pise jasne v tej tabulke ze pamat nemoze byt nacitana ci neco takeStanlezz napísal:nazdar... stiahol som si tuto hru, nainstaloval, kopiroval crack od rld, spustil... presli uvodne animacky, a potom ked isiel loading, tak mi to vyhodilo tento error... neviete co s tym?
uz som to aj preinstaloval a vela krat spustil...
PC:
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7300 @ 2.66GHz
2.0 GB RAM
Microsoft Windows XP Professional (Build Service Pack 32600)
NVIDIA GeForce 9500 GT (GeForce 9500 GT)
X-Men Origins - Wolverine(TM)
-
zdenko.xxxx
Light Star
-
->slavo<-
Addict
Najlepsia hra co som za poslednu dobu hral .
davam jej 9/10 jedine co mi na tejto hre vadi je to ze sa nedaju nastavovat jednotlive detaili grafiky . napr vertical sync , antialiasing , a pod .
Premna to problem neni nastavit to maualne v nastaveniach nvidie ,ale napr kamarat ani nevedel, ze sa ten vertical sync da zapnut . a hral to s touto grafickou chybou . takze kdo ma take ciary na obraze tak sa daju vypnut . v ovladacom panely Invidie . u Ati nemam tusenie .
Este ma zaujima ci je v tejto hre slow motion nieco ako spomalenie casu , lebo mi to v hre napisalo len som este nedosiel nato jak sa to zapina nevie niekto poradit?
davam jej 9/10 jedine co mi na tejto hre vadi je to ze sa nedaju nastavovat jednotlive detaili grafiky . napr vertical sync , antialiasing , a pod .
Premna to problem neni nastavit to maualne v nastaveniach nvidie ,ale napr kamarat ani nevedel, ze sa ten vertical sync da zapnut . a hral to s touto grafickou chybou . takze kdo ma take ciary na obraze tak sa daju vypnut . v ovladacom panely Invidie . u Ati nemam tusenie .
Este ma zaujima ci je v tejto hre slow motion nieco ako spomalenie casu , lebo mi to v hre napisalo len som este nedosiel nato jak sa to zapina nevie niekto poradit?
-
RainbowSix
Light Professional
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
len skoc na tu plosinu kde si zabil tych machetearov a len po tom obrastenom zelenomRainbowSix napísal:mam problem s jednou misiou mam vinst po tom lane co vidite ale ako je mozno vidiet brania mi vtom konare co tam mam robit ?
//autoeditácia príspevku ( 10 May 2009, 18:29 )
Opak napísal:aj vy ste našli takú čiernu miestnosť?bola tam torta a na stenách nápisy Surprise
-
Sphinx
Addict
tak tak ja tak isto ..pekne pomaly .. netreba to silit ..sprav screen toho 2heho obleku .. ja mam zatial len tento classicOpak napísal:ja som si zabudol uložiť screen![]()
ja to ešte stále hrám,pekne pomaly vychutnávam..nechcem to prejsť hneď narazale zatial je to aj celkom "dlhé" takže super...som zvedavý na treti oblek
// aa uz mam aj legendary ..oblek .. nelisi sa skoro nicim az na farby
-
lollo
Professional
jj je to humusak to stale musis odrazat tie rakety co posiela tak sa da znic najrychlejsie
ale ja idem teraz zabit toho velkeho
a hlavu 2x vacsiu ako ja
...uz mam aj ja ten druhy oblek a nie je to nic moc
musim uznat je to super hra ale idem sa uz ucit...na dnes uz dost bolo 
/spihnx tak ja toho len asi idem len nicit to je ten co je taky obrovsky ??? tak toto akurat idem robit...ale asi az na zajtra...si mohol hodit screen
pokusim sa urobit nejake pekne screeny tych velkych oblud ked sa mi podari or nejaky quick kill co sa malo kedy podari
/spihnx tak ja toho len asi idem len nicit to je ten co je taky obrovsky ??? tak toto akurat idem robit...ale asi az na zajtra...si mohol hodit screen
pokusim sa urobit nejake pekne screeny tych velkych oblud ked sa mi podari or nejaky quick kill co sa malo kedy podari