zatlkat,zatlkat,zatlkat
zatlkat,zatlkat,zatlkat
Sa hovori,ze clovek robi v danom momente co povazuje za najspravnejsie/najvyhodnejsie/
Klamete radi,klamete bez problemov,alebo iba v nutnom pripade,milosrdna loz resp...A ked zaklamete mate potom aj vycitky svedomia?Plus myslite ze by sa dalo dokazat zit uplne bez lzi?
Klamete radi,klamete bez problemov,alebo iba v nutnom pripade,milosrdna loz resp...A ked zaklamete mate potom aj vycitky svedomia?Plus myslite ze by sa dalo dokazat zit uplne bez lzi?
Re: zatlkat,zatlkat,zatlkat
Klamat dokazu len slabi ludia,chudaci,zlodeji, paraziti alebo ludia co potrebuju nieco skryvat.Lepsie mi je povedat pravdu, mat ciste svedomie a nebat sa ze sa niekedy vysvitne ze som nehovoril pravdu alebo ze sa prekecnem a budu z toho problemy.Klamat vsak pri takych veciach ako ci sa mi nieco chce, nechce, ci je niekto hladny, tak to nepovazujem za klamanie.Ked ale dakto dokaze klamat do oci pri vztahu, nevere, pri peniazoch, kamaratoch tak to je hanba a dokazuje to len ubohost jedinca.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
tazka otazka ... klamat dokaze kazdy, otazka je ako dobre ... takisto si myslim ze kazdy aj klame v urcitych veciach - niekedy je to totiz jednoduchsie
... co sa svedomia tyka, tak by ma to mozno skrelo, keby to bola nejaka vazna loz, od ktorej sa moze nieco odvijat ... take tie bezne, ked povies rano mame, ze ti je zle lebo si nieco zjedol a nepriznas sa ze vecer bolo sto rumov a nieco na pitie k tomu, to svedomie ani nezaregistruje uz

-
Andi_Cibula
Addict
V mladších rokoch som veľa klamal mojej matke o tom kde som bol vonku, s kým som bol a pod., niekedy bolo veľmi ťažké zosúladiť všetky tie výmysly dokopy aby logicky do seba zapadali s pravdivými reáliami.
Dneska to už nemusím toľko využívať, niekedy ale trošku prikrášlim detaily napr. pri obchodovaní na burze alebo výmenných obchodoch so starými ľuďmi ktorí už do problematiky vôbec nevidia.
Svedomie ma nikdy netrápilo.
Dneska to už nemusím toľko využívať, niekedy ale trošku prikrášlim detaily napr. pri obchodovaní na burze alebo výmenných obchodoch so starými ľuďmi ktorí už do problematiky vôbec nevidia.
Svedomie ma nikdy netrápilo.
-
Grim
Darca
...ani mňa nikdy netrápilo svedomie, klamem pravidelne, takže už viem klamať veľmi presvedčivo a dobre...napríklad aj teraz klamem... 
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
no tym, ze si sa natrel, tak nie dost presvedcivoGrim-Reaperka napísal:...ani mňa nikdy netrápilo svedomie, klamem pravidelne, takže už viem klamať veľmi presvedčivo a dobre...napríklad aj teraz klamem...
-
Grim
Darca
...ja som klamal o tom, že viem klamať...
nedami mi to tu nedat 
K názvu tejto témy mi hneď napadlo toto video - Zatloukej
Inak snažím sa čo najmenej klamať, hlavne rodičom, väčšinou sa im iba snažím podsunúť fakty tak, aby vina nepadala na mňa a zároveň mi nemohli vyčítať, že som klamal
Inak snažím sa čo najmenej klamať, hlavne rodičom, väčšinou sa im iba snažím podsunúť fakty tak, aby vina nepadala na mňa a zároveň mi nemohli vyčítať, že som klamal
vy dvaja nadomnou
osobne klamem veľmi minimálne, len ked naozaj treba. rýchlo by som sa totiž zamotal do toho, čo som si navymýšľal. a snažím sa konať čestne
osobne klamem veľmi minimálne, len ked naozaj treba. rýchlo by som sa totiž zamotal do toho, čo som si navymýšľal. a snažím sa konať čestne
klamem, zatlkam... ked sa mi to hodi a ked to moze priniest pre mna uzitok...co sa prekecnutia tyka, za tie roky praxe som sa naucil davat si na to pozor... a svedomie? nemam... ja som clovek bez chrbtovej kosti a bez svedomia...
neklamem skoro vobec, ale nehovorim vsetky informacie vsetkym ludi ktorych poznam 
niekdy radsej poviem "neviem" ako by som mal rozvirit nejake uz aj tak napate v danej situacii
niekdy radsej poviem "neviem" ako by som mal rozvirit nejake uz aj tak napate v danej situacii
-
Soviet
Darca
Klamem rad ked sa mi to hodi a podobne a svedomie nemam tiez..Nesere ma to a asi ani tak skoro nebude, takze je mi to fuk..
