Zalubil som sa do 13-rocnej -je to normalne?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Old Dirty Bastard
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Re: Nazdar

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

the_cicka napísal:Ja by som len chcela napísať, že mám 14(presne za mesiac 15) a tiež mám staršieho chalana :) ale asi zoberiem ilúzie nemenovaným ľudom, pretože ani jeden z dôvodom, kt. je tu uvedený nesedí s tým, prečo vlastne sme spolu :wink:
maš staršieho chalana o 10 rokov?
//presne tu je pekny priklad toho zmyšlania :roll:
the_cicka
Novice
Novice

Príspevok od používateľa the_cicka »

Old Dirty Bastard napísal:maš staršieho chalana o 10 rokov?
//presne tu je pekny priklad toho zmyšlania :roll:
Nie o 10, ale to nieje podstatné.. Len by ma zaujímalo ako si prišiel na tieto "inteligentné" názory.. Ak by si nedokázal pri babe prehľiadnúť pár rokov, tak ťa iba pekne ľutujem, pretože asi ešte nevieš aké to, keď niekoho máš ozaj rád.. lebo vtedy by ti to bolo jedno.. A nebyť s ňou len preto "čo na to povedia druhý" je úbohe.. Pravdepodobne sa riadiš okolím a nie sám sebou..
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

the_cicka napísal:Nie o 10, ale to nieje podstatné.. Len by ma zaujímalo ako si prišiel na tieto "inteligentné" názory.. Ak by si nedokázal pri babe prehľiadnúť pár rokov, tak ťa iba pekne ľutujem, pretože asi ešte nevieš aké to, keď niekoho máš ozaj rád.. lebo vtedy by ti to bolo jedno.. A nebyť s ňou len preto "čo na to povedia druhý" je úbohe.. Pravdepodobne sa riadiš okolím a nie sám sebou..
mam strašne rad susedovu dceru, ma 11 rokov, mysliš že jej to mam povedať? :oops: fakt na veku nezaleži? ved ty raz dospeješ.. nechapem vôbec zmysel tvojho prispevku, kedže tu kritizujem vzťah 14ročnej baby, ktora chodi s 24ročnym chalanom.. maš 14 a chodiš s akym starym chalanom? ma 16? a čo je na tom zle? proti tomuto nič nemam.. myslim, že vôbec nechapeš o čo tu/mi ide (a nezvalim to na tvoj vek, ešte budem za trapneho konzervativca).. ano, pravepodobne chodiš s chalanom lebo citiš potrebu vyrovnať sa okoliu, pretože každa druha kamaratka ma chalana, tipujem to spravne? toto je tvoje spominane "čo na to povedia druhi" v praxi :wink:
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

fikotek napísal:Ne vsechny jsou takove jak pises ty :wink:
ako som napisal tie ktore som stretol ja toho neboli schopne... :wink:
the_cicka
Novice
Novice

Pre Old Dirty Bastard

Ak ti to nedá spávať má 19.. ale ako som vyšie spomenula, to nieje podstatné.. A mám pocit, že vážne niekto nepochopil o čom ide v tejto diskusii, ale ja to niesom.. Ak si zabudol rieši sa tu problém 13+17.. ale no však povyprávaj si :wink:

..a k tej susede.. to je už tvoj problém.. ale ak sa rozhodneš, že jej to povieš, a ona malá ti city opätuje, ju tam na mieste nevy*eb, ešte bude mať s teba traumu.. :)

..zasa raz si si myslel zle, to už nebude náhoda :) nemám potrebu nikomu sa prispôsobovať.. chcela by som vidieť tu tvoju pani dokonalú, kt. by počúvala tvoje dristy :wink:
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

rieši sa tu problem 13 + 17? a kto ho rieši? ja určite nie, ja riešim iny problem.. ten ktory sa odklonil od pôvodnej diskusie v tejto teme.. ehm ono vieš.. debata sa môže aj vetviť na viac časti, existuju aj take zložitejšie važne debaty.. nie len debaty ktore zatial poznaš zo zakladnej školy

//vidim, že si zas mimo temu dievča a vlastne takmer ničim čo pišeš nereaguješ na to, čo som tu napisal ja.. ak nepočitame tu ironicku poznamku, na ktoru si nebezpečne zareagovala.. až som sa zlakol čo v tebe je

