Zabudanie hesiel v prehliadaci

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Kybelvody
Star
Star

Zabudanie hesiel v prehliadaci

Príspevok od používateľa Kybelvody »

Dufam, ze mi niekto poradi. neviem presne kedy to zacalo, ale vsetky prehliadace co som skusal si nepamataju heslo do for, na stranky a musim sa vzdy rucne prihlasovat. Predtym som tento problem nemal, proste som zapol PC otvoril napr. hojka bol som automaticky prihlaseny. bohuzial teraz mi to akosi nefici a nie je to len problem firefoxu, ale robi mi to aj opera, safari....
Plasmon
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Plasmon »

Vo firefoxe to funguje,nastav v moznostiach pamätanie hesiel.
:arrow:
Prílohy
pass.jpg
Kybelvody
Star
Star

Príspevok od používateľa Kybelvody »

ved to prave mam nastavene, ale neprihlasi ma to automaticky aj ked to mam zaskrtnute a musim napisat nick, aby mi to vyhodilo heslo z pamäte
Fuxxo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fuxxo »

skus toto...
Prílohy
cookies.JPG
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Kybelvody napísal:ved to prave mam nastavene, ale neprihlasi ma to automaticky aj ked to mam zaskrtnute a musim napisat nick, aby mi to vyhodilo heslo z pamäte
Keď ti to nevyplní meno a heslo, pravdepodobne ta máš pre tú stránku uloženú viac rôznych mien (takže tie, čo nechceš musíš vymazať).
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Ja mam ten isty problem.Tiez si nepamäta moje udaje.A mam iba jedno meno a nastavene vsetko OK...Taktiez mam problem sa prihlasovat na rozne serveri-proste ma stale vyhadzuje na uvodne stranky kde treba zadat meno a heslo.Tie zadam,dam"prihlasit",ale zase ma hodi na tu istu stranku,ibaze policka s menom a heslom su prazdne...Problem trva az pokial nevymazem cookies...

Predtym mi vsetko islo v pohode a zacalo to blbnut po update FIREFOXU na verziu 3.0.7. .
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Mate to trocha popletene vy dvaja asi.

Je rozdiel ked ta na stranku automaticky neprihlasi - to je chybnym nastavenim cookies.

A druha vec je ked ti automaticky nevyplni meno a heslo - to je chybnym nastavenim tejto funkcie v browseri (screen pre firefox mas vyssie)
Napísať odpoveď