Windows 7
-
misisicko
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Re: Windows 7
zdravim, mam na notebooku predinstalovany win 7 ale nemam ziadne DVD, nic, ked som sformatoval recovery particiu, z kade zozeniem system ktory mi bude fungovat s kodom ktory mam na nalepke zo spodu notebooku???
musis si zohnat tu verziu na ktoru mas licenciumisisicko napísal:zdravim, mam na notebooku predinstalovany win 7 ale nemam ziadne DVD, nic, ked som sformatoval recovery particiu, z kade zozeniem system ktory mi bude fungovat s kodom ktory mam na nalepke zo spodu notebooku???
čauko. oplati sa mi dat win 7 na tuto zostavu ? AMd athlon 1.8 Ghz 3000+ ,2.5 GB DDr2 ram a naka starsia grafika....
minimalne poziadavky :
* 1 GHz processor (32- or 64-bit)
* 1 GB of RAM (32-bit); 2 GB of RAM (64-bit)
* 16 GB of available disk space (32-bit); 20 GB of available disk space (64-bit)
* DirectX 9 graphics device with WDDM 1.0 or higher driver
-cize by to malo slapat
* 1 GHz processor (32- or 64-bit)
* 1 GB of RAM (32-bit); 2 GB of RAM (64-bit)
* 16 GB of available disk space (32-bit); 20 GB of available disk space (64-bit)
* DirectX 9 graphics device with WDDM 1.0 or higher driver
-cize by to malo slapat
pojde to skoro tak dobre ako xp, na internet a office by to malo stacit
Pojde ti to dobre. Podla mna lepsie ako XPcko.
čaute, vyskytol sami menďsí problémik s OS, mám v NB Vistu aj 7, a nejde mi prihlásiť sa do 7, mám NB zaheslovaný a potiaľ mi všetko funguje, iba keď zadám heslo stlačím enter sekne sami NB na pár sekúnd hodí mi obrazovku, že Vitajte, toćí sa to koliesko..ale po pár sekundách sa prestane a zamrzne mi, poradte mi prosím:)
Za rady ďakujem
Za rady ďakujem
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Napíš zostavu + typ NB
uz by som nemenil W7 za XP a uz vobec nie za jehoVistu.
Zdravím, mám taký problem ze subwoofer pracoval ako má vo vsetkych verziach windows ale vo verzii "7" subak funguje iba pri filmoch, pri mp3jkach ani videách na nete nie. Viete mi poradiť?
jedná sa o 5.1 systém
jedná sa o 5.1 systém
-
jamesiq
Medium Star
A v com prehravas filmy a v com mp3? Ja osobne to vidim na kodeky..
normalne mp3 skusal som winamp, aimp, WMP, filmy v hocičom na nich ide subák ale musia byt v dvd kvalite...
-
jamesiq
Medium Star
Skus stiahnut nejaky codec pack.
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
zdravicko, mam mensi problem, vo win7 na notebooku mam dve zvukove urovne tj jedna na repro a druha na sluchatka, napr ked nastavim sluchatka na maximum a zvuk na repro na minimum mam zapnute sluchatka tak hra a ked ich vytiahnem prestane...nainstaloval som realtek a uz to nejde...
da sa to nejak vratit okrem odstranenia realteku (chcem ho koli ekvalizeru) alebo existuje nieco podobne (nie prehravac s ekvalizerom)?
mne to strasne chyba, ja spavam so sluchatkami a ked sa mi nejakym nezistenim sposobom vytiahnu (dost casto) tak vzdy sa niekto zobudi (ja som to neni)
da sa to nejak vratit okrem odstranenia realteku (chcem ho koli ekvalizeru) alebo existuje nieco podobne (nie prehravac s ekvalizerom)?
mne to strasne chyba, ja spavam so sluchatkami a ked sa mi nejakym nezistenim sposobom vytiahnu (dost casto) tak vzdy sa niekto zobudi (ja som to neni)
kodeky stiahnute nic sa nezmenilo alebo to len neviem nastaviť
-
Outsider
Star
Problem s WIN 7 v notebooku
Zdravim, v notase mam jeden 500gb disk, ktory je rozdelny na C a D v C mam od vyrobi Win vista 32bit ked som naistaloval do Dcka WIN 7 64bit tak mi stale vypisuje, ze nemam opravnenie na vstup do dokumentov a pocitaca no vlastne mozem ist iba na net. Ak by niekto vedel co s tym tak budem velmi rad
.
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
a potrebujes mat aj vistu aj win7? ak nie tak sformatuj aj C aj D, nainstaluj win7 na C a budes mat pokoj aj kopu volneho miesta 
-
Outsider
Star
Vistu nechcem ani citit a formatovat nemozem lebo to nemam kde zalohovat. A bojim sa to hodit na tu vistu lebo neviem ci to nebude robit to iste.
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
nemohol by si byt konkretnejsi? co/preco/velkost zalohovat? aku mas velkost particii a volne miesto?
-
Outsider
Star
Formatovanie neprichadza do uvahy. Mna len zaujima co mam spravit preto aby ta 7 isla.