-Zarastanie na tvári =)

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
JumperAL
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa JumperAL »

ja este moc nezarastam, jedine fuzy a zopar chlpov na ksichte- to mam 16 rokov. Ale kamos zarasta snad vsade, hrud,brucho, ksicht-fuzy, celo obocie . :D ten sa bude holit kazdy den :D
---Aaron---
Light Star
Light Star

Re: -Zarastanie na tvári =)

Príspevok od používateľa ---Aaron--- »

dawo napísal:len sa budeme hadat....napis sem ked budes suvisle zarasteny a uvidime kto mal pravdu ok? :) ...
no jasne ze sa nebudeme hadat...ze nevyzeram ja opica tak neni som normalny clovek nie? :? ...mozno sa s tym nezmieris ale tvar nemam ako detska ritka ... cistu ako dlan...tha kde sme...mam 18 a normalne fuzy mam...holim ich kazdy druhy den...bokombrady su priesvytne a stmavsuju sa ...na brade sem tam normalny original chlp je...tak nebudem sa tu s nikym hadat sakra. :roll: ... este som nevydel chlapa ktory by nezarastal...to by musel byt totalne nezdravy clovek abo daaky chmulo...nie som rysavy a pigment koze mam normalny... :smt047
normalne ma psychicky deptaš s niecim co nieje pravda...blby niesom
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deblasco »

---Aaron--- napísal:AHOJTE
takze... mam 18 a zarastam len v oblasti pod nosom... viem ze kazdy zacina odniekadial....ale teraz sa bavim o tvari :) ... v kolkych rokoch by malo zarastanie normalne ustat a zarastat normalne v komplet tvari... pajkalesy(bokombrady),brada,fuzy ... :D
Ako na tvari zarastate a kolko mate rokov? :)
a co by si akoze chcel???
vies aka je to otrava sa holit??? vies aka je to otrava sa dorezat ziletkami?
alebo vies jak je naprd ked sa oholis el.strojkom a porobia sa ti po krku vyrazky ze sa potom nemozes cca 3 tyzdne nijako holit?
no, ja mam jednotny sestrih, hlava aj brada chodia pravidelne na 1mm ale fakt ma to velmi nebavi... takze bud rad ;)
---Aaron---
Light Star
Light Star

deblasco napísal:a co by si akoze chcel???
vies aka je to otrava sa holit??? vies aka je to otrava sa dorezat ziletkami?
alebo vies jak je naprd ked sa oholis el.strojkom a porobia sa ti po krku vyrazky ze sa potom nemozes cca 3 tyzdne nijako holit?
no, ja mam jednotny sestrih, hlava aj brada chodia pravidelne na 1mm ale fakt ma to velmi nebavi... takze bud rad ;)
holim si fuzy....ostatne ma nezaujima.. :) ja lenze bokombrady si chcem nechat...pajkalesy rulezz :lol:
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3sp3ct »

---Aaron--- napísal:holim si fuzy....ostatne ma nezaujima.. :) ja lenze bokombrady si chcem nechat...pajkalesy rulezz :lol:
Sorry brácho, ale tebe už z toho Elvisa j*be. Nezabudni ako on, brať drogy a predávkovať sa.
---Aaron---
Light Star
Light Star

r3sp3ct napísal:Sorry brácho, ale tebe už z toho Elvisa j*be. Nezabudni ako on, brať drogy a predávkovať sa.
tebe j*b*??....nemam si dat hlavu dohola,na kkt si dat piercing byt fetak a kurit marisku???
pato987
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pato987 »

nikam sa nenahlim ked si predstavim ze sa mam holitaj 2x tyzdenne :roll:
lukasione
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lukasione »

---Aaron--- napísal:tebe j*b*??....nemam si dat hlavu dohola,na kkt si dat piercing byt fetak a kurit marisku???
nic sa neboj vsecko dojde!nikam sa nezen...este si budes hlavu o stenu buchat ze preco som sa ja kkt tak holil... :lol:
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3sp3ct »

---Aaron--- napísal:tebe j*b*??....nemam si dat hlavu dohola,na kkt si dat piercing byt fetak a kurit marisku???
:lol: ja som nič o piercingu nepísal.
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

sry za OT
tak toto bol fakt debilny hlod... lol dohola s piercingom a byt fetak a kurit marisku? hmm LOL
---Aaron---
Light Star
Light Star

