Zalubil som sa do 13-rocnej -je to normalne?
-
feromakovi
Expert
odpoveď
no aj je to tak ako píšeš tak všetka česť a neostáva mi vysloviť nič iné ako moju závisť. Pretože láska je majorantná veku pokiaľ to tak cítite obaja.
Re: odpoveď
ono 13-14stky su este vacsiou blaznive...teda aspon tie ktore poznam ja...
.ale clovek nikdy nevie...mozno sa najdu aj normalne...ja osobne som tu cest zatial nemal...
takze tak.a asi by som si s takou babou ani nezacal...
kvoli tomu, ze by som mal vo vztahu s nou pocit ze som o 2-3 roky starsi a dievca este nieje schopne pochopit moje problemy, radosti, hodnoty atd... 
hej v tom mas pravdu...gogo956 napísal:ja by som to uplne neodsudzoval. ide o to travit spolocny cas tak aby to bavilo oboch a to sa da, kino, niekam si ist sadnut, rozne ine aktivity, spolocni kamosi a pod. V kazdom pripade to ale bude stat jeho to, ze sa musi mentalne prizposobit jej.
-
Old Dirty Bastard
Guru
počkať, tuna sa 24ročny človek verejne priznal, že chodi so 14ročnou babou?
hodil som šabľu rovno na klavesnicu
//stači, že niekto počuje hlasy, ktore nikto iny nevnima a leti na psychiatriu.. ale takto narušeni jedinci behaju po slobode?
to tu snad nie sme nejaka majoritna skupina podobne narušenych ludi ako ten 24 ročny človek, ktoremu zjavne stačia vybiehajuce prsia ala lentilky a nevinny pohlad s detskou tvaričkou.. ani si nedokažem predstaviť o čom by sa dokazal baviť 24ročny človek VÁŽNE so 14 ročnou babou
//stači, že niekto počuje hlasy, ktore nikto iny nevnima a leti na psychiatriu.. ale takto narušeni jedinci behaju po slobode?
14 ročne baby nemaju poňatia o svete, maju skreslene vnimanie hodnôt, priorit(ak nejake maju) atd. a žiju v nafuknutej ružovej bubline kriste pane.. to by ti stačilo chodiť s nou do kina na rozpravky?gogo956 napísal:ja by som to uplne neodsudzoval. ide o to travit spolocny cas tak aby to bavilo oboch a to sa da, kino, niekam si ist sadnut, rozne ine aktivity
to tu snad nie sme nejaka majoritna skupina podobne narušenych ludi ako ten 24 ročny človek, ktoremu zjavne stačia vybiehajuce prsia ala lentilky a nevinny pohlad s detskou tvaričkou.. ani si nedokažem predstaviť o čom by sa dokazal baviť 24ročny človek VÁŽNE so 14 ročnou babou
-
fikotek
King
- Kontaktovať používateľa:
Je schopna pochopit vse co tady pisesbindo011 napísal:kvoli tomu, ze by som mal vo vztahu s nou pocit ze som o 2-3 roky starsi a dievca este nieje schopne pochopit moje problemy, radosti, hodnoty atd...
Nemas pravdugogo956 napísal:V kazdom pripade to ale bude stat jeho to, ze sa musi mentalne prizposobit jej.
Ne vsechny jsou takove jak pises tyOld Dirty Bastard napísal: 14 ročne baby nemaju poňatia o svete, maju skreslene vnimanie hodnôt, priorit(ak nejake maju) atd. a žiju v nafuknutej ružovej bubline kriste pane.. to by ti stačilo chodiť s nou do kina na rozpravky?
