Zalubil som sa do 13-rocnej -je to normalne?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Francek
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Francek »

Ale teraz uz nemas zensku...
fikotek
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fikotek »

Francek napísal:Ale teraz uz nemas zensku...
Ee ted mam chlapa... :roll:
Francek
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Francek »

V 14 rokoch nie je zena...
fikotek
King
King
Kontaktovať používateľa:

Francek napísal:V 14 rokoch nie je zena...
ale nebud takovy puntickar :) tak jak myslis .. tak chodim s holcickou a vubec me to nesere.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

chodis s dietatom
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

telom je to uz mozno zena, ale dusou dieta. Ale na druhej strane- naco dusa?
:D
fikotek
King
King
Kontaktovať používateľa:

Lub0$ napísal:chodis s dietatom
Ano mas pravdu chodim s ditetem :) Jak uz sem psal vysvetlovat to tady nema cenu pac ji neznas.
gogo956 napísal:telom je to uz mozno zena, ale dusou dieta. Ale na druhej strane- naco dusa?
:D
dusevni stranka je taky dost dulezita.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

dokaze vobec 13 rocne dieta lubit?
fikotek
King
King
Kontaktovať používateľa:

Lub0$ napísal:dokaze vobec 13 rocne dieta lubit?
To netusim :) moje ma 14 a sme do se zamilovani az po usi.
feromakovi
Expert
Expert

odpoveď

Príspevok od používateľa feromakovi »

no aj je to tak ako píšeš tak všetka česť a neostáva mi vysloviť nič iné ako moju závisť. Pretože láska je majorantná veku pokiaľ to tak cítite obaja.
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Re: odpoveď

Príspevok od používateľa bindo011 »

ono 13-14stky su este vacsiou blaznive...teda aspon tie ktore poznam ja... :).ale clovek nikdy nevie...mozno sa najdu aj normalne...ja osobne som tu cest zatial nemal... :| takze tak.a asi by som si s takou babou ani nezacal... :roll: kvoli tomu, ze by som mal vo vztahu s nou pocit ze som o 2-3 roky starsi a dievca este nieje schopne pochopit moje problemy, radosti, hodnoty atd... 8)
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

ja by som to uplne neodsudzoval. ide o to travit spolocny cas tak aby to bavilo oboch a to sa da, kino, niekam si ist sadnut, rozne ine aktivity :D , spolocni kamosi a pod. V kazdom pripade to ale bude stat jeho to, ze sa musi mentalne prizposobit jej.
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

gogo956 napísal:ja by som to uplne neodsudzoval. ide o to travit spolocny cas tak aby to bavilo oboch a to sa da, kino, niekam si ist sadnut, rozne ine aktivity :D , spolocni kamosi a pod. V kazdom pripade to ale bude stat jeho to, ze sa musi mentalne prizposobit jej.
hej v tom mas pravdu... :wink: . bud sa prisposobi on alebo ona :smt079... :lol:
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

počkať, tuna sa 24ročny človek verejne priznal, že chodi so 14ročnou babou? :smt078 hodil som šabľu rovno na klavesnicu
//stači, že niekto počuje hlasy, ktore nikto iny nevnima a leti na psychiatriu.. ale takto narušeni jedinci behaju po slobode?
gogo956 napísal:ja by som to uplne neodsudzoval. ide o to travit spolocny cas tak aby to bavilo oboch a to sa da, kino, niekam si ist sadnut, rozne ine aktivity :D
14 ročne baby nemaju poňatia o svete, maju skreslene vnimanie hodnôt, priorit(ak nejake maju) atd. a žiju v nafuknutej ružovej bubline kriste pane.. to by ti stačilo chodiť s nou do kina na rozpravky?

to tu snad nie sme nejaka majoritna skupina podobne narušenych ludi ako ten 24 ročny človek, ktoremu zjavne stačia vybiehajuce prsia ala lentilky a nevinny pohlad s detskou tvaričkou.. ani si nedokažem predstaviť o čom by sa dokazal baviť 24ročny človek VÁŽNE so 14 ročnou babou
fikotek
King
King
Kontaktovať používateľa:

bindo011 napísal:kvoli tomu, ze by som mal vo vztahu s nou pocit ze som o 2-3 roky starsi a dievca este nieje schopne pochopit moje problemy, radosti, hodnoty atd... 8)
Je schopna pochopit vse co tady pises :wink:
gogo956 napísal:V kazdom pripade to ale bude stat jeho to, ze sa musi mentalne prizposobit jej.
Nemas pravdu :)
Old Dirty Bastard napísal: 14 ročne baby nemaju poňatia o svete, maju skreslene vnimanie hodnôt, priorit(ak nejake maju) atd. a žiju v nafuknutej ružovej bubline kriste pane.. to by ti stačilo chodiť s nou do kina na rozpravky?
Ne vsechny jsou takove jak pises ty :wink:
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

