Windows 7 už budúci rok!?
a zevraj Bill Gates kedysi vyhlasil (aj ked to teraz popiera) ze kazdemu cloveku postaci 64 kB pamete...Cesar napísal:Bill Gates vyhlásil, že do v roku 2007 dosiahli 100 miliónov predaných vista licencií. Pri XP za prvý rok predaja to bolo len 67 miliónov licencií.
Vista je najúspešnejší windows všetkých čias.
Prave to je to, pochybujem ze budu riesit nejake 3d kravinyRetne napísal:Absolutna pravda, fakt nic kreativne, ale na druhej strane by sa od nich cakalo nieco extra ale to uz mame od linuxu (Compiz,Beryl), mozno sa chcu drzat oblubeneho prostredia xpcka a neprehanat to, co by mi mozno aj vyhovovalo lebo v Xpcku sa pracuje dost pohodlne.
to nie je vec toho ze to nevedia spravit. Microsoft si zaplati programatorov akych len chce, to ako vyzera je cisto vec politiky. Vela 16 rocnych pickov sa smeje ze lol vista vs beryl
ale na kolkych kancelarskch kompoch beha beryl? To su z vo velkej miere cielovi odberatelia, ved prave ti co vedia nadavat na windows byvaju ti co si ho nelegalne stiahnu. Pre nich to microsoft nerobi. Naco by robil ppc kocku a efekty, ked ludia ktori by to vyuzivali su vacsinou ti co si windows nekupia...
tak oživím starú temu
na svete mame prvu BETA verziu Windows 7 ktoru som si samozrejme nainstaloval
a da sa povedať že je to v celku dobry win kedže mrkvaci sa s tym moc netrapili a dali tam jadro z visty
až na pár zmien v designe, aplikáciach a nejakých funkcíí ale čo ešte len BETA možno nas niečim prekvapia 
UAC je najvacsia ko*ot o akej som pocul.Cesar napísal:A darmo tam robia zlepšenia, môžu vydať aj win 11, keď najlepšie veci čo sa týka bezpečnosti lamy vypínajú - konkrétne napr. uac. Veď je veľmi namáhavé kliknúť yes.
Je to ako keby si mal obchod a zamestnal tam predavaca ktory by zakaznikom otvaral dvere. Namiesto toho aby si nasiel predavaca ktory dokaze ako-tak sam rozoznat ktorym podozrivo vyzerajucim individuam nema otvarat, zamestnas hociaku socku ktora sa ta bude 400x za den pytat ci ma alebo nema otvorit?
Skutocne elegantne riesenie.
To toho debila radsej vyrazim a necham dvere otvorene.
Keby si kazdy blbecek nenastavoval ADMIN prava, tak by UAC nemalo ten vyznam aky ma. V linuxe tiez (takmer) nikto nepracuje pod ROOT. Programy, scripty, ine hovadiny spustane z akychkolvek dovodov (ci uz umyselne, alebo neumyselne), dosiahnu najvyssie take prava, ako su prava prihlaseneho uzivatela. Takze nie je chyba v UAC, ze sa to pyta - plni svoju funkciu. Chyba je v programe, ktory si ktovie z akeho dovodu pyta prava administratora. A tie prava si zvykne pytat kazda hovadina.
Ja si myslim ze VISTA bola len omyl. Mohli spravit nejakeho krizenca medzi VISTOU a XP-ckom. Vlastne by to bolo XP a desingom VISTA a mohli by tam vylepsit/doladit nejake tie veci co sa na XP nepodarili alebo by sa dali spravit lepsie. Co som cital prispevky tak vela ludi sa stazovalo na VISTU ze im tam blbnu hry a programy. Keby to bolo v podstate XP len s inym desingom tak by taketo problemi asi neboli.
Minule som niekde cital co to znamena VISTA:
Viruses
Infected
System with
Trojans and
Adwares
Celkom dobre
Minule som niekde cital co to znamena VISTA:
Viruses
Infected
System with
Trojans and
Adwares
Celkom dobre
Kamaráde... Vista sa trochu ťažšie kopíruje a bola na nu urobená trocha lepšia reklama. A navyše po vydaní Win XP nemalo PC až tak moc ludí. Na dedine poznám len jedného čo má Vistu. Naparuje sa jak kkt ale stále ma volá, že mu niečo nechodí. Ale 20sk za návštevu sa hodíCesar napísal:Bill Gates vyhlásil, že do v roku 2007 dosiahli 100 miliónov predaných vista licencií. Pri XP za prvý rok predaja to bolo len 67 miliónov licencií.
Ty kokso
to grafické prostredie je proste GRC!!!
NECHUTNÉ! Niečo tak nevkusné sa len tak nevidí...
Vista ešte ako tak vyzerá, ale toto... Developery so zovnajškom moc hlavu nelámu (ved akoby aj, keď ako obvykle sa starajú aby bol systém čo najstabilnejší a bez bugov
)
A okrem toho, pekne odkukávajú z linuxu... kto dakedy videl kde4, vie očom hovorím
NECHUTNÉ! Niečo tak nevkusné sa len tak nevidí...
Vista ešte ako tak vyzerá, ale toto... Developery so zovnajškom moc hlavu nelámu (ved akoby aj, keď ako obvykle sa starajú aby bol systém čo najstabilnejší a bez bugov
A okrem toho, pekne odkukávajú z linuxu... kto dakedy videl kde4, vie očom hovorím
Trocha neskoro zareagujem, ale toto by som skor pripisal tomu, ze domacnost bez pc uz pomaly ani nie je. A co este tam, kde je ich viac, desktop doma plus nejaky notebook. Ceny isli od cias vydania XP rapidne dole. Alebo mame stale lepsie platyCesar napísal:Bill Gates vyhlásil, že do v roku 2007 dosiahli 100 miliónov predaných vista licencií. Pri XP za prvý rok predaja to bolo len 67 miliónov licencií.
Velke, krasne omalovane ikony este z exploreru KDE nerobia. Takze nech si kreslia, kolko len chcu.Dunlop napísal:A okrem toho, pekne odkukávajú z linuxu... kto dakedy videl kde4, vie očom hovorím
nehovorí o ikonách ale o plasmoidochpato83 napísal:Velke, krasne omalovane ikony este z exploreru KDE nerobia. Takze nech si kreslia, kolko len chcu.
A ked tu hovoríte o tom že vista je najpredávanejšia...
Sa čudujete ked to pchajú ku každému posratému pc, každému notebooku? je to skorumpovaný biznis...
Zachvílu aj k napolitánkam bude zdarma win 7
To nemeni nic na fakte, ze som to myslel tak, ze s omalovanky a funkcie su dve rozdielne veci, takze na KDE sa to moze podobat, no mat to na to nebude. Mozno tak na KDE 4 v momentalnom staveDunlop napísal:nehovorí o ikonách ale o plasmoidoch ......