PS: dristy? babe? akej? dokonala žena? kto ju hlada? o čom sa teraz bavime? ako to spolu suvisi s tymto, čo sa tu rozobera? piš dalej, možno ti ochvilu do toho začnu zapadať aj dinosaury na lietajucich kolobežkach
the_cicka
Novice
Novice

Old Dirty Bastard napísal:rieši sa tu problem 13 + 17? a kto ho rieši? ja určite nie, ja riešim iny problem.. ten ktory sa odklonil od pôvodnej diskusie v tejto teme.. ehm ono vieš.. debata sa môže aj vetviť na viac časti, existuju aj take zložitejšie važne debaty.. nie len debaty ktore zatial poznaš zo zakladnej školy

//vidim, že si zas mimo temu dievča a vlastne takmer ničim čo pišeš nereaguješ na to, čo som tu napisal ja.. ak nepočitame tu ironicku poznamku, na ktoru si nebezpečne zareagovala.. až som sa zlakol čo v tebe je

PS: dristy? babe? akej? dokonala žena? kto ju hlada? o čom sa teraz bavime? ako to spolu suvisi s tymto, čo sa tu rozobera? piš dalej, možno ti ochvilu do toho začnu zapadať aj dinosaury na lietajucich kolobežkach
Ja mám s teba dosť.. pán dávno po 40-tke nabytí skúsenosťami a radami.. ako to súvisí..? no vetvým debatu (ak si zabudol čo si vyšie napísal).. A ak nehľadáš dievča, prepáč, ale jediné vysvetlenie, aké na to mám je, že si bu*rant(homosexuál) :)
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

:) :) celkom si mi spravila naladu.. dakujem
pravdupovediach.. ja som od teba važne čakal, že vypustiš niečo inteligentne, čo už..
ostatni: tu je pekny priklad zmyšlania 14 (o mesiac 15 ročnej! :respect: ) baby..

(a popracuj na tej gramatike, neda sa na to pozerať)
feromakovi
Expert
Expert

odpoveď

Príspevok od používateľa feromakovi »

bastard: haha veľmi sa mi páči ten odfajč o dinosauroch máš u mňa plus. A nie nemám 15 ale 19 a čo ty vieš? Akože zato že mám toľko rokov som už musel vidieť prsia? Čo ak mne ide o úplne niečo iné ako nejakej babe kozy lízať? Nad tým si sa nezamýšľal? A teda ak rozoberáme vzťah 13-17 tak som za a prajem im nech im to vyjde. Ak sa bavíme o 14-24 tak si myslím že to je fakt trochu divné ja by som asi s takým niečím počkal neviem si to ani predstaviť preto to nechcem riešiť.
A ešte k tej susedke. Ja nevidím dôvod že prečo by si jej nemohol povedať že ju máš rád. To akože keď napr mame povieš že mami mám ťa rád znamena to že ju chceš oprcať? Ale je možné že pojem slov "mám ťa rád" nieje nikde definovaný a asi mu rozumieme rôzne. Tak si snáď z toho pochopil ako tomu rozumiem ja.

Cicka: akože nechcem ťa uraziť ale tiež by som rád pochopil tvoje zmýšľanie v tom tvojom vzťahu. A myslím že tu boli spomenuté asi všetky dôvody pre dobrý vzťah tak by ma zaujímalo že prečo to tebe tak klape (ak to klape) keď si písala že tu nebol spomenutý ani jeden s dôvodov prečo ste spolu.
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

ako som už spominal k tej 11 ročnej susedke.. išlo o ironiu.. myslim, že to bolo dosť očividne.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

princip je v tom, ze vela ludi v tejto diskusii netusi, ze percento dievcat mladsich ako 16 rokov ktore maju aktivny milenecky vztah z podstatne starsimi muzmi nie je v spolocnosti az tak zanedbatelny. Osobne som poznal dievcata relativne dost dievcat pod zakonom ktore spavali aj s 30rocnymi, dokonca mam pocit ze aj z este starsimi. Len spolocnostou je to este relativne tazko akceptovatelne a preto sa to vecsinou taji, aby taki vselijaki "Jozkovia" nemali prilis vyvalene oci.. Je to proste fakt s ktorym sa treba zmierit aj ked ho neobhajujem a nikdy som nic take neurobil.
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

ano, asi len starnem a nestiham s tymto novym svetom a mladou generaciou kde každa 14ročna anča tr*ka s jožkom za rohom dediny.. popripade chodi s rozvedenymi chlapmi alebo zošuverenymi dedkami, nuž čo.. zahrabať ma

jasne, len sa o tom nehovori.. a keby sa hovorilo, tak si môžeme všetci podať ruky, nie?
gogo956
Redeemer
Redeemer