mne z toho skôr vychadza, že ty si sam na takej nizkej urovni, teda ti zmyšlanie 14 ročneho dievčatka uplne vyhovuje.. a ani by som nepomyslel na to, že taketo dievčatko dokaže pochopiť všetky tvoje myšlienky, pocity a nalady.. a ak ano, tak to si dosť jednoduchy človek potom v takychto veciach čo sa zmyšlania a nalad tyka
feromakovi
Expert
Expert

hm

Príspevok od používateľa feromakovi »

tak v tomto musím súhlasiť s fikotekom. Nedá sa hádzať všetky 14 do jedného vreca. Vidno že si zatiaľ videl len 3 14-tky niektoré majú také prsia že by im mohli modelky závidieť. Aspoň teda čo vidno hej. Ja som prsia videl zatiaľ len v tv. A myslím že nieje dôvod na to aby sa nemali o čom baviť. Úplne super je to keď sa dokážu porozprávať aj vážne aj tak nie vážne že si vedia len tak robiť haluz. Záleží určite od psychiky dievčaťa a určite tiež závisí aj od psychiky toho chalana. Nikde nie je napísané že aj 24 ročný muž nemôže mať rozum 5 ročného chlapčeka. Inak nechcem byť krutý ale prial by som tí aby si si ty našiel také staré dievča ako ty len aby si 'nebol úchyl' a mal s ňou úplne blbý život a budeš vidieť niekoho zo zástancov teórie že na veku nezáleží a budeš im závidieť ako im to krásne klape ako sa majú radi a pod. Asi toľko no.
fikotek
King
King
Kontaktovať používateľa:

Old Dirty Bastard napísal:mne z toho skôr vychadza, že ty si sam na takej nizkej urovni, teda ti zmyšlanie 14 ročneho dievčatka uplne vyhovuje.. a ani by som nepomyslel na to, že taketo dievčatko dokaže pochopiť všetky tvoje myšlienky, pocity a nalady.. a ak ano, tak to si dosť jednoduchy človek potom v takychto veciach čo sa zmyšlania a nalad tyka
Ale prosimte jak ty muzes vedet jak ta moje "14" mysli?? No to mi rekni :) A ano i kdyz tobe se to tobe bude zdat neuveritelne a budes kroutit hlouvou az ti upadne nebo blit si po klavesnici tak moje milovana dokaze pochopit veskere moje pocity a nalady :wink: a vis proc tomu tak je?? Protoze je uplne jina a na uplne jine urovni nez jeji vrstevnice ale to ti tady budu jen tezko obhajovat pac by sis s ni musel pokecat osobne a trosku vic ji poznat.

A jednoduchy?? Nevim nerekl bych :)
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

feromakovi: ked si zatial prsia videl niekde v telke.. tak maš kolko rokov? 15? takže tvoj nazor na tuto zaležitosť je fakt napomocny.. no, aj take 14 ročne dievčatko raz dospeje a ked to spolu dovtedy vydržia, tak im to potom bude super klapať :cookies: ja si najdem približne rovnako staru babu a budem dufať, že ich je na svete hojne množstvo a s nejakou mi bude super mega fajn, aby som si nemusel najsť 14ku.. a samozrejme, aby sme nezabudli na užasne prsia 14 ročnych bab, ktore im určite zavidia aj modelky, ale čo maju v hlavach? o čom som tu asi cely čas pisal?

fikotek: čo ti už len na to poviem? maš pravdu, netušim ako mysli.. snad už mysli aj na spoločnu rodinu, ktoru s tebou v buducnosti založi.. samozrejme hned po tom ako ukonči povinnu školsku dochadzku a dostane občiansky preukaz sa k tebe môže aj nasťahovať.. držim vam prsty, nech vam to vydrži čo najdlhšie, kym nedostaneš rozum :vrta_sa_v_nose:
//ešte taka otazka.. o tom tvojom vzťahu s dievčatkom vedia aj tvoji rodičia? a ak ano, čo na to hovoria? nech si utvorim taky s prepačenim "povrchny" pohlad aj na nich.. či toto mate v rodine alebo je to len v tebe

PS: ešte raz.. nemam nič proti velkemu vekovemu rozdielu vo vzťahoch.. ak sa jedna o staršich/dospelych jedincov.. a nie ak jedna osoba vo vzťahu je ešte dieťa
the_cicka
Novice
Novice

Nazdar

Príspevok od používateľa the_cicka »

Ja by som len chcela napísať, že mám 14(presne za mesiac 15) a tiež mám staršieho chalana :) ale asi zoberiem ilúzie nemenovaným ľudom, pretože ani jeden z dôvodom, kt. je tu uvedený nesedí s tým, prečo vlastne sme spolu :wink:
Napísať odpoveď