Windows 7
Re: Windows 7
Už dosť dlhú dobu sa mi pri vypínaní pc pustí obrazovka že program blokuje vypnutie alebo niečo v tom zmysle a jedine čo pomôže je vybrať vynútiť ukončenie. Neviete čo to je za blbosť? Hlavne ma to serie keď po hodine prídem do izby, pc pustené a len tam svieti prázdny zoznam programov ktoré blokujú vypnutie.
Problém s DVD, musíš to napáliť znova a skús menšiu rýchlosť.
myslíš, že 8 je moc? ok. tak skúsim 4. Je jedno, či to napálim na RW alebo normálne? Bo už som 2 DVD zničil
. najskôr som nenapálil image, ale hodil som si to cez daemon. A teraz vravíš, že menšou rýchlosťou... ppc
Ešte, že mám zásobu DVD 
To bolo na 8?
Tak to je fakt málo, potom bolo asi vadné DVD už od začiatku. Skús to dať ale aj na to RW či nie je dačo s tým čo máš v pc.
asi bola nejaká chyba v Nerovi. Preinštaloval som ho, napálil na RW a už to ide.
btw.
neviete niekto ako sa zmení jazyk vo windowse 7 professional x64 z MSDN?
viem, že som to robil nejako cez http://www.froggie.sk/ . Ale už si nepamätám ako....
btw.
neviete niekto ako sa zmení jazyk vo windowse 7 professional x64 z MSDN?
viem, že som to robil nejako cez http://www.froggie.sk/ . Ale už si nepamätám ako....
fungujú na 7čke aj staršie hry?
-
Holubar
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Ako ktore. Revolt som napr rozbehal po istych upravach, no RailRoad Tycoon 3 zatial nie. Dlho som nehral Caesar III, tak najblizsie skusim ten
a napríklad také ako CoD 4, a vyššie, NHL 09, podobne?
-
Holubar
Darca
CoD 4 som na tom hral bez problemov. Inak neviem
Myslím, že Cod 4 či NHL09 nie sú staré hry. Horšie je to hry z roku 2003 a staršie.
NHL 09 a CoD 4 mi šli na sedmičke bez problémov
ako mám naformátovať disk vo Windows 7? OS mám po anglicky, tak že neviem, čo mám robiť
naucit sa anglicky alebo pouzivat slovnik.
kliknes pravym tlacitkom mysi na disk a das format. disk nesmie byt systemovy (nemozes formatovat particiu na ktorej je win)
kliknes pravym tlacitkom mysi na disk a das format. disk nesmie byt systemovy (nemozes formatovat particiu na ktorej je win)
Aký mám používať prehrávač na filmy? Aj keď stiahnem film so slušným bit rate aj okolo 1600 Kbps, vždy sa mi zdá, že je film mierne "kockovany". Používam VLC aj KMP a robí to v obidvoch.
toto robilo aj mne v KMP ale vo VLC nie. Teraz používam BS player a ide to v poho
-
hojko
Site Admin
Plasmon: Problem by som videl mozno konkretne na ffdshow filter/kodek, presnejsie mozno na QPEL (quaterpixel). Skus pouzit ine kodeky, pripadne aspon novu alebo starsiu verziu ffdshow.
je možné, aby "disk" rozdelilo súborovo na 2časti? konkrétne mám 2x Program Files na jednom disku. jeden je 32bitový, a druhý je 64bitový. nieje to nejaká chyba?
Nie, neni to chyba. Mas 64 bit. Windows. V Program Files su 64 bit. aplikacie a v Program Files (x86) su 32 bit. aplikacie.