Old Dirty Bastard

podla mna sa treba vyhnut zovseobecnovaniu. Urcite ze sa taketo skusenosti netykaju vecsiny dievcat, ale celkovo to nie je az tak vynimocny jav. A ked si z toho taky prekvapeny, tak vedz ze Slovensko je v tom to este dost pruderne oproti inym krajinam./vychadzam aj zo sociologickych prieskumov ktore sa jednali daneho fenomenu a ktore som cital/
feromakovi
Expert
Expert

priemer

No tak tu Vám prihadzujem log z pokecu mojej pseudofrajerky (14).
Len kôli tomu aby ste si vedeli predstaviť asi aká je úroveň takej 14 (o mesiac 15)...keď si prečítate že aké RP dostala tak si len domyslite čo asi ona musela písať do éteru jaké chobotiny...A prikladám jej výpis z gympla. vidíte že sa učí dobre čiže by nemala byť nejaká extra krava.

log:
Obrázok

známky:
Obrázok

začínam si o sebe myslieť že ja som riadny K..ouboj :!:
Prílohy
ucivo.png
log_pokec.jpg
lama2d
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lama2d »

Dievčatá vo veku 13-15 sú v týchto veciach najhoršie... Známky v škole už žiaľ dávno nevyjadrujú veľkosť inteligencie, mám pocit, že na niektorých školách tie známky dávajú za pekný úsmev...
Solle
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Solle »

lama2d napísal:Dievčatá vo veku 13-15 sú v týchto veciach najhoršie... Známky v škole už žiaľ dávno nevyjadrujú veľkosť inteligencie, mám pocit, že na niektorých školách tie známky dávajú za pekný úsmev...
Absolutne s tebou suhlasim :(
gogo956
Redeemer
Redeemer

feromakovi

ja som z toho pochopil to, ze sa chceli urobit cez webku.. pochopil som to zle? lebo inac neviem v com by mal byt taky hrozny problem. A co to ma spolocne nieco znamkami? Dievca v puberte vari nema sexualne potreby ak sa dobre uci?
feromakovi
Expert
Expert

hej

aj hej možno máš pravdu...asi si len riešim svoj komplex že na druhej strane tej webky som neni ja. A že mne bola taká možnosť odoprená...
A tiež som rozmýšľal že to možno spravila len tak aby sa nenudila a nech jej niekto píše...
A nakoniec sme si to aj vydiskutovali (ja sa tak snažím riešiť všetko, že sa normálne o tom porozprávame) a bolo to tak že sa chcela zabaviť...teda aspoň mi to tak povedala a myslím že jej verím.

ale ďakujem ti za tvoj názor.
gogo956
Redeemer
Redeemer

to je dobre ze ste sa porozpravali.. V kazdom pripade nie je iste ci to nakoniec niekedy cez webku s niekym robila, iba nad tym mozno iba uvazovala. A keby aj tak niec take hrozne sa nestane,jej telo nie je v tvojom vlastnictve. Ale bolo by dobre keby od teba vedela ze sa ti to nepaci- aby mala pocit ze ti na nej zalezi
dew6
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dew6 »

Jednožnačne normálny si (ako už potvrdili kolegovci :D )
Slečny sa teraz vidia upraviť tak, že pôsobia staršie, ako by si aj kreatívny človek dokázal predstaviť :lol:
Skús ju spoznať bližšie - čo sa týka charakteru, povahy a správania... možno prekvapivo zistíš, že nielen vyspelo vyzerá, ale takou osobou aj je...

Za pokus nič nedáš. Neskúsiš, nezistíš :wink:

Držím palce, priateľu :smt023
Napísať odpoveď