna akurat posobi ako windows z torrentu v bledoruzovomfildinko napísal:
Ak stál dve eurá tak sa ani nečudujem.
Ja pozerám históriu objednávky mňa stál vyše 5€ (cca 8 dolárov) a v správe mi poslali oficiálny link na microsoft (en-us/software-download/windows10ISO/) s textom : Please install the latest version.
Pozeral si sa či má ten user nejaký feedback alebo si šiel podľa ceny ? Koncom mája ? A to ti príde krabica alebo digitálna verzia - kľúč ?
Druha vec...nechcel som ani professional, ani ultimate (nic z ich extra veci by som nevyuzil a by to len miesto zaberalo)...toto su oba iba home premium , bol tam este treti a ten mal priamo v nazve napisane "licenzz and keyzz" tak to som ani neskusal.
Kazdopadne, je mi de facto jedno aj ci to bude 10...nevies ci tam maju este tento tvoj overeny co funguje a ak hej, nedal by sa zaslat link
//autoeditácia príspevku (22 Máj 2018, 15:46)
To neberiem, len ze ked nemam original iso a som teda odkazany na nejake z uloziska neviem koho, ci v konecnom hodnoteni nedopadnem tak isto ako keby som to stiahol niekde z torrentu4040 napísal:To ,že cez daný kľúč nie je možnosť stiahnúť ISO Win7,zo stránky Microsoft, neznamená, že je chybný kľúč.
Nechápem, prečo iba ISO z Microsoftu a hlavne to overovanie kľúča.Overíš ho pri aktivácií.
http://down.software-deals.eu
Lebo som na zahranicnych forach cital, ze jedina cesta ako to mat original a bez rizika ze do tej instalacky niekdo buchne nejaky svoj "darcek" je stiahnut to zasadne a iba z MS stranky...v kombinacii s tym, že tomu hovby rozumiem4040 napísal:Nechápem, prečo iba ISO z Microsoftu a hlavne to overovanie kľúča.Overíš ho pri aktivácií.
Už Ti to vysvetlili vyššie, prečo neberie nejaký kľúč.Stiahneš si z tej stránky čisté ISO Win7, podľa toho k a kej verzií máš kľúč.Žiadný bordel v inštalačke nie je , sám som ich použil.
Ok dakujem dakujem
je mozne este pri x32 verzii sa neda rozdelit disk pri instalovani ? neslo kliknut na moznost novy
-
Supersonic
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Najprv musíš zmazať tu particiu a až potom vytvoris 2 nové
viem tiez som to sformatoval a nic, teraz som dal x64 spravil to iste a ide to normalne
...myslim ze je to pri vybere disku .. neviem ci vie disk instalacia rozdeli ... lepsie je ale rozdelit ho inou utilitou a potom nemas prolem... uz len instalujes...
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Je potrebné na notebooku s Windows 7 a SSD niečo dodatočne po inštalácii nastavovať? Notebok je rýchly, všetko klape, len raz som čítal nejaký článok o tomto, že je ešte dobré niečo v systéme prestaviť.
Tusim vypnutie indexacie (koli setreniu disku) ale ak to nie je nejaky praveky shit tak to problem nebude.
Nainštaluj si utilitku SSD Fresh 2018 a tam si pozri, nastav ,čo sa odporúča.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Vypol som defragmentáciu a hibernáciu.