ZHNiLa_KaCHNa napísal:sry za OT
tak toto bol fakt debilny hlod... lol dohola s piercingom a byt fetak a kurit marisku? hmm LOL
to som vypotil zo zlosti..povie mi taku kravinu...
r3sp3ct napísal::lol: ja som nič o piercingu nepísal.
dobre kaslime na to.. :smt003
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

zelovoc napísal:keby to aspon nekusalo ked je clovek par dni neoholeny, bo mne sa tak nechce holit. daco strasne.teraz pomaly raz za tyzden ked sa to uz neda vydrzat.sa mi nechce.najhorsie je ze presne na brade mam jazvu, cize sami tam velmi zle holi.jojoj.nemam to rad.
:lol: som na tom rovnako, teda až na tú jazvu.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

---Aaron--- napísal:no jasne ze sa nebudeme hadat...ze nevyzeram ja opica tak neni som normalny clovek nie? :? ...mozno sa s tym nezmieris ale tvar nemam ako detska ritka ... cistu ako dlan...tha kde sme...mam 18 a normalne fuzy mam...holim ich kazdy druhy den...bokombrady su priesvytne a stmavsuju sa ...na brade sem tam normalny original chlp je...tak nebudem sa tu s nikym hadat sakra. :roll: ... este som nevydel chlapa ktory by nezarastal...to by musel byt totalne nezdravy clovek abo daaky chmulo...nie som rysavy a pigment koze mam normalny... :smt047
normalne ma psychicky deptaš s niecim co nieje pravda...blby niesom
ja ta deptam :lol: ...ja ta len pripravujem na realitu...si jak daky zakomplexovany chumaj ze seci chlapi rovnako zarasteny.... a ta poznamka s opicou....nepouzivaj extremy ..ked tak prirovnania :wink:
---Aaron---
Light Star
Light Star

dawo napísal:ja ta deptam :lol: ...ja ta len pripravujem na realitu...si jak daky zakomplexovany chumaj ze seci chlapi rovnako zarasteny.... a ta poznamka s opicou....nepouzivaj extremy ..ked tak prirovnania :wink:
nechcem nikoho urazit...nevidel si mojho spoluziaka :D
maj.kl
Star
Star

Príspevok od používateľa maj.kl »

hech ja nastastie nie ako mam 16 casu dost no moc ani necem teraz sa mi kluju take pubertacke chlpocky na brade :oops:
eNeS
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eNeS »

No tak ja mam 14 rokov a zarastam uz uplne vsade. Ked sa oholim uz zas tak o 2 dni som rovnaky. Preto sa az tak casto neholim a chodim casto zarasteni. Ved to sa my nechce stale holit. A co sa tyka tych tu spominanych genoch tak to je presne otom. Ja to mam po ocovi to zarastanie. Ved ja mam dokonca uz sedive vlasy. Mam tusim viac sedivych vlasov ako normalnych a to teraz nesrandujem. A to vsetko po ocovi.

btw, ja hravam hokej takze nieje pravda, ze vsetci hokejisti su bez chlpku :P
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

kua, ja mam 13 a nad vrchnou perou po krajoch mam čierne chlpky a dosť to vidno, chcel som to oholiť ale otec tvrdí že mam este čas... :) keď ale mne sa to nepáči. Inak zarastám asi všade...
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Lord_3D napísal:kua, ja mam 13 a nad vrchnou perou po krajoch mam čierne chlpky a dosť to vidno, chcel som to oholiť ale otec tvrdí že mam este čas... :) keď ale mne sa to nepáči. Inak zarastám asi všade...
nechcel by som .... taky brontofuzik :lol:
juurr0
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa juurr0 »

mne zacinaju tie bokom-brady(kotlety)ties su uz teke tvrdsje a pod nosom zatal len take chlpky
ale urcite by som si vede zivot predstavit aj bez toho :?
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

...od siestej triedy po celom ksichte okrem fuzikov. Tie teraz postupne nabiehaju... pre srandu som sa neoholil tri mesiace a potom mi v brade drzal hreben :) inak to musim tri krat tyzdenne svacat dole...
Napísať odpoveď