Kto povie, ze neklame klame..Lebo bez klamstva sa neda zit..Vsade je to ohovaranie a loz
Kto povie, ze neklame klame..Lebo bez klamstva sa neda zit..Vsade je to ohovaranie a loz
Som dosť férový človek a klamstvá skrátka nemusím. Keby mám klamať tak radšej nič nepoviem ale klamať to nie. Navyše sám viem ako ma štvú ľudia, ktorí mi bezproblémov klamú a podkopnú vám nohy, alebo oklamú vás jak posledného psa keď sa im to hodí. Na týchto ľudí si rýchlo urobím názor, lebo mám pamäť na detaily a viem rýchlo odhaliť ak sa dakto sekne v tom, čo rozpráva. Najkrajšie je pozorovať týchto ľudí ako nervačia, keď zistia, že ich niekto oklamal, alebo ako sa márne snažia zatĺkať, keď im vyhodíte na oči pravdu, väčšina v tomto memente zakolísa, ale skutočne dobrí klamár sa vám zadíva do očí a bude ďalej veľmi solídne klamať, ale aj tých sa dá naučiť odhaliť.
klamem, ale v urcitej miere. iba ak to niekomu pomoze na dusi(kazdy pozna odpovede v sobotu rano, jasne ze som tolko nepil, iba zo dve piva
) alebo ked to prinesie uzitok mne, pricom to nikoho neposkodi. fakt by ma zaujimalo ako su na tom ti ludia, ktory ako pisu nemaju chrbtovu kost a svedomie. aj ked tu moc neprispievam, tak na forum chodim casto, niektorych uzivatelov co to tu napisali poznam a podla toho co pisu sa mi zda, ze maju aku taku moralku a nezda sa mi, ze by podrazali ludi na kazdom kroku 
-
bolek
Guru
Ja skôr neodpovedám, snažím sa neklamať. Tak som radšej ticho v určitých situáciach. Klamári to majú hodne ťažké, poznala som takých, ktorí sa v tých svojich klamstvách začali strácať a to už bolo priveľa. Možno my si myslíme, že veď jedna milosrdná lož neublíži, ale to nevieme, aké bude mať konečné dôsledky.
Zatajovanie/polopravdy je tiez klamstvo:)plusminus napísal:neklamem skoro vobec, ale nehovorim vsetky informacie vsetkym ludi ktorych poznam
-
Mek
Addict
Vravi sa, ze ked clovek klame, tak si musi pamatat, co komu povedal. Na to nervy nemam a chcem mat ciste svedomie, preto neklamem. V pripadoch, ked treba, iba naznacujem (lebo vravi sa ze pravda boli, najma ak je prilis priamo podana).
-
Msoul
Amateur
klamal som, hlavne rodine, teraz sa to snazim nerobit, lebo aj tak na vsetko co som klamal sa prislo, holt asi niesom dobrý klamár
sranda ze priatelom som nikdy neklamal
-
lekoklatik
VIP
Ako bolo spomínané, bez lží dnes prežiť? Fakt záleží o čom klamem, kedy klamem, komu kedy klamem, či nemám iné východisko etc.
Ale sú aj milé klamstvá, ako napríklad povedať nesympatickej žene že je krásna, či niečo podobné. Že prečo by som nejakej žene hovoril že je krásna keď sa mi nepáči? Zdvyhnúť jej sebavedomie, je to kamoška, známa, proste mám náladu zdvyhnúť náladu alebo niečo podobné. Som však rád že klamem menej, ako keď som bol mladší.
Pravidelne som si nasieral do huby tak, že keď sa to všetko prevalilo, cítil som sa divne. Keď som spozoroval na kamarátovi že mu jeho sračky padajú na hlavu, už som ho viac nevedel brať vážne a nechcem aby sa niečo podobné stalo aj mne. Takže zaklamem vtedy, keď viem že sa na to nedá prísť
dúfam
Ale sú aj milé klamstvá, ako napríklad povedať nesympatickej žene že je krásna, či niečo podobné. Že prečo by som nejakej žene hovoril že je krásna keď sa mi nepáči? Zdvyhnúť jej sebavedomie, je to kamoška, známa, proste mám náladu zdvyhnúť náladu alebo niečo podobné. Som však rád že klamem menej, ako keď som bol mladší.
Pravidelne som si nasieral do huby tak, že keď sa to všetko prevalilo, cítil som sa divne. Keď som spozoroval na kamarátovi že mu jeho sračky padajú na hlavu, už som ho viac nevedel brať vážne a nechcem aby sa niečo podobné stalo aj mne. Takže zaklamem vtedy, keď viem že sa na to nedá prísť