-
Old Dirty Bastard
Guru
mne z toho skôr vychadza, že ty si sam na takej nizkej urovni, teda ti zmyšlanie 14 ročneho dievčatka uplne vyhovuje.. a ani by som nepomyslel na to, že taketo dievčatko dokaže pochopiť všetky tvoje myšlienky, pocity a nalady.. a ak ano, tak to si dosť jednoduchy človek potom v takychto veciach čo sa zmyšlania a nalad tyka
-
feromakovi
Expert
hm
tak v tomto musím súhlasiť s fikotekom. Nedá sa hádzať všetky 14 do jedného vreca. Vidno že si zatiaľ videl len 3 14-tky niektoré majú také prsia že by im mohli modelky závidieť. Aspoň teda čo vidno hej. Ja som prsia videl zatiaľ len v tv. A myslím že nieje dôvod na to aby sa nemali o čom baviť. Úplne super je to keď sa dokážu porozprávať aj vážne aj tak nie vážne že si vedia len tak robiť haluz. Záleží určite od psychiky dievčaťa a určite tiež závisí aj od psychiky toho chalana. Nikde nie je napísané že aj 24 ročný muž nemôže mať rozum 5 ročného chlapčeka. Inak nechcem byť krutý ale prial by som tí aby si si ty našiel také staré dievča ako ty len aby si 'nebol úchyl' a mal s ňou úplne blbý život a budeš vidieť niekoho zo zástancov teórie že na veku nezáleží a budeš im závidieť ako im to krásne klape ako sa majú radi a pod. Asi toľko no.
-
fikotek
King
- Kontaktovať používateľa:
Ale prosimte jak ty muzes vedet jak ta moje "14" mysli?? No to mi rekniOld Dirty Bastard napísal:mne z toho skôr vychadza, že ty si sam na takej nizkej urovni, teda ti zmyšlanie 14 ročneho dievčatka uplne vyhovuje.. a ani by som nepomyslel na to, že taketo dievčatko dokaže pochopiť všetky tvoje myšlienky, pocity a nalady.. a ak ano, tak to si dosť jednoduchy človek potom v takychto veciach čo sa zmyšlania a nalad tyka
A jednoduchy?? Nevim nerekl bych
-
Old Dirty Bastard
Guru
feromakovi: ked si zatial prsia videl niekde v telke.. tak maš kolko rokov? 15? takže tvoj nazor na tuto zaležitosť je fakt napomocny.. no, aj take 14 ročne dievčatko raz dospeje a ked to spolu dovtedy vydržia, tak im to potom bude super klapať
ja si najdem približne rovnako staru babu a budem dufať, že ich je na svete hojne množstvo a s nejakou mi bude super mega fajn, aby som si nemusel najsť 14ku.. a samozrejme, aby sme nezabudli na užasne prsia 14 ročnych bab, ktore im určite zavidia aj modelky, ale čo maju v hlavach? o čom som tu asi cely čas pisal?
fikotek: čo ti už len na to poviem? maš pravdu, netušim ako mysli.. snad už mysli aj na spoločnu rodinu, ktoru s tebou v buducnosti založi.. samozrejme hned po tom ako ukonči povinnu školsku dochadzku a dostane občiansky preukaz sa k tebe môže aj nasťahovať.. držim vam prsty, nech vam to vydrži čo najdlhšie, kym nedostaneš rozum
//ešte taka otazka.. o tom tvojom vzťahu s dievčatkom vedia aj tvoji rodičia? a ak ano, čo na to hovoria? nech si utvorim taky s prepačenim "povrchny" pohlad aj na nich.. či toto mate v rodine alebo je to len v tebe
PS: ešte raz.. nemam nič proti velkemu vekovemu rozdielu vo vzťahoch.. ak sa jedna o staršich/dospelych jedincov.. a nie ak jedna osoba vo vzťahu je ešte dieťa
fikotek: čo ti už len na to poviem? maš pravdu, netušim ako mysli.. snad už mysli aj na spoločnu rodinu, ktoru s tebou v buducnosti založi.. samozrejme hned po tom ako ukonči povinnu školsku dochadzku a dostane občiansky preukaz sa k tebe môže aj nasťahovať.. držim vam prsty, nech vam to vydrži čo najdlhšie, kym nedostaneš rozum
//ešte taka otazka.. o tom tvojom vzťahu s dievčatkom vedia aj tvoji rodičia? a ak ano, čo na to hovoria? nech si utvorim taky s prepačenim "povrchny" pohlad aj na nich.. či toto mate v rodine alebo je to len v tebe
PS: ešte raz.. nemam nič proti velkemu vekovemu rozdielu vo vzťahoch.. ak sa jedna o staršich/dospelych jedincov.. a nie ak jedna osoba vo vzťahu je ešte dieťa