zatlkat,zatlkat,zatlkat

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Meken
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: zatlkat,zatlkat,zatlkat

Príspevok od používateľa Meken »

Nie je klamstvo ako klamstvo, ale kazdi clovek klame, v normalnej konverzacii clovek zaklame niekolkokrat, ci uz zvelici, daco doplni alebo vynecha iste fakty co sa bere ako klamstvo.

Clovek ktory povie, ze neklame, tak klame sam seba.. moj nazor
masterdead
SysAdmin
SysAdmin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa masterdead »

Ja som klamaval iba ked som chodil do skoly. Vzdy ked bola zla znamka som ju tajil a zatlkal az do chvile ked som ju napriklad nevyrovnal lepsou znamkou. Teraz klamem len v robote a to typu "ano uz som na tom zacal pracovat" i ked som casto krat nemal o tom ani ponatia. Rodine som okrem skoly neklamal asi v nicom. Jedine priatelke a aj to len do telefonu a vacsinou len take blbosti ktore by v danej situacii mohli vyvolat hadku. Ale ako nahle som bol s nou pravda vysvitla na povrch a hadka sa nakoniec nekonala. Loz ma kratke nohy, s nou sa daleko zajst neda....
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ithory »

Meken napísal:Nie je klamstvo ako klamstvo, ale kazdi clovek klame, v normalnej konverzacii clovek zaklame niekolkokrat, ci uz zvelici, daco doplni alebo vynecha iste fakty co sa bere ako klamstvo.

Clovek ktory povie, ze neklame, tak klame sam seba.. moj nazor
Tuto vetu si dam zaramovat:)
Nevadi cez to vsetko chcem skusit zit,aby sa klamstvo uz mojom zivote viac nevyskytlo..nejak mi je zo seba v poslednom case zle ak zaklamem..jeden moj kamos ma varoval ze je to ista samovrazda :lol:

//autoeditácia príspevku (27 Aug 2010, 6:55)
lol ze uz nechcem klamat a mam v plane dnes dobre oje*** v praci ..dobry zaciatok..Plus pred chvilou som na jednom fore napicovala na cloveka ktoreho obdivujem najviac na svete..no nie som ja uz fakt debil..detto,do kedy sa mieniem klamat ze mam pravo posudzovat ludi ktorym sa ja kdesi nemozem ani rovnat..fajne klamem a najviac sama seba..
Napísať odpoveď