X-Men Origins - Wolverine(TM)
-
whitecOder
Zablokovaný
-
whitecOder
Zablokovaný
ano vo filme....sak je to hra podla filmuCyrus666 napísal:omg to som sa mal kde dozvediet? vo filme?...btw ked s niekym komunikuje cez sluchatko tak nepocujem toho na druhej strane...robi to aj vam? ked je video tak je to ok ale v hre ani bohovi len logana pocut jak odpoveda...inak vsetky zvuky idu normal
-
Cyrus666
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
ok ok...film som este nevidelwhitecOder napísal:ano vo filme....sak je to hra podla filmu
//autoeditácia príspevku ( 07 May 2009, 12:06 )
akurat som to presiel....fajnova vec..urcite sa k tomu este vratim...jak ti robia problemy hentake lahke veci tak neviem potom co budes robit dalej
-
lollo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
dodku aspon si mi mohol povedat ze co a ako to ma urobitCyrus666 napísal:ok ok...film som este nevidel....ten zvuk nikto nic?
//autoeditácia príspevku ( 07 May 2009, 12:06 )
akurat som to presiel....fajnova vec..urcite sa k tomu este vratim...jak ti robia problemy hentake lahke veci tak neviem potom co budes robit dalej
nazdar... stiahol som si tuto hru, nainstaloval, kopiroval crack od rld, spustil... presli uvodne animacky, a potom ked isiel loading, tak mi to vyhodilo tento error... neviete co s tym? 
uz som to aj preinstaloval a vela krat spustil...
PC:
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7300 @ 2.66GHz
2.0 GB RAM
Microsoft Windows XP Professional (Build Service Pack 32600)
NVIDIA GeForce 9500 GT (GeForce 9500 GT)
uz som to aj preinstaloval a vela krat spustil...
PC:
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7300 @ 2.66GHz
2.0 GB RAM
Microsoft Windows XP Professional (Build Service Pack 32600)
NVIDIA GeForce 9500 GT (GeForce 9500 GT)
...
ja mám jeden problém,... hru som nainštaloval , crackol a ked ju spustím nič sa nestane .... už som ju skúšal aj preinštalovať a nič .... a skúšal som aj 5 crackov a takťiež nič ... zostavu na to mám ale neviem čo s tým je prosím poradte mi dakujem