Zárobok v zahraničí pre študentov

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
mi-chau
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mi-chau »

povedzme ze uz som sa davnejsie zaujimal a pracu v Holandsku, vedel by mi niekto odporucit nejaku agenturu resp ako na to? v tomto som totiz amater, doposial som brigadoval len ako lektrotechnik za stredne slusny plat ale chcel by som skusit zahranicie koli skusenostiam a peniazom.. vie niekto poradit?
R.I.P.
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa R.I.P. »

skenner napísal:no pokial viem momentalne sa oplati najviac holandsko. spoluziak bol v lete, 7tyzdnov, robil prace ako natieranie fasady, ramy okien, montovat dvere a podobne cocotinky, skratka robotu mal celkom pestru, urcite nie monotonnu, niekedy dost narocnu, ale tahal aj 12tky. za tych 7 tyzdnov doniesol 80 000 a este nejake tie handy a elektroniku ktora je u nas da sa povedat spickova. tam ju nasiel vyhodenu na ulici :D
super, ale tema ma ine zameranie :D
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

Pimp_C napísal:super, ale tema ma ine zameranie :D
no ja by som povedal, ze ani nie..nazov temy nehovori len a len o tvojom konkretnom probleme :roll:
Invader
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Invader »

skenner napísal:no pokial viem momentalne sa oplati najviac holandsko. spoluziak bol v lete, 7tyzdnov, robil prace ako natieranie fasady, ramy okien, montovat dvere a podobne cocotinky, skratka robotu mal celkom pestru, urcite nie monotonnu, niekedy dost narocnu, ale tahal aj 12tky. za tych 7 tyzdnov doniesol 80 000 a este nejake tie handy a elektroniku ktora je u nas da sa povedat spickova. tam ju nasiel vyhodenu na ulici :D
Zase nerobme zo Slovenska zapadakov. Na slovensku dostanes presne to iste co v europe za pribliznu cenu. V anglicku bola eletronika rovnako draha ako u nas(rozdiel bol par tisic, nie desatisice). Rozdiel je ist kupovat eletroniku v zahranici v europe a rozdiel kupovat v USA, tam je to lacne omnoho viacej. Ale rovnaky sortiment ako dostat na slovenskom trhu dosttat aj v eu. (nato je EU)
Invader
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Invader »

mi-chau napísal:povedzme ze uz som sa davnejsie zaujimal a pracu v Holandsku, vedel by mi niekto odporucit nejaku agenturu resp ako na to? v tomto som totiz amater, doposial som brigadoval len ako lektrotechnik za stredne slusny plat ale chcel by som skusit zahranicie koli skusenostiam a peniazom.. vie niekto poradit?
Napis Dudo02 ovi. On bol v Holandsku.
Napísať odpoveď