Windows 7
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
brm napísal:Ovládací panel - Sieť a internet - Centrum sietí - Nastaviť nové pripojenie alebo sieť ...... nefunguje?
Ja mam s tym celkovo tiez obcas problemy..Wifinu som nastavil ani neviem jak..Vkuse mi hadzalo, ze nepodarilo sa pripojit..Kvako napísal:S tým pripojením na blokovanú sieť mi neporadíte ??PLS??
Potom somlen tak z prdele spustil Firefox a dal nejaku pagu a tada internet aj tak isiel..Takze ak by ti hadzalo, ze sa nepodarilo pripojit k danej Wifi sieti, tak skus len tak preventivne net tak ci tak
-
Kvako
Medium Star
chlapi vyriešené.nepoviem vám ako lebo som to neriešil pre seba ale pre známeho.A dnes som sním volal a vraj to nejak vyriešil.
//autoeditácia príspevku ( 20 Aug 2009, 12:32 )
Chlapci neviete ako je to z mini aplikáciou počasie?nedá sa tam nejak pridať vlastné mesto ktoré tam neni aj ked v nej dám vyhladávať?nedá sa to tam pridať nejakým linkom alebo niečo také??Nemáte s tým skúsenosť?
//autoeditácia príspevku ( 20 Aug 2009, 12:32 )
Chlapci neviete ako je to z mini aplikáciou počasie?nedá sa tam nejak pridať vlastné mesto ktoré tam neni aj ked v nej dám vyhladávať?nedá sa to tam pridať nejakým linkom alebo niečo také??Nemáte s tým skúsenosť?
-
Soviet
Darca
Ak mas kartu nvidia, tak tu mas daky ten postup26lukas26 napísal:Viete mi poradit ako spojaznit starsie hry ako cs 16 atd?
http://www.sevenforums.com/gaming/3365- ... 6-a-2.html
Ale musis skorej blizsie specifikovat problem..bo ako som kukal je viacero problemov s CS na Win7
-
asterix3691
Medium Star
Windows 7 okna
Cavte chcem sa vas opitat ci vo Win 7 existuje nieco take ako ze co ma vista Windows clasic , Vindows aero atd. alebo ci sa aspon daju menit vzhlady okien ze tie ramy oranzove , hnede ,grafitove at. Da sa to a ak ano kde to nastavim ?
-
Earl_Simmons
Light Star
-
asterix3691
Medium Star
ale vo Win 7 nie vo viste tu neni ziadne prispvosobyt mas tam miniaplikacie , rozlisenie obrazovky , obnovit , zobrazit , atd.
//autoeditácia príspevku ( 23 Aug 2009, 17:50 )
Cavte takze nainstaloval som si Win 7 . Potom som nainstaloval Slovensky preklad . Vsetko bezalo az do chvile ked som odinstaloval program konkretne nero lebo mi ho netrebalo a restartovalo PC . Preklad bol fuc . Taktiez ked chcem vybrat Slovensky jazyk nemam ako . Neviem kde sa to podelo . Malo tam byt instal/uninstal lauguages a pod tym vyber jazykov . To niekde zmyzlo . vid. screen .
Ked chcem znova nainstalovat jazyk ukaze mi ze jazyk je nainstalovany . Ked chcem odinstalovat a nainstalovat tak v uninstal je len jazik England ktori sa odstranit neda . Please poradte mi neviem co mam robit . Ja po anglicky vobec neviem . Dik za vsetky odpovede. instal uninstal najdem cez policko hladat !
//autoeditácia príspevku ( 23 Aug 2009, 17:50 )
Cavte takze nainstaloval som si Win 7 . Potom som nainstaloval Slovensky preklad . Vsetko bezalo az do chvile ked som odinstaloval program konkretne nero lebo mi ho netrebalo a restartovalo PC . Preklad bol fuc . Taktiez ked chcem vybrat Slovensky jazyk nemam ako . Neviem kde sa to podelo . Malo tam byt instal/uninstal lauguages a pod tym vyber jazykov . To niekde zmyzlo . vid. screen .
Ked chcem znova nainstalovat jazyk ukaze mi ze jazyk je nainstalovany . Ked chcem odinstalovat a nainstalovat tak v uninstal je len jazik England ktori sa odstranit neda . Please poradte mi neviem co mam robit . Ja po anglicky vobec neviem . Dik za vsetky odpovede. instal uninstal najdem cez policko hladat !
-
2janci2
Medium Professional
hmm,ako tak citam,tak sedmicka vyzera byt podarena...oplati sa uz prejst z XP-cka na sedmicku?a ktora verzia je lepsia? 32 bit ci 64 bit? momentalne mam iba 2GB ram,ale tak mozno ze to dam na 4GB...dik
/ a ozaj,ako su na tom ovladace? na grafiku (9600GT) som si pozeral,tam bol napisany uz aj Windows 7,avsak na maticnu (MSI K9N Neo v2) tam je iba jeden ovladac na Sedmicku...ostatne su iba na Vistu...pojdu aj tie?alebo mam radsej este pockat?
( http://eu.msi.com/index.php?func=downlo ... od_no=1243 )
// a ako si ich stiahne ked nebudes mat ovladace k maticnej??
/ a ozaj,ako su na tom ovladace? na grafiku (9600GT) som si pozeral,tam bol napisany uz aj Windows 7,avsak na maticnu (MSI K9N Neo v2) tam je iba jeden ovladac na Sedmicku...ostatne su iba na Vistu...pojdu aj tie?alebo mam radsej este pockat?
( http://eu.msi.com/index.php?func=downlo ... od_no=1243 )
// a ako si ich stiahne ked nebudes mat ovladace k maticnej??
-
danpark
Light Star
sedmička je super, ja nemám problémy s ničím, žiadne ovládače ani nič, keď nie sú ovládače sedmička si ich pekne stiahne ... hry mi taktiež idú už všetky, aplikácie tiež nie sú problém ... neviem, ja byť tebou kydnem si tam 32 bit, to isté mám aj ja, taktiež 4GB RAM ... stačí mi to a ide ako má ... niektorí na sedmičku kydajú, že tam hry idú horšie a podobne ... ja som nič také nezbadal, ide to super a ide to rýchlo a nemám pocit viny, že mám nejaké pomaly 10 ročné XP nahodené
Mám takú menšiu otazku..bude nejaky rozdiel medzi Final verziou co bude v predaji a RTM..vlastne či možem nainštalovať teraz win7 rtm bez toho aby som musel za 3mesiace nahodiť "original"..bude to plnohodnotny win aj s moznostou updatov?etc..dik
//autoeditácia príspevku ( 25 Aug 2009, 11:46 )
nikto?
//autoeditácia príspevku ( 25 Aug 2009, 11:46 )